Suc Tedi-Pro sau contra?!

Suc Tedi-Pro sau contra?! | Autor: Cretoiu A.

Link direct la acest mesaj

Sincera sa fiu eu sunt contra a tot ce nu e facut cu manuta mea, dar...am primit doua baxuri de suc Tedi si ma aflu intr-o perioada de "criza de timp"(invat pt sesiune+gatit+spalat haine bb+gospodarie+grija bebe etc.- ca sotu-mi lucra mai nou 12 ore/zi)si nu am timp sa fug intotdeauna la piata sa-mi iau fructe proaspete pt. a-i prepara sucul(ca pina acum).
Sebi are aproape 8 luni si pe linga lapticul de la mine(si papica de 3 ori /zi) mai bea cam 2-3 sticlute de suc+ceai/zi(aprox.500 ml.)
I-am dat vreo doua zile Tedi amestecat cu ceai in proportie de 1 Tedi/3ceai si e f. incintat, dar...oare n-o sa-i dauneze daca-i dau mai mult timp. Voi ati folosit sucuri din comert?
Pupici
Anto&Sebi

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Sper ca nu te superi dar Teddy e cel mai bogat suc in chimicale.Mai bine ii dai ceai simplu.la urma urmei si Santal are destule chimicale.Renunta pana nu se invata bebe cu el si pe urma nu mai ai ce face.Fa un efort si fa-ti provizii de fructe si fa-i suc la storcator.E mai importanta sanatatea bebeului decat sesiunea pe care o sa o treci.Iti spun din experienta ca examnele sunt floare la ureche fata de cresterea unui bebe. te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

pe forumul vechi a fost o dicutie aprinsa despre sucurile Teddy. Eu am postat un subiect despre acestea si fetele si-au dat cu parerea, vei gasi acolo informatii despre sucurile tedy chiar de la unul din angajatii de vaza ai companiei ce produce sucurile si care ne asigura ca e natural.Decizia in final iti apartine!
Ilincai i-am dat cam de la 8 luni insa ocaziona cand nu eram acasa sa dispunem de storcator!

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Dupa ceea ce se depune la fundul sticlei... numai natural nu e!
Incearca sa nu-i dai in fiecare zi, ci doar atunci cand chiar nu ai alta alternativa.

---
Album:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Da,am mai discutat despre asta si parerile sunt impartite.Simona are un an si 3 luni si eu ii fac suc de portocale.Iii place si sucul Tedi sau oricare altul fara conservanti dar eu nu-i dau pt ca se deranjeaza f.tare la burtica .Eu prefer sa-i dau o portocala pe storcator si nici nu-i greu macar...I-am dat si Granini si se deranjeaza si la acela...

Te pup,
Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Contra. Daca nu ma insel, contzine si zahar...
Dar e perfect pentru tine, te vitaminizezi in sesiune! :P
Eu imi cumpar Tedi pentru mine si portocale pentru Tudor.:) N-am rabdare sa fac suc pe storcator pentru amandoi, desi asa ar fi cel mai sanatos, mai ales ca si eu alaptez inca.
Am fost surprinsa sa citesc cat suc/ceai bea puiutzul tau inca alaptat!
Tudor nu accepta sucul...decat in cereale...nu reusesc sa-i dau alt lichid in afara laptelui pe care il suge...Nu accepta biberon...ufff

Multa bafta in sesiune! Si eu ma chinui ca si tine.:) Si mai stiu cateva mamici in sesiune.:) Asa ca bafta tuturor!

Florina & bb Tudor (8 luni si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

BAFTA! la studioase!!!!!!1 io am examene pe 20, 28 ianuarie, 5 si 14 februarie..uof

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

EU SUNT PENTRU. I-AM DAT DIANEI DE LA 6 -7 LUNI, NU ZILNIC, DAR DE 1-2 PE SAPTAMANA. SI I-A PLACUT TARE MULT.

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

CONTRA. nu ca as avea ceva cu marca pomenita, ci cu sucurile din comert in general; stiu ca, mai ales daca nu ai timp, tentatia e mare, nici eu nu reusesc mereu sa rezist, dar..

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

adaug inca ceva, de unde deduceti ca sucul Teddy are chimicale, ca eu nu am gasit nimic scris pe el?
in plus, urmele de culoare care raman pe sticla sunt de la depunerile din fructe, mai ales de la morcov dar si de la portocala.
daca stoarceti portocale luate din comert si lasati sucul cateva ceasuri intr-o sticluta o sa arate la fel.

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

e destul de simplu de dedus faza cu chimicalele: produsele sunt mult prea ieftine ca sa fie naturale, iar daca nu folosesti multa vreme asa ceva, cand bei un astfel de suc, incepi sa simti diferenta; in plus, producatorii deseori nu mai scriu in lista elementelor de continut lucruri care ar alarma cumparatorii, asa cum am spus, nu vorbesc in special de marca pomenita aici.

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput