problema!!!! unora le place cearta:(
buna fetelor
Am si eu o problema destul de mare zic eu
sa va povestesc:
m-am mutat cu sora mea..singure cu copii nostri intr-un alt cartier, stam aici de ..o saptamana jumate
noi avem doi copii..unul al leu si unul al sorei mele.al meu are 1 an si 10 luni si al ei 2 ani jumate. aici avem 4 camere..una a mea , una a surorii mele si una a copiilor. ei se inteleg foarte bine, nu avem probleme si se iubesc mult. cand ne-am mutat aici copii erau in tratament pt ca au avut o infectie in gat si a trebuit sa le facem injectii :( la 12 ore..si am stabilit ca ora cu pricina sa fie 8 respectiv 20:00.
copii au plans in fiecare zi la injectii..au plans chiar rau..
la 3 zile de cand ne-am mutat..intr-o dimineatza..dupa injectii..apare o vecina la usa zicand ca nu mai suporta, ca, copii nostrii plang de la 3 dimineatza tot timpul si ca ea nu poate sa doarma....noi i-amn explicat ca este imposibil sa planga de la 3 dimineatza..ca nu au plans... dar ca o sa avem grija (am vrb foarte frumos cu ea)
dupa alte 2 zile..chiar in ultima zi de injectii..apar doua cucoane care tin aceia\sh placa..copii nostrii plang de la 3 dimineatza..:(
atunci sora mea s-a dus in cora si a cumparat o statie walkie talkie (poate doamne fereste plangeau copii si noi nu ii auzeam)
ei intradevar se mai trezesc noaptea, si se trezesc unul pe altul si incep sa vrb, sa rada..sa se joace...si se mai si 'cearta)
sebi, baiatul surorii mele are un timbru mai 'gros' si intradevar cand plange el..se aude tare..dar nu plangea noaptea
azi dimineaza la 6 jumate...ma trezesc cu batai in usa...cu pumnii si cu picioarele..la 5 min dupa ce a inceput sebi sa planga....vroia lapte....
cand am auzit cum bat 'doamnele' ..nu m-am dus sa deschid..le-am lasat in pace..am presupus ca nu vin cu ganduri de discutie..pana la urma nu am mai suportat si m-am dus la usa sa intreb cine este..desi stiam clar ca e vreo vecina..intradevar sebi a plans un pic.
cand am intrebat cine este..mi s-a raspuns' deschide fa ca altfel iti sparg usa..iti arat io tie mama denaturata'
la care i-am rasp: in conditiile in care imi vrb asha va rog sa nu va asteptati sa deschid usa, plecati sau chiem politia'
si ele au inceput sa urle amandoua' o chiemi tuy? ha..o chiemama noi..dupa care au plecat imediat.
ce fac fetelor? cum rezolv? ce drept au ele??? chiar sunt singurii copii care mai plang??
vecinii au pus oki pe noi de cand ne-am mutat..pt ca suntem doua mame singure,,si la noi vin prieteni...adica un vecin..un baiat care ne-a rezolvat cu interentul, doua fete care mai stau cu copii cand nu suntem noi acasa....soferul de la soira mea de la serv..etc..avem prieteni oricukm si nu avem de gand sa le spunem sa nu mai vina pe la noi din cauza lor (vecinii s-au mai plans la administrator ca la noi sunt mai multe persoane,,nu doar 4.
spuneti-mi si mie cum sa le potolesc...cu vrb buna e clar ca nu se poate...sunt prea mahalagioaice..ajutor? cum pot sa le amenint? exista vreo lege care le poate oprii? sunt sigura ca copii nostrii nu plang mai mult ca altii...doar ca se cam antreneaza unul pe celalalt la plans...se imita...ce fac??