Sunt complet cu gura cascata pentru ca sefa mea despre care v-am mai vorbit ne-a spus ca EU, colega mea LILIANA si cu EA INSASI THE BIG BOSS venim la birou pe 1 DECEMBRIE. Restul raman acasa, ca sunt mai cu motz! Zice ca cine e platit de Iliescu sa stea acasa, ca pe noi ne plateste ea, e de lucru mult, si o sa venim cand ne spune ea.
Adicatelea, hai si o ghiulea de picior, si la bumbac cu noi!
Nu ca vreau eu neaparat sa stau acasa, dar oare cand vom simti si noi la nivel national ca o SARBATOARE NATIONALA inseamna ceva! De ce sa fie, domnule, la alegerea patronilor chestia asta? Adica noi n-avem, nici un drept?
Stiu ca n-avem drepturi si ca suntem doar niste dobitoci care muncim la negru, ca altfel ne pune pe noi sa ne platim impozite, stiu ca suntem aproape toti la mana patronilor si ca ei cred ca ne sunt proprietari, dar chiar asa?
I-am zis ca la gradinita nu se lucreaza, si ca n-am ce face cu fata, m-a contrazis. Adevarul e ca nu stiu daca se lucreaza sau nu la gradinita, dar nu cumva suntem intr-un lant, adica la gradinita se lucreaza pentru ca parinti ca mine nu au drepturi?
Mi-este o sila imensa!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)