Bashicutze intre degete
Am descoperit ca printzesica mea(care are 4 luni shi 7 kg),are intre degetzelele de la minutze nishte urme de bashici.De cite ori ma lupt sa-i scot"colectzia"de scame dintre degete,vad ca are pielea mai roshiatica,la fel ca atunci cind itzi spargi o bashica de apa shi ii rupi pielea de deasupra.Nu se scinceshte cind ii scot ceea ce stringe de la manushi sau de la prosoape intre degete,dar nici nu mi se pare normal.Ce sa fac
Va rog sa nu ma trimitetzi la ,ca nu ma duc!Am motivele mele sa stau cit mai departe de cabinetul medicului shi de aceea va rog doar sa-mi spunetzi daca este ceva in neregula(dupa parerea voastra )sau daca doar cremele pentru sint suficiente!
Va multzumesc mult shi va
Eddy & Antonia-Naomi
Raspunsuri
danis spune:
poate daca-i lasi manutele mai mult in contact cu aerul si daca ungi cu crema locul afectat, va trece, dar in general cred ca ar trebui sa gasesti un medic in care sa ai incredere si caruia sa-i ceri parerea (consultandu-l pe bebe, nu numai de la distanta), chiar daca ii urmezi sau nu sfaturile.
sanatate maxima
Daniela si bb Anda
danielac spune:
draga Eddy,
incearca cu un unguient dermatologic, eu folosesc la indicatia pediatrului unguientul numit FUCIDIN, trebuie sa il gasesti si tu, este produs in Egipt.
sau daca nu, incearca cu creme pentru pielea bebelusului, de genul celor date pentru iritatii la fundulet.
Dana si Diana-Maria
GabrielaG spune:
Eu am descoperit asa ceva la baietelul meu, dar la picioare(asta acu vreo 4 ani si ceva). Medicul mi-a spus ca la baie sa-l sterg si intre degetele de la picioare; operatiune pe care trebuie sa recunosc ca nu o faceam. Stiu ca am pus si putina pudra si s-a rezolvat. La manute e mai greu caci le baga in gurita, doar prin somn sa incerci si sa stai in preajma ca nu cumva sa ajunga pudra sau crema in gurita.
Sanatate,
gabriela si baietii
EDDY spune:
Va multzumesc mult pentru raspunsuri,fetelor shi sper sa reushesc sa fac ceva bun fara sa ajung la .
*Danis* Naomi poarte manushi numai noaptea sau cind mergem afara,caci in ambele cazuri este mai racoare decit in restul timpului.In legatura cu gasirea unui pediatru bun...cam greu tzinind cont ca locuim in mediul rural shi la care am fost pina acum,ne-a fost recomandat ca fiind cel mai bun,vorbeshte shi engleza(ceea ce este foarte rar prin zona) shi intr-adevar am fost multzumita de el pina cind la o vizita pentru un control,acest "minunat"i-a facut printzesei mele clisma cu toate ca Naomi nu avea decit 2luni Deci...evitam pe cit posibil acest shi SPERAM sa nu avem nevoie de alte controale!
*Daniela* Fara retzeta,aici nu obtzii mai nimic de la nici o farmacie!Mai ales medicamente pentru
*Gabriela*Shi eu la capitolul shters dupa intre degetzele,stau cam prost caci la piciorushe se gidila rau de tot(este un kin sa-i tai shi unghiutzele)iar la minutze pina shterg eu o minutza,Naomi deja o are pe cealalta indesata in guritza .Reushesc sa-i dau cu crema shi dupa ce o fac ii pun manushi caci altfel...dispare crema ca shi cum n-ar fi fost
Oricum,multzumesc inca o data shi la cei mici !
Eddy & Antonia-Naomi