De curand am cunoscut o fata care lucreaza aici..mi-a povestit viata ei si am aflat ca este casatorita (in Romania) si are si un baietel de 4 ani...mi-a spus ca vrea sa divorteze ca nu se mai intelege cu el dar ii este teama sa nu-i ia copilul din cazua ca ea a tot plecat de cand avea copilul 2 ani jumate (6 luni aici 3 in tara)...As vrea sa o incurajez sa faca pasul asta dar nu prea stiu nimic despre divorturi,nu stiu ce se intampla cu copilul ....daca castiga ea ca e singura care aduce bani in casa sau castiga el ptr ca crescut copilul?
Astept raspunsuri!!multumesc
Hmmm, e cam ciudata situatia...copilul e in tara inteleg, la tatal lui? Ea vrea sa ramana in Japonia? Daca e asa, atunci tatal are mari sanse sa primeasca copilul. Ea chiar daca il primeste nu are voie sa plece din tara cu el, daca tatal nu e de acord si atunci copilul tot la tata ar ajunge... Daca vrea sa se intoarca in Rom si sa ramana aici, trebuie sa demonstreze ca are conditii sa creasaca copilul(casa, salar bun, mai bun ca tatal). Altfel, nu prea are sanse...
Ah, acum am recitit si am vazut ca tatal nu are venit...acum...dar daca pana la divort se angajeaza numai ca sa pastreze copilul? Casa e a lor? E vorba aici si cui ii va ramane casa dupa divort...cine va avea conditii mai bune sa creasca copilul, se face ancheta sociala si ei stabilesc asta. Ar fi bine sa intrebe un avocat, ca sa fie sigura.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003