Crenvursti, parizer-de la ce virsta?

Crenvursti, parizer-de la ce virsta? | Autor: Cretoiu A.

Link direct la acest mesaj

Sebi are aproape 8 luni si nu vrea sa pape ficat nicicum.De Anul nou a prins la masa socrilor mei un crenvursti si l-a papat cu foarte mare pofta. dr. mea pediatra mi-a spus ca e in regula daca-i fierb bine si sunt proaspeti, dar cu atiti aditivi ce baga-n ei la preparare....mie cam teama. Voi le dati bb. sau nu?!

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Eu chiar si acum la 2 ani evit sa-i dau lui Adi produse deja preparate, dar din cand in cand nu este nici oproblema.
Nici Adi nu a mancat ficat, dar manca carne fiarta foarte bine. Orice fel :pui, vita, porc. Nu este chiar o catastrofa ca nu manca ficat.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nu cresvustilor, parizerului!!!!
Nici bb meu nu suporta ficatul...nici o problema!
Incearaca sa-i dai , daca tot vrei sa incerci mezelurile, sunca din piept de curcan.

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu nu o sa-i dau cremvushti, parizer, pate de ficat din cutie lui Alex (o sa incerc) ...daca ati vedea din ce se fac alea..natz mai manca nici voi.......zgarciuri, ugere de vaca, piele, sange si alte bleah-uri :))))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Cremvustii si parizerul sunt facute numai din resturi si MDM-uri. Nu se recomanda copiilor.
Oricum, pana la varsta de 1,5 ani, chiar 2 ani este recomandat sa se evite carnea de porc.(cel putin asa sustin pediatrii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Daca se poate sa nu-i dai sa nu-i dai niciodata.Sunt pline de chimicale care-i fac rau copilului la fel si hamburgherii chiar si cei de la McDonalds.Lor le place dar sa nu le dai niciodata pt ca altfel o sa-ti ceara mereu.

Te pup,
Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Niciodata! Incearca sa eviti mezelurile chiar si tu.
Contin 60% chimicale, conservanti, coloranti, etc iar restul de 40% sunt resturi de cea mai proasta calitate.

Sanatate maxima

---
Album:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Unchiul meu lucreaza la "Glincarn"... nu ai vrea sa sti din ce sunt facute...astea sunt cele mai proaste mezeluri de pe piata! nici noi nu mancam asa ceva! daca vrei da-i ceva de pui, curcan...mai bun! dar eu zic ca totusi este prea devreme cu mezelurile.
acum , ca am vazut un raspuns....va spun ce scrie peste tot( nu trebuie sa si respectati): carne de porc pana la varsta de 3 ani.... nici nu se poate!

gaby si razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Mai bine incerci sa gatesti in casa niste pui, prajit un pic la gratar, condimentat cu niste ierburi, gen busuioc sau cimbru, si un pic de usturoi, apoi maruntit. Nu inteleg cum putem sa mancam inainte crenvusti si parizer ca acum nici macar salamul nu ne mai place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Bianca mea are aproape 5 ani,dar nu i-am dat parizer niciodata(nici noi nu mancam),crenvusti mananca ,dar foarte rar,cumpar din cei mai scumpi,dar sunt plini si aceia de E-uri,insa Sebi al tau este foarte mic,nici sa nu te gandesti,mai bine faci in casa ceva;snitele din piept de pui,dar sunt prajite si nici astea nu sunt recomandate la o varsta asa de mica.Nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu mananca ficat,ii poti da peste fiert,carne da pasare,vita,fierte si este foarte bine.Nu te grabi cu mezelurile,caci poate dezvolta alergii urate la adititivii pe care ii contin,iar apoi e mult mai greu cu alimentatia.Eu nu i-am dat carne de porc fetei mele pana la 3 ani si nici acum nu mananca decat foarte rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu cred ca va fi posibil, dar si eu votez pentru NICIODATA

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput