Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am consultat lista noastra si....

La 01.12.2004, Rares, fiul Nicoletei-Carmen a implinit 1 anisor!
Cei drept nu a mai scris de mult timp Nicoleta, dar poate o va face in curand, asa ca:
La multi ani Rares!
La multi ani Nicoleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Si din partea noastra,cu multa dragoste un sincer"LA MULTI ANI!"

Ce-mi place,s-a inviorat atmosfera!
Va citesc,fetele mele,va citesc!

Va imbratisez,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI RARES! SA CRESTI MARE SI SANATOS!

July si Roxi, saptamana viitoare vin pe la spital pt niste analize.Sper sa nu ramana la stadiu de amenintare doar!
July, ia niste poze cu voi, sa le ai la tine, ca vreau sa le scanez si sa le pui intr-un album al vostru. Nu de alta dar sa nu va uitam si sa ne treaca dorul de voi!
Am si vesti relativ proaste: am ratat inscrierea dosarului pt. sustinerea examenului de soferi pe 24 decembrie. Nu pot spune ca sunt suparata, dar as fi vrut sa termin mai repede. Fetelor mi-au cerut spaga 200$ sa-mi bage dosarul luna asta! Am zis ca mor si bineinteles m-am lipsit. Parca mi-ar fii aranjat examenul ...Nemernicii....spaga in floare si coruptia la fel in politie.
O noapte linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Tania, atatia bani, pentru ce???!!!! Si daca nu-i pe 24, cand e urmatoarea ocazie? Va diferi cu ceva examenul daca-i mai tarziu? Pai daca-i doar de "cat mai repede" nu are rost sa arunci cu banii, ca sigur ai altceva de facut luna asta cu ei!
Pana cand sta mama ta la tine? Si de sarbatori?
Nu ne-ai spus ce-ai aflat la sedinta cu parintii! Acolo nu ti-au cerut bani?

July, ne citesti- ne bucuram- dar de tine nu ne spui nimic????

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Tani, astia sunt idioti cu totii!!!! cum Dumnezeu 200 de dolari ptr inscriere??? ultimele javre! las' ca il iei tu si la anul....ca doar esti soferita mare! astept sa se indeplineasca amenintarea...
Raluca, pai daca iesi in pauza de prinz si vrei sa ne vezi da un semnal!
July, ieri pe la 7 fara ceva erati toti trei pe linga casa de cultura, la prima intersectie inspre icil?
Crix lasa mama ca terminati voi si casuta si sa vezi atunci ce bne o sa fie!
Mada, ce faci? ce face Sofi?
pupicei si o simbata linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna seara si de la mine !!
Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end linistit si sa puneti in ghetute la cei mici cat mai multe bunatati si cat mai multe jucarii.
Raluca, am vazut si eu pozele tale si m-au impresionat foarte mult mai ales poza cu bunelul ,am inceput sa plang pentru ca ma gandeam la tatal meu care asteapta de vreo 6 ani un nepotel sau nepotica si eu nu am putut sa il dau pana acum.Sper sa ma ajute Dumnezeu sa-l am cat mai repede ca sa se poata bucura de el cat mai mult timp.

V-am pupat si o noapte frumoasa la toate fetele.

Dana

Mergi la inceput

Off Dana, e inevitabil sa nu te gandesti la dorinta ta primordiala!
Eu zic sa nu-l manui pe Dumnezeu, ca poate in perioada acestor Sarbatori iti va darui un sufletel! Poate in luna aceasta se va concepe bebelusul vostru! Dar, NU UITA, pentru asta trebuie sa fii vesela si fara aer negativist!
Eu presimt ca nu va trece iarna asta( care nu prea a venit la noi) fara ca tu sa nu ne dai vestea cea mare! Ai sa vezi!

Raluca, si eu am vazut-o pe Andra, si vreau sa-ti spun ca-i tare haioasa! Cum e, vioaie?! Mie mi-au placut pozele cu blanita, ca o viitoare diva, nu altceva!

Va doresc o duminica linistita tuturor!

PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

SEARA BUNA!
A venit mama am si pus un kg pe mine si m-a bestelit nenea maseorul..
Crixia, nu difera cu nimic examenul din ianuarie(cred ca dupa 15 se programeaza), dar nemernicii au profitat de zvonurile ca din ianuarie se vor da 5 probe si ...hai la jaf in drumul mare.... Initial am crezut ca prietena mea a gresit si le-a spus sa-mi aranjeze ex.(numai handi sa fiu -am facut atatea in viata pe picioarele mele-nu m-as cobori intr-atat). Bineinteles ca nu se schimba nimic , dar vroiam sa termin mai repede, mai ales ca n-am starpit inca nici-un pieton! Nu pot spune ca ma omor dupa condus, dar ca intotdeauna cand incep ceva e bine terminat!
A, la sedinta a fost cam asa... bani de dat pt. cadoul de Mos Craciun (pt. invatatoare), altii pt carnavalul de sarbatori. Anduta s-a departajat de departe cu inca doi colegi(o fetita si un baiat)fata de ceilalti si au numai FB, dar.... e cam obraznicuta. Face pe justitiara printre colegi. Se da desteapta...cum se spune! Acasa e cam certata pt. ca este ingrozitor de imprastiata si dezordonata si mai primeste epitete in genul: nesimtita si magarita pe care le reproduce, in frustrarea ei, vis-a-vis de colegi. Trebuie sa ma cenzurez la vocabular caci, copiaza intocmai expresiile noastre si nu intotdeauna pe cele bune! Imi este mila de ea ca am trecut deja la opresiuni: am amenintat-o ca nu vine mosul( in care crede cu inversunare)si sufera f. tare. Ca urmare i-a scris o scrisoare induiosetoare. Cand o gasesc o sa vi-o reproduc.
Bibilutza in schimb e o mancacioasa si o plimbareata. Merge f. bine in jurul mobilierului si face 1-2 pasi fara sa se tina daca nu e atenta(altfel ii e frica inca). Mai nou cand este uda (in lateralul pampersului) isi da singurica pantalonii jos. O gasesc destul de des dezbracata si cand o controlez ori e uda ori kk-cita. Am fetita mare! Cred ca sunt semne sa trecem la olita!
Dana, nu uita regula lui 7 o sa vezi ca se implineste. Gandeste pozitiv si o sa vezi cate minuni devin realitate!
Atat pt. astazi! Va pupic si o duminica frumoasa si linistita!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Buna fetele!

Vroiam sa va uram un mos Nicolae fericit! Cred ca toate va lustruiti acum ghetele.

Avem si noi cateva foto la 4 luni.

Va pupim

http://community.webshots.com/user/galarina100100

Mergi la inceput

Tania, ma bucur ca esti puternica si increzatoare! Da-i incolo cu spaga lor, foarte bine ca nu te-ai panicat! Las' ca-ncepi si tu 2005 cu o realizare- permisul auto! Bafta multa si curaj!
Pentru Anduta, mare grija cu ea trebuie sa ai! Mi-e mila de ea la faza cu Mosul! Vezi, sufera mititica! Iar Bibi, curajoasa ca ... stim noi!

Galarina, parca ieri numaram saptamanile, iar acum aveti deja 4 luni! Sunteti deja mari! Pregateste-te ca incepe agitatia, dorinta de cunoastere! Ei, da frumosul tau seamana mai mult cu mamiiii! Asa-i?

Noi suntem in pragul unei schimbari fetelor!
Ieri,la pranz, si aseara am adormit fara suzeta! Cu alte lucruri mici in mana am reusit sa o adorm pe Alexia fara "Doamna ...eta"(denumirea codata a suzetei)
Mai avem un prag - noaptea - s-a foit si rostogolit prin patut, plus cateva chitaili cam de la 1.30 la 2.30 pana cand tatii(cel milos) m-a tot batut la cap sa-i dau suzeta.
Cred ca-l trimit si pe tati o saptamana sa doarma in sufra, ca sa suport eu tot balamucul.
Sunt multumita ca nu o mai vede si cere ziua, si azi a adormit fara ea, dar sa vad la noapte cum va fi. Oricum are si o jena la gingii, ca avem mai mult de o luna de cand nu a mai iesit nimic. Cred ca se pregateste un canin sau o maseluta( nu avem decat 8 dintisori).
Poate va intrebati de ce sunt asa pusa pe rele!
Pai mi-a ajuns cutitul la os cu atatea preferinte: leganat( imi amortesc calcaiele, ca-i grea, nu gluma, suzeta ( aruncata prin toate colturile, gauricile, si recuperata de mami si tati cu greu), biberon( am incercat din canuta, dar nu-i place decat apa sa bea din ea), olita nu prea are succes, si daca-r fi sa adaug si lingurita de care s-a indragostit, dar care ma nemultumeste ca mancarea nu ajunge in gurita - as spune totul.

PoZe

Mergi la inceput