Miresele anului 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Merci mult bibyrox. Mi-a placut la nebunie, chiar mi s-a facut pielea de gaina citind. Uimeste-ma in continuare...
Pupici
Uite poti sa le scri ce scriu eu pe felicitarile mele sau in clipuri, scurt si la obiect :
"Uniti sa fiti în viata
Sa-nvingeti tot ce vine,
S-aveti noroc în casa
Si-n viata fericire!"
Petrecere frumoasa! Dar ce nunta...ACUM??? Nu suntem in post? Eu stiu ca nu se fac nunti acum... ciudat... ma rog.
Te pup
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
andreea c spune:
Merci mult Bibyrox. Prima poezie mi-a placut la nebunie, dar nu stiu daca imi incape in felicitare...Nunta este pe 8, eu nu stiu ca ar fi in post. Abia astep sa merg. Va fi la munte, trei zile...
mexxa spune:
May eu cred ca conteaza aspecvtul invitatiilor nu neaparat ce scrie in ele..poate conteaza si asta dar nu tre sa scrii romane...nu?
Ferariu
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Merci mult Bibyrox. Prima poezie mi-a placut la nebunie, dar nu stiu daca imi incape in felicitare...Nunta este pe 8, eu nu stiu ca ar fi in post. Abia astep sa merg. Va fi la munte, trei zile...
Cu multa placere Andreea si oricand!! Da, ai dreptate nu este post. Mi s-a parut neobisnuit pentru ca nu am mai auzit niciodata pana acum de nunti in ianuarie. Oricum le doresc Casa de Piatra si cat mai multa fericire, iar tie distractie placuta!!!! Cu siguranta va fi ceva deosebit...mai ales ca este la munte... hmm... VREAU SI EU!!!!
Pupici
Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy
Poze Revelion 2005
Creatiile mele
vmariejeane spune:
"La multi ani" miresicile mele! Imi era dor de voi.
Am vesti: duminica imi vine baiatu acasa. Nu ne-am mai vazut de 8 luni juma'.....deci va dati seama ce dor ne este unu de altu. Mai ales ca acum afla si el unde va avea loc nunta, ce formatie ii va canta la nunta.
Si in afara de asta tb sa mergem sa facem programarea la biserica si sa ne luam verighete.....woww...abia astept!!!!
Asa ca o sa cam lipsesc. Dar voi citi eu ceea ce veti scrie, nu scapati de mine.
Pupici!!!
miguela spune:
quote:
Originally posted by elara
Acum, as a vea si eu cateva mici nelamuriri si vreau sa va cer sfatul. :
- daca fac nunta vara cred ca va fi foarte cald ca sa port si dres, dar pe de alta parte sanda parca nu merge la rochia de mireasa si pantofiorii nu merg fara dres....deci....voi cum veti proceda? (cele cu nunta satabilita vara).
Eu am avut nunta la inceputul lui septembrie (cununie civila + religioasa in aceeasi zi, acum aproape 10 ani. Am purtat rochie de mireasa "clasica" si sandale pe piciorul gol, desi dimineata mi-au cam inghetat degetele de la picioare, dar m-am simtit super! Sa le fi vazut la pranz pe domnisoarele de onoare (si nu numai)cum stateau la coada sa scape de dresuri!
miezure spune:
Cum sa nu iti pui dres la nunta?!?
Cu o ocazie atat de deosebita sa iti iasa degetele pe afara din sandale???
Nici la serviciu nu e elegant sa te duci cu picioarele goale, daramite la nunta?!?
Parerea mea e ca putem suporta un dres care se prinde cu jarteluta sau cu banda adeziva direct pe picior, fara sa murim de cald! trebuie sa recunoasteti ca e mai elegant!
Dar...ma rog...fiecare cum ii place!
miez
kopilash spune:
buna fetele!!!si la multi ani!!!
in primul rand:SCUZE celor care mi-au timis pm-uri si pe care le-am primit abia acum pentru ca ...am uitat sa ma loghez.sorry pt raspunsurile intarziate!
pupici si la voi fetele ca mi-ati lipsit...pentru voi ca sa nu fiti suparate pe mine ca am lispit asa de mult.sa stiti ca am urmarit tot ce ati scris...da nu am putut raspunde
eu ma apuc acum sa-mi caut rochie si sa caut invitatii si formatie(ca sotulk vrea neaparat formatie nu dj)
voi cum mai stati cu pregatirile??
pupici la toate
kopilash
miguela spune:
quote:
Originally posted by miezure
Cum sa nu iti pui dres la nunta?!?
Cu o ocazie atat de deosebita sa iti iasa degetele pe afara din sandale???
Tocmai de aceea! :-)
quote:
Nici la serviciu nu e elegant sa te duci cu picioarele goale, daramite la nunta?!?
Aici vorbesti de parca am trai in anii'50 :-( Eu sunt mai in varsta decat tine, ocup o anumita pozitie in societate, dar nu-mi permit sa merg cu picioarele infofolite in ciorapi la 30 grade, daramite sa le impun una ca asta colaboratoarelor mele ?!
quote:
Dar...ma rog...fiecare cum ii place!
miez
Asta asa e! Peace!
blanca000 spune:
Si eu am avut ciorapi la nunta, din aceia cu banda adeziva si nu mi-a fost deloc cald , si am facut nunta in mijlocul verii (31.07.2004), abia nu se lipeau picioarele unul de altul in caz de transpiratie ,plus ca dau un "look" mult mai bun in momentul- jarteluta.
poze:
http://community.webshots.com/user/blanca_000