Diferenta de virsta!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

hi hi , si io credeam ca detin recordul - 28 de ani . Fetelor , sa ne traiasca si sa ne tina D-zeu sanatosi si fericiti si ... cu cat mai multi bebei , ca al meu m-a inebunit deja ca el mai vrea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Salutare!
Intre mine si logodnicul meu e o diferenta de 7 ani. La inceput ne-am facut f multe griji de ce va spune lumea, ce vor spune parintii nostri etc...
Singurul lucru de care imi este frica ca el sa nu ma imbatraneasca ... cunosc un cuplu, ea 35 el 52, el arata cam de 40, iar ea cam de 45. Diferenta de varsta ii avantajeaza pe ei, ii intinereste si ii pune in valoare, iar pe noi ne imbatraneste!

Sper sa reusesc sa arat intotdeauna mult mai tanara decat el!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Draga Iga, chiar nu are rost sa dai atentie gurii lumii. In viata trebuie sa faci ceea ce este corect, demn si important pt tine si sufletul tau.
O relatie poate fi perfecta indiferent de varsta. Sufletele pereche nu tin cont de varsta. In plus, dragostea nu are nici religie, nici nationalitate, daramite varsta
Casnicie frumoasa si mult noroc tuturor membrilor forumului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor, eu cred ca cel mai importanta e intzelegerea si nu diferentza de virsta. Aaaaa, pentru gurile rele care vorbesc, important e ca.... functzioneaza

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

In primul rind Trandafir,ce copilas frumos ai!Sa nu ti-l deochi!
Da,si la noi e diferenta de virsta de aproape 6 ani dar in sens invers(deocamdata eu detin recordul in sens invers).Eu sint mai mare dar totul tine de firea fecaruia si de ceea ce ii da D-zeu.Si eu mi-am dorit sot mai in virsta dar asa a fost sa fie pina la urma si nu-mi pare rau.
Asa e ca sint si avantaje pt ca multa lume imi face complimente dupa ce m-am maritat.Intr-adevar fara a fi obsedata ma imbrac mai mult sport si eu cred ca aratam de aceeasi virsta.

Mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Eu sant micuta la cate am citit eu din mj voastre.
Sotul meu este mai mare cu 12 ani,deacee cred ca este si mai gelos pt ca el gandeste diferenta de varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eh..eu deja ..nu mai tzin cont de asta!
Sotzul meu e mai mik ca mine cu 8 ani..insa nu se vede deloc.La inceput toata lumea urla impotriva noastra!Acum..dupa 4 ani de casnicie...nu ne mai intere!Avem un baietel de 2 ani..suntem fericiti..impliniti...
SUNT FOARTE FOARTE FERICITA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Saptamina trecuta a incercat sa ma agate un pustan de 21 de ani!!! Si eu am 34!... Frumusel foc, cu un farmec aparte, de strengar! Par inelat, blond inchis, aducea a Brad Pitt, pe bune! Chad... Am avut un zimbet siret toata saptamina si mi-a umplut inima de bucurie indrazneala lui, ardoarea cu care incerca sa ma convinga ca vrea sa ma cunoasca mai bine... Ma simteam ca o "Mrs. Robinson"!!!
Joaca hockey la facultate aici, cu bursa!... Bineinteles ca i-am spus NU! Dar asi fi putut spune si DA ...
Offf... amor!... amor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui codrut spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Saptamina trecuta a incercat sa ma agate un pustan de 21 de ani!!! Si eu am 34!... Frumusel foc, cu un farmec aparte, de strengar! Par inelat, blond inchis, aducea a Brad Pitt, pe bune! Chad... Am avut un zimbet siret toata saptamina si mi-a umplut inima de bucurie indrazneala lui, ardoarea cu care incerca sa ma convinga ca vrea sa ma cunoasca mai bine... Ma simteam ca o "Mrs. Robinson"!!!
Joaca hockey la facultate aici, cu bursa!... Bineinteles ca i-am spus NU! Dar asi fi putut spune si DA ...
Offf... amor!... amor...

Bravo, Alyssa, frumusico - stiu cat e de distractiv, mi s-a intamplat si mie, te ia prin surprindere si te intinereste brusc.
Desi pe de alta parte, dupa o experienta cu un barbat cam de varsta mea avut ca sot si dupa ce mai vad in jur, n-as mai incepe o relatie mai serioasa decat cu unul care sa fie cu CEL PUTIN 12-15 ani mai mare decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Eu sunt de parere ca diferenta de varsta intre cei doi parteneri este chiar benefica. Barbatii se maturizeaza mai tarziu si avem nevoie de cineva mai mare ca noi pt a fi la acelasi nivel de maturitate.
Eu am un sot de aceeasi varsta cu mine si uneori am impresia ca m-am maritat cu un copil.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput