Miresele anului 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Moiraine7 spune:
pupici la miresici!
si io am dat in sfarsit avansul la Caro, si am semnat contractul.... nu crez sa mai am energie anu asta pt. altceva, ca vorba ceea, vine Craciunu, revelionu, d-astea...
va pup!!
bibyrox spune:
Neatza fetele!!!
Felicitari Moiraine!!! Felicitari Kopilash!!!
Elara daca sunteti hotarati sa faceti nunta anul viitor sincer iti spun ca e cam tarzior cu restaurantul... acum depinde si de perioada cand vreti sa faceti. Pentru iunie-iulie-august-si inceputul lui septembrie s-au cam facut deja rezervari. La inceput si eu eram surprinsa de faptul ca trebuie sa faci rezervare cu un an inainte dar am vazut cu ochii mei la unele restaurante la care am fost rezervari facute pentru august si chiar septembrie 2005. Grabiti-va si nu te mai gandi la banutzi... pui si tu deoparte cate un pic azi, cate un pic maine si uite-asa se strang. Mult succes!
"Siguranta vine din statornicie, sclipirea din cunoastere, caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Craciun Fericit voua si familiilor voastre si un calduros La multi Ani!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Creatiile mele
Degetzel spune:
Neatzaaaa !!!
Azi e vineri, deci vine weekend-ul asa ca sunt tareee activa ... la servici! Elara, adevarul e ca si eu am facut rezervarea la restaurant din iulie... si eu am nunta in mai 2005 (desi daca vrei sa iti faci nunta in mai, o sa ai surpriza sa gasesti o groaza de restaurante libere. E o superstitie prin popor ca nu e bine sa te casatoresti in mai, dar cum eu nu cred in asa ceva ...).
Totusi, am o colega la servici care s-a casatorit anul acesta in august (vroia neaparat in august, nu in iulie, nu in septembrie!), dar care si-a gasit restaurant in mai TOT ANUL ASTA !! (deci cu 3 luni inainte de nunta). Ea a facut nunta in Angel's, dar mai gasise si alte oferte. In plus, ai fi surprinsa sa vezi cate persoane renunta la programare cam cu 2-3 luni inainte de nunta !!!!
Asa ca nu dispera, si daca chiar vrei sa faci nunta la anul, sa stii ca poti sa gasesti restaurant, mai ales in Bucuresti, care e "orasul tuturor posibilitatilor" !
Pupici la toata lumea !!
roxygeo spune:
Pupici viitoare miresici
Am reusit intr-un final sa-l conving pe viitorul sot sa mergem la biserica sa dam avansul -2 mil. din 7 - cit va costa in totsl. Sincer si eu stiam ca trebuie sa plateasca nasii, dar stiti ceva ai mei au inceput sa comenteze ca si-au cumparat nu stiu ce teren, ca vor sa-si faca casa, ca vor sta prost cu banii, asa ca am ajuns la concluzia ca nu ma pot baza pe ei, daca ne vor ajuta bine, daca nu nu, eu vreau sa am o nunta frumoasa unde vreau eu si cum vreau eu (bineinteles impreuna cu ginerica am decis)
Asa ca Bibirox trece-ma si pe mine pe listuta cu - 05.06.2005 - biserica Domnita Balasa si restaurant Club Floreasca ( adica Polo)
Merci - I`m happy today
Pentru Elara - intainte de ati face probleme de restaurant, nu ca n-ar exista si asa destule probleme, trebuie sa te hotarasti la numarul de invitati , este foarte important. Cei drept si noi cind am umblat ne-am speriat de rezervarea cu un an inainte, dar la cite localuri sunt sunt sigura ca vei gasi ceva - poate te putem ajuta si noi cu citeva sugestii.
Apropo de bani, in principiu tacimul de la restaurant se acopera chiar in seara aceea, cu darul pe care-l primiti la masa, pentru restul trebuie sa iti faci griji. Luate din timp nu mai pare o suma foarte mare.
Pupici
roxygeo
miezure spune:
Si eu ma bucur ca e vineri!
Elara, nu vreau sa te sperii si eu, dar cred ca intr-adevar tre' sa actionati cat mai repede pentru restaurant, ca s-ar putea sa nu mai gasesti liber pentru sambata si atunci o sa iti faci nunta duminica. Invitatii or sa fie stresati ca maine se duc la serv. si n-or sa stea pana dimineata si tot asa.
Eu mi-am facut rezervarea din septembrie pentru iunie. Dar oricum...nu trebuie sa te iei dupa mine.Eu sunt cam sarita de pe fix in ceea ce priveste chestiile legate de nunta.
Cand am fost cu familia viitorului meu sot la ai mei sa se cunoasca n-am dormit o saptamana de griji si de frica sa nu hotarasca ei pentru mine in legatura cu nunta. A iesit bine pana la urma. Dar asta pentru ca m-am dus cu lectiile facute: preturi de meniuri, calcule provizorii, nr de invitati, preturi pentru decoruri, muzica etc.
De asta nu am putut dormi o saptamana intreaga. Cautasem informatii ca nebuna, sa fiu pregatita orice ar zice vreuna din mamele noastre binevoitoare. Si a iesit ca mine!
Aaa, noi facem nunta la Casa Armatei.In Bucuresti, da.
Cam atat.
miez
elara spune:
Miezure, si noi vrem sa facem al Casa Armatei. Am facut o cerere (prin relatii) la inceputul lunii noiembrie si inca sateptam un raspuns.
Te-as ruga, mult , mult, sa-mi dai si mie listuta ta, daca esti draguta, ca si eu mi-am pus in gand sa-mi fac o agenda cu informatii dive4rse pentru nunta. Si sa stii ca in legatura cu grijile pentru care nu ai dormit tu o saptamana, ai pus degetul ep rana, ca acelaseasi griji ma faramnata si pe mine. Eu deocamdata mai pot dormi, insa vizita parintilor lui la noi acasa se apropie vertiginos (am planuit-o in a doua zi de Craciun).
Asa ca mi-ar ajuta tare mult sa am si listuta ta, daca nu sunt indiscreta sau prea indrazneata sa iti cer "temele" tale la care ai muncit, destul de mult, cred.
Ofer la schimb to0ate informatiile ce le-am adunat eu, dupa ce le voi sintetiza si organiza cum mi-am propus.
Fetelor, multumesc mult de sfaturi.
Insa tot nu m-am lamurit cum e cu cele care au nunta stabilita in perioada ianuarie - iunie de ex. si inca nu au stabilit restaurant.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ioana07 spune:
Bun gasit la toata lumea!
Si noi am rezervat restaurantul in septembrie pt iulie 2005 si am mai gasit liber pe data de 30 nu pe 23 iulie asa cum am fi vrut noi. Acum depinde foarte mult si de restaurant...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
miezure spune:
Pai ce sa-ti spun Elara draga?
Noi ne-am grabit cu rezervarea la Casa Armatei pentru ca stiam ca se intra greu acolo. Si pentru ca ziua pe care ne-am ales-o noi mi s-a parut mie a fi foarte solicitata pentru ca e chiar inainte de a intra in post. Si eu vroiam neaparat ziua asta, casa nu ne ducem cu nunta in iulie august cand se moare de cald. Eu cred ca am sa lesin de emotie si asa, dar daca mai e si canicula..
Oricum, ni s-a zis ca zilele de sambata sunt rezervate pentru cei din cadrul Armatei, iar pentru cei dinafara au duminicile. Asa ca din cunostinta in cunostinta am reusit sa fim si noi din cadrul Armatei.
E vorba de sala mare, chiar din fata fantanii.
Cat despre listuta...e vorba in mare de calcule. Cat ar putea costa un menu, cate persoane ar veni la nunta, cata bautura ne-ar trebui etc si am estimat cam la 6 mii de euro toata nunta.Pentru 150 de persoane. Desi cred ca or sa vina mai multi.
Iata cam care sunt cheltuielile: 3750 euro restaurantul,
500 euro formatia de muzica,
vreo 7-800 euro hainele,
vreo 500 euro bautura, dulciuri, fructe,
vreo suta euro invitatiile,
vreo suta aranjametele florale,
200 filmat si pozat,
200 husele de scaune.
Cam atat. Nu stiu daca mi-a scapat ceva si nici nu bag mana in foc ca ce am estimat am estimat corect. Sunt doar socotelile mele.
Cine stie mai bine, e liber sa ma corecteze. Chiar va rog!
Sper sa iti fi fost de ajutor!
miez
pupezica spune:
Buna fetelor!
Roxygeo, am ales amandoua aceeasi biserica si restaurant.Sper sa iasa la amandoua superb, asa cum ne dorim.
kopilash spune:
seara buna fetele!!!pupici la toate!!
pupezica am rezervat la biserica razoare..il cunosc pe preotul de acolo si intotdeauna mi-a facu tplacere sa ma duc la acea biserica...in plus e si foarte aproape de ca sad e casatorii a sectorului 6(asta incazul in care vom decide sa le facem una langa alta...ca timp)
miezure...ai dreptate mami ...de obicei biseica o platesc nasii....darrrrrrrr cu eu nu am nasi inca ...am platit-o eu.oricum mai inportant e sa-mi gasesc nasi decat sa-mi recuperez cei 300.000 pe care i-am dat acum
si sa stii ca si noi cam tot asa am iesit cu calcule in ceea ce priveste costurile de nunta..ma rog noi am rotunjit la 7.000 euro
sper ca o sa ne incadram
pupici la fete si succes in constinuare.
ps:elara mami,nu dispera...i-ati sufletelul in dinti si apuca-te sa faci!!da apuca-te!!!
kopilash