contabilitate pt. CIC

contabilitate pt. CIC | Autor: mia_tincu@yahoo.com

Link direct la acest mesaj

Marius, am o mare rugaminte.Acum citeva zile mi-ai scris ca ma poti ajuta cu niste state de plata fictive(pt. prenatal,postnatal si CIC).Am tot asteptat raspuns, dar cred ca ai fost superaglomerat(mai ales ca ai fost plecat),asa ca te rog cind ai timp,lamureste-ma:ori aici, ori pe pagina cu subiectul in sine(care se numeste chiar "legislative").Multumesc si sper ca nu abuzez,poate mai folosesc si altcuiva astfel de informatii.Mia siCosmin.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da asa este nu am uitat insa ca sa pot sa iti dau un exemplu trebuie sa lamurim cateva aspecte. Pt maternitate ce salariu sa luam in calcul? Apoi un alt element important este perioada celor 6 luni considerate in calcul pt ca (virgula) conteaza numarul efectiv al zilelor lucratoare din intervalul celor 6 luni si care numar este variabil in functie de perioada (lunile efective). Deci care ar fi cele 6 luni? Despre CIC este simplu 6.500.000 lei lunar brut si ai 6.5% din 2.800.000 lei adica 182.000 unii retin 1% adica 65.000 deci net ar fi dupa unii 6.500.000-182.000-65.000=6.253.000. Eu nu as retine decat 182.000. Ce mai era?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Ok!Hai sa te lamuresc un pic.Din noiembrie 2003 apar in cartea de munca (,)cu sal. min./economie.(2.5 ,apoi 2.8mil.).Mi-am platit sin gura lunar asigurarile(doar de 2 ori am sarit o luna, dar urm. luna am platit dublu-e vreo problema?).Nasc cam la 1/2 ian.2004 si vreau sa intru zilele astea in prenatal.De aceea te stresam cu statele de plata fictive, pt ca tre' sa le intocmesc singura si e prima data cind fac asa ceva, daci sunt in ceata...
Daca-ti mai trebuiesc si alte date...cu placere, numai lamureste-ma!
Multumesc,sper ca a venit Mosul pe la tine.Astept "lumina".

Mergi la inceput

Scrie exact din ce data vrei sa intri in prenatal si salariile brute pe ultimele 6 luni anterioare acestei date de pe statele de plata.
Ex luna nov. 2.800.000
oct. 2.800.000
...................

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Prenatal vreau de pe 15.12.2004,iar sal. brut pe ultimele 6 luni=de 6 ori cite 2800000lei(nov,oct,sept,aug,iul,iun).

Mergi la inceput

Ok iti fac calculatia dar un pic mai tarziu.

Marius Pernes

Mergi la inceput