stie careva un tratament eficient pt acneee?
Salutare.Eu am avut acnee din clasa a 8 (14 ani)si acum am 23 de ani si tot nu am scapat de acnee.Am, fost si la mai multi doctori dermatologi si la bucuresti si in alta parte dar tot nu am avut rezultate prea bune.Din experienta voastra stie careva un tratament efiecient?Am folosit si vitamina A+D 2,vitamina E ,skinoren,eritromicina,si trezultatele nu au fost multumitoare.
As vrea sa mi spuneti daca stiti un tratament (o reteta )urmata de dumneavoastra care a dat rezultate.(cu tot ce implica ea :regim,pastile,masti,ceaiuri....)Eu ma gandeam acum sa folosesc pastilele si crema ABOCA ACKNEOl si produse de la gerovital.
Astept raspunsurile voastre.Multumesc anticipat
Raspunsuri
adivio spune:
benzoate peroxide - rezulatul este garantat.
Acum depinde in ce forma il gasesti in Ro-ideal este solutie. Ar fi bine sa vorbesti cu un farmacist. Aici se gasesc gata preparate de diverse firme.
Adivio&Ioana-nazdravana
Schumi spune:
Am avut si eu multe probleme cu tenul meu care e foarte sensibil.Te sfatuiesc sa folosesti MIBAZON.Acest unguent se gaseste la farmacia veterinara.Poate o sa ti se para ciudat dar crede-ma ca a dat rezultate.Si mie mi s-a parut foarte ciudat sa-mi cumpar o crema de la farmacia veterinara dar chstia este ca a dat rezultate neasteptate.Am scapat de acnee in maxim 3 luni de zile si sunt foarte multumita.Mod de utilizare:aplici crema pe fata curata(incearca sa-ti speli fata cu sapun inainte de a aplica).Aplici crema(eu o aplicam intr-un strat mai gros si o lasam sa intre in piele).E un pic neplacut ca are un miros mai ciudat dar important e sa dea rezultate.Pretul nu stiu cat e acum dar cand am cumparat eu ultima data acum vreo 2 ani era in jur de 18.000 lei.Este foarte ieftina si da rezultate.Iti doresc multa bafta si sper sa aiba efecte pozitive si la tine.
CryssUK spune:
Un DA pt Mibazon.
Testeaza-l intai pe un cos de pe spate sau de pe fata , dar nu chiar din frunte. Contine antibiotice (tetraciclina,eritromicina,) si neomicina sulfat+ predinsona.La unele pers poate da reactii alergice.
Eu aveam acnee pe spate, dar fata era ok si am facut tratament cu Diane 35 si cand aparea cate un cos aplicam Mibazon.
De asemenea e f imp sa incerci sa nu mananci multe grasimi, branzeturi fermentate,dulciuri, bauturi cu coloranti.Nu exagera cu dulciurile,renunta la fumat(daca e cazul tau).
Daca medicul nu considera necesar tratam hormonal cu Diane 35,atunci poti incerca sa faci o cura cu argila pe cale interna, care dezintoxifica organismul.
Daca ai si lipsa de vitamine, de mare folos este Pastura de la albine, Se gaseste doar la apicultorii din piete.
Pup,
Cristina
mmag spune:
Bea 2,5litri apa zilnic - 1 pahar,dimineatza pe stomacul gol si in timpul zilei, cu o jumatate de ora inaintea meselor, sau la 2 ore dupa acestea.
Mentine o igiena perfecta a fetzei dar nu folosi sapunuri agresive, cauta un gel demachiant pentru ten gras.
werro spune:
Sper ca-si mai aduce cineva aminte de topicul asta si primesc si eu un raspuns
Unguentul Mibazon nu are efecte asupra anticonceptionalelor? Majoritatea ingredientelor prezente in unguent sunt in prospectul anticonceptionalelor la interactiuni. Eu banuiesc ca fiind aplicat pe piele si nu introdus in sistemul digestiv, nu ar avea cum sa faca probleme, dar as vrea totusi sa fiu sigura.
Cand nu luam AC (am facut o pauza de cateva luni) ma umplusem de cosuri pe fata, pe piept, pe spate si Mibazon dadea rezultate. Acum am reluat tratamentul si inca mai apar monstruleti pe ici pe colo si nu-mi place sa ma uit la ei fara sa fac nimic.
Solutia astringenta Lara de la Farmec mai da rezultate la mine, dar asociata cu ceva local. Oricum curata pielea foarte bine si inchide porii dilatati. Dar atentie, contine alcool si cele cu tenul sensibil ati putea avea probleme. (pretul e extrem de mic)
Va multumesc anticipat!
Multi pupici!
pisi_ella spune:
Oviliv este barbat, deci nu stiu cum s-ar impaca cu tratamentul cu Diane 35
quote:
Originally posted by CryssUK
Un DA pt Mibazon.
Testeaza-l intai pe un cos de pe spate sau de pe fata , dar nu chiar din frunte. Contine antibiotice (tetraciclina,eritromicina,) si neomicina sulfat+ predinsona.La unele pers poate da reactii alergice.
Eu aveam acnee pe spate, dar fata era ok si am facut tratament cu Diane 35 si cand aparea cate un cos aplicam Mibazon.
De asemenea e f imp sa incerci sa nu mananci multe grasimi, branzeturi fermentate,dulciuri, bauturi cu coloranti.Nu exagera cu dulciurile,renunta la fumat(daca e cazul tau).
Daca medicul nu considera necesar tratam hormonal cu Diane 35,atunci poti incerca sa faci o cura cu argila pe cale interna, care dezintoxifica organismul.
Daca ai si lipsa de vitamine, de mare folos este Pastura de la albine, Se gaseste doar la apicultorii din piete.
Pup,
Cristina
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Cristina_C spune:
pisi ela, corect!
Chiar scrie in prospectul de la diane: "a nu se folosi de catre barbati"
oviliv
Am vazut aici o gama de produse contra acneei - CLEARASIL. Poate ar merita sa incerci daca gasesti.
Olivia26 spune:
Eu zic sa incerci Zineryt. E in jur de 30 RON dar din ce am auzit pana acum, efectul e garantat. Singurul inconvenient este ca daca renunti la el iti apar din nou, dar atat timp cat il folosesti rezultatele sunt uimitoare.
Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.
rall spune:
quote:
Originally posted by Olivia26
Eu zic sa incerci Zineryt. E in jur de 30 RON dar din ce am auzit pana acum, efectul e garantat. Singurul inconvenient este ca daca renunti la el iti apar din nou, dar atat timp cat il folosesti rezultatele sunt uimitoare.
Din pacate, nu e chiar garantat. L-am folosit fara succes. La fel si Mibazonul - a curatat un pic fata 1-2 saptamani, si apoi gata, nu si-a mai facut efectul.
Banuiesc ca nu e ceva ce tine de piele... Eu inca nu am ajuns la dermatolog, dar luna asta sper sa-mi faci programare.
sanse spune:
Rall,sa ne scri si noua ce ai facut la dermatolog si mai ales la cine ai mers.Multumesc.
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI