Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci doctor Simion la policlinica cu plata.
ce zici Laura il probezi tu prima:)))???
glumeam si eu ... multa bafta, si sa gasesti rezolvare cu sau fara medicina!!

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Neata !
Tania, saru' mana pt. sfat, de fapt tuturor care si-au dat cu parerea va multumesc !
Ma voi duce la dr. Simion la cabinetul medical de langa fabrica de paine Dobrogea. Cred totusi ca trateaza pacientii cu mai multa atentie atunci cand platesc contraval. consultatiei. As putea sa ma duc si la dr. mea de fam.(dr. Rizea) care e in Policlinica 2 de la ICIL si sa-i cer trimitere la Simion si apoi sa ma duc tot in Pol. 2 (unde are si dr. Simion)si sa ma vada gratis.
Liris, sper sa ajung pana in Anul Nou, dar nu stiu sigur, macar acum stiu ce si cum...

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Laura, la cabinetele medicale de la liga dobrogea nr este 665157, sa faci programare. pupicei si succes!
Tania, bravo, shopping-ul sa treaiasca!!!!!
Hehe Sanzi...barbatzii astia!!!! pont: daca va place pune in ciulamitza o legatura de marar si fa o mamalioga repede la microunde....e super!!!
eu nu zic nimik de caderea parului ca la mine cade in smocuri dupa sarcina....parca avem catzel. deocamdata sunt la cura de revalid ( a propos Laura, la mine functioneaza fff bine!.
geani...asa e cu visele cind esti insarcinata....u visam ca fac cite 4-5 copii...spre sfirsit am avansat, faceam doar cite 2....
Alina, tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Neata fetele!!

Laura ca sa mergi in pol nr 2 iti trebuia oricum programare si aia se facea tot la cab. particular.
Eu zic ca pana la urma ajungi mai repede la cab. particular si cu programarea si cu bani, ca pana la urma cred ca tot ii dadea ceva si medicului de familie ca sa-ti dea trimitere.
Eu am stat la prima consultatie vreo jumatate de ora in cabinet , ca l-am intrebat tot ce aveam nelamurit in legatura cu analizele hormonale care le facusem si mi-a explicat pe larg tot ce vroiam sa stiu.
Daca te duci la el sa scrii dupa aia impresia care ti-a facut-o.

Pupicei la toata lumea

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, ti-am scris pe msn, dar cred ca esti plecata din birou. Voiam sa iti spun ca eu doar pe dr. Circo il stiu ca cel mai bun endocrinolog din Cta, sora mea a fost la el si mi-a povestit. Altii nu mai stiu. Dar daca te-ai hotarat sa te duci la altcineva, succes, sa iti rezolvi problema, si daca nu iti convine, poti sa incerci apoi si la Circo.
Chestia cu caderea parului stiu ca este foarte normala imediat dupa nastere, deci pentru Tania ar fi normal fenomenul, dar pentru tine nu stiu ce sa iti zic, mai bine faci investigatii daca esti chiar asa ingrijorata.
Eu l-am dus pe Paul sa ii fac niste analize, hemoleucograma si coproparazitologic sa vedem de ce nu vrea sa manance. Astept rezultatele.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hai ca vin si io cu o prooblema in loc de buna dimineata...bubitele lui David nu i s-au vindecat de 4 saptamani. Pediatra sustine ca sunt ciupituri de purici (sau purice) si dupa ce l-am uns cu locoid mi-a dat mixtura antialergica...dar tot nu ii trec...
oare sa il duc la dermatolog? or fi alceva???
sunt tot atatea bubite, dar nu trec...s-au estompat dar inca sunt foarte vizibile...ce ar putea sa fie?

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Intru si eu pe fuga, din biroul unei colege, ca serverul de la noi nu mai mere deloc. Vrem si noi un pont pentru un weekend la munte cu copilul. Aveti vreo adresa de pensiune, ceva?
Laura, am avut si eu o perioada din'asta ingrijoratoare si am recurs la solutii drastice, recte m-am ras in cap si m-am dat direct pe scalp cu o chestie de la GErovital, care putzea a benzina. Rezultatele au fost spectaculoase.
Pupici si astept niste sfaturi pentru o mini-vacanta. Fii-mea vrea musai cu trenul, dar mi se pare cam incomod. Voi ce spuneti?

gabi & alisia (2,2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pai da , e solutia asta cu petrol , ulei de ricin si doua vitamine , nu mai stiu care E si A parca. la Gerovital era vreo 160 000 asta-vara.
eu mi-am luat din Romania 2 butelci si ptr ca am parul lungut nu mi-a ajuns sa ma dau decit de 4 ori din amandoua.
Oricum Laura ia in considerare si faptul ca toamna se pare ca noi femeile mai napirlim. mie perioadele astea mi se intimpla intotdeauna toamna ...si poate ai intrat si tu intr-o ciclicitate d'asta... singura chestie e acneea . eu o am mai tot timpul si nu i-am dat de leac ... insa tu daca nu o aveai ...da... poate e ceva de investigat pe acolo.
oricum Gerovitalu il recomand macar si ptr ca face parul frumosssss. doar ca pute rau gazul ala . si chiar daca cineva intra cu nasul in parul tau, spalat deja, tot simte. eu nu ma pot lauda cu o podoaba capilara prea minunata, dimpotriva :(((...ca am inainte de toate firul caracteristic blond, subtiiiiiire. dar mastile astea cu ou si ulei masline, apoi solutia de la Ana Aslan ... ma rog au mai lucrat un pic in favoarea mea.
poate-l vizitez eu pe acest doftor. da o sa fie mai greu. la mine regula e ca vin de sarbatori iarna si vara prin iulie -august si toata lumea (doftorii) sunt in respectivele concedii.

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lizuca si eu am fost cu David de 2 ori cu trenul si e foarte incantat...dar trebuie totusi sa fie distante mici. Noi am fost Constanta-Bucuresti. Si 2 persoane de copil...hihi
David a repetat tot drumul "tenu", "tenu" se uita pe geam de parca l-ar fi sorbit, i-a placut la nebunie si a urlat cand am coborat!!! Si in gari, sau daca trecea un tren pe langa noi...era petrecere!
Noi am luat si caruciorul sport, in care l-am tinut din cand in cand, pentru ca puteam sa il legam in centuri si a si atipit cate jumatate de ora, am gasit un compartiment gol si am stat doar noi 3 tot drumul. Poti sa iti iei locuri la mama si copilul, dar vanzatoarele de bilete habar nu au care sunt locurile acelea, si spun ca s-au vandut (desi am vazut in tren ca erau libere) sau pentru ca si locurile de copil au numar, dau bilete adultilor (si scaunele sunt pitice si inguste), asa ca trebuie sa fii foarte atenta. Eu am retinut ca locurile mama si copilul sunt in fiecare vagon la numarul 2 adica (20,22,24,26,28) - la trenurile cu 6 scaune in compartiment. Pentru noi a fost o experienta foarte placuta mersul cu trenul...dar nu aveam bagaje si nu ne grabeam nicaieri...si nu era sf de saptamana cand sunt trenurile mai aglomerate.
Noi avem alta belea acum...dupa experienta de ieri cu tati in parc si copilul ud si dezbracat, David a tusit toata noaptea, am fost la pediatru azi si ne-a dat diagnosticul de rino-bronsita, care nu stiu foarte bine ce este, doar ca e implicat si plamanul...si sunt cam trista...ne-a dat antibiotice si de data asta trebuie sa i le dau...cefalosporina...anul asta a fost cam ghinionist cu cam multe antibiotice, asta e a 4-a oara cand ii dau antibiotic...dar trebuie!
O zi buna in continuare...

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Copiii vostri maninca fulgi de porumb?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput