Camera pentru bebe

Camera pentru bebe | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Dragele mele mamici, spuneti-mi si mie la ce varsta v-ati mutat bebei in camera lor?
Am citit intr-o carte ca pe la varsta de patru luni iar o prietena
mi-a spus cat mai devreme cu atat mai bine pentru ca el se obisnuieste si ulterior va fi foarte greu sa-l mai mut.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Pana la 2 luni am dormit cu el in aceiasi camera, apoi fiecare in camera lui. Soacra-mea spunea ca o sa-l aud la fiecare miscare... asi... dorm neintoarsa...il auzeam cand plangea. Acum, la 4 luni e putin mai rabdator, se trezeste, vorbeste (adica buuu si gagaga).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Alex a dormit cu noi in camera, si cu toate ca avea patutul lui, a cam dormit cu noi in pat. Stiu ca se spune ca nu-i bine, dar Doamne, sa-i simti rasuflarea si sa-l simti aproape de tine. Nimic nu se compara cu sentimentul acesta.

Acum cateva luni, ne-am mutat si i-am facut camera lui, dar dupa 2 ani si jumate petrecuti cu mami si tati, nu i-a prea convenit sa doarma singurel. Dar l-a incantat faptul ca a mers cu noi cand i-am luat noul pat, cand i-am cumparat covertura de pat. Am facut tam-tam mare, ca o sa aiba camera lui, cu toate jucariile acolo. I-am decorat-o frumos si este fericit, ca poate spune :"mami, vin mediat, ma duc la camera mea".

I-si iubeste camera si uneori la culcare mai comenteaza, ca nu vrea sa doarma singur, dar ii trece dupa 2-3 povesti.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

si eu sunt de parerea " cu cat mai repede cu atat mai bine". noi am mutat-o de o saptamana (aproape) pe cea mica in camera cu sora ei si la inceput aveam niste concerte...acum s-a obisnuit si, in plus, am rezolvat si problema cu cea mare care nu mai voia sa doarma la ea in camera (voia cu noi). si eu dorm mai bine, nu ma mai agit la orice miscare a ei.

,don'soara Alex si bb Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Fetita mea are 4 luni si inca doarme cu noi in camera dar in patutul ei.Este foarte cuminte, nu se trezeste noaptea decat ca sa manance si deci nu ne deranjeaza. Eu cred ca o voi muta de pe la 1 an si ceva pentru ca peste noapte mai arunc cate o privire asupra ei , o mai invelesc si mi-ar fi mai greu daca ar fi in alta camera. Sunt mai linistita cand stiu ca pot sa-i aud orice miscare si pot interveni la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Fetita mea a dormit in camera ei separata inca de cand am adus-o de la maternitate. Dormitoarele sunt apropiate, despartite de un holisor mic. N-am avut probleme cu ea, doar pentru mine a fost mai chinuitor sa ma deplasez pentru a o alapta, dar pana la urma tot raul spre bine: acolo stie ca e camera ei, patutul ei, LOCUL EI.
Noi asa am preferat.
Vilma si Anca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Anna a dormit in camera ei de cind am venit acasa de la maternitate.Nu mi-am facut probleme niciodata,o mamica isi aude puiul imediat chiar daca nu sint in aceeasi camera.Cred ca ni se ascute urechea!!
Am dormit de doua ori la soacra-mea,in aceeasi camera cu ea dar eu aproape ca nu am inchis ochii.Copii se mai foiesc ,ofteaza ,vorbesc in somn iar cind esti linga patut auzi tot.Acasa ,nu aud chiar fiecare oftat,deci dorm bine si eu si ea.Pupici

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Si gemenii au dormit din prima zi de cind ne-am intors de la maternitate in camera lor,dormitorul meu fiind alaturi...Parerea mea e tot"cu cit mai repede,cu atit mai bine..."

Theodora, Alexandros, Yannis(9 luni jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Am citit ca de la 3 luni incep sa constientizeze pe unde dorm si ca esti in camera sau pleci de acolo. Eu pe Alex l-am mutat in camera lui la 3 luni.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Iulia a dormit de la inceput in camera ei. Oricum nici o usa nu sta inchisa si dormitoarele sunt unul langa altul. La munte cand am fost nevoiti sa dormim in aceeasi camera toti trei a fost un chin. Bebe care acasa se scoala cel mult o data pe noapte, si asta rar, acolo se scula de 4-5 ori! Dupa ce se scula nu mai vroia singura in patut vroia doar cu noi in pat. Asa ca si eu votez pentru camera de bebe, cu cat mai devreme cu atat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Si Vladut a dormit din prima noapte acasa in patutul lui, in camera lui. De dormit impreuna dormim in timpul zilei cand doarme mai bine daca ma simte langa el. Noaptea nu avem probleme....ne culcam pe la 21.30-22.00 si ne trezim dimineata la 6.30. Si este foarte bine asa. Pentru noi e un chin sa dormim cu el in pat mai ales ca sotul meu sforaie si eu stau cu grija sa nu ma asez pe el. E mai in siguranata in patutul lui. Am destul timp sa-l tin in brate in timpul zilei.
Si am o prietena necasatorita care are o fetita de 4 ani care nu stie ce inseamna sa doarma singura. Acum mama are un prieten si imagineaza-ti.

Maria&Vlad

Mergi la inceput