Mamici de ianuarie - februarie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabiu, uite patutul pe care l-am comandat, insa nu mai au material bleu pentru sertare, au doar albastru inchis si eu am preferat tot natur. Eu am comandat dimensiunile 130x70 ( au vreo 3 dimensiuni si tu decizi).http://reclama/product/details/106

De asemenea am comandat 3 kg de detergent special.
Acesta imi va fi adus repede, insa patutul dureaza cam mult.
Vezi ca are 2 nivele pentru saltea. Da, eu si saltele, eu am comandat si saltea Durflex de la ei.
Nu eram insa convinsa de aparatori, deoarece am vazut la acel magazin de pe Dacia aparatori faine, exact pe dimensiunea aceasta in set cu pilota, perna, cearsaf si ma cam tenteaza.

pupici

Crinuta si bb din burtica 35+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Vad ca nu merge cu copy si paste, dar cauta tu pe reclamamascata.ro.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, care va sa zica o sa nasti mai devreme.Asta inseamna ca n-avem prea multe sanse sa ne intilnim in spital. Important este sa ai o nastere cit mai usoara.
Adita, fiecare are o experienta unica. Daca te uiti la mesajele mamicilor de nov-dec vei gasi povesti foarte pozitive despre cezariana. Tu cum vrei sa nasti?
Alina Maria, un sarpe? Eu am observat ca nu mai suport sa-i vad nici macar la televizor, d'apai sa mai am grija de unul...
Eu m-am hotarit sa folosesc un detergent normal, insa voi clati rufele mai bine. Copilasii pot sa faca alergie la orice ingredient, inclusiv la cele din detergentul pentru hainele bebelusilor.
Cornelia, un fost coleg de-al meu a patit ceva similar, numai ca dupa ce la toate echografiile li s-a spus ca este baietel si au cumparat toate lucrusoarele ca pentru baietel, la nastere... surpriza: o frumusete de fetita. Cel putin voi nu sinteti 100% siguri!
Oana, deci pina la urma n-or sa fie si parintii tai la nastere? Nu fi trista, ca o sa va descurcati voi!
Eu am avut o saptamina foarte grea la serviciu, insa acum ma gindesc ca din 6.12. intru in concediu si o sa am o gramada de timp (pina la nastere, ca dupa aceea sa te tii)
Alina si BBlina 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Crinuta, multi...Iti dai seama doar doua saptamani si ii vei avea pe cei doi barbati din viata ta alaturi de tine... Sa ai grija de tine!

Andreea, nu mai fii suparata...O sa vezi ca totul va fii bine!

Sa va spun ce-am facut eu ieri... Una calda, una rece! Dimineata am fost la dr. Radoi...M-a controlat (brrrrr) si mi-a zis ca al meu col este foarte scurtat si este cazul sa nu ma mai duc la serv. L-a sunat pe dr. Iosup si mi-a facut programare la eco pentru ora 6.
Acum vine partea interesanta: bebe a mai recuperat...are o intarziere de doar o sapt. si o zi si 1700 grame(iari am terminat 32 de saptamani). Partea proasta este ca ir-urile nu au scazut ci din contra sunt ceva mai ridicate (si cele uterine dar si cele ombilicale).
Am mai descoperit ceva pe eco: ESARFA DE CORDON...Stie cineva ce inseamna?

Oricum, noi suntem bucurosi ca micuta noastra a mai facut ceva muschi...

Azi am fost la cumparaturi...Ne-am luat balasoarul din povesti in care vreau eu sa o alaptez pe micuta...Am luat, sper, toate hainutele necesare si caruciorul Chicco la un pret nesperat de bun...(este din ala tri).
Shobo, cand ai venit tu la Carr. Militari noi ne pregateam sa plecam (e un fel de a spune ca de fapt eram in plin proces de papat...)
I-am luat o salopeta de scos la plimbare asa de draguta ca-mi vene sa ma joc cu ea in continuu...

pupici

simona, 31 + sapt.
CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adita, daca vrei sa iei ce e mai rau la nasterea naturala si apoi la cezariana, cred ca nu mai nastem deloc ! Eu cred cu tarie ca depinde de fiecare organism, unele mamici pot avea infinit mai multe complicatii si neplaceri la nasterea naturala iar altele la cezariana. Asa ca nu cred ca exista o reteta universala si cel mai important este sa fie sanatos atat copilul cat si mama, nasterea sa decurga in regula indiferent de metoda.
Tot asa, despre pareri interesante, cititi partea intai de la subiectul "Nasterea neasistata", sa vedeti acolo povesti!

Pupici,
Lali si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor, nu eu am ales sa am un sarpe , stul meu l-a dorit f. mult si il avem de un an , acum m-am obisnuit si eu si chiar il plac.
Sa stiti ca uneori un caine , o pisica pot fii cu mult mai periculosi.
Se pare ca si in seara asta trebuie sa merg la ziua unei prietene , si chiar nu am nici un chef .

alina

Mergi la inceput

Simona, chiar ma intrebam de ce nu mai dai nici un semn. Chiar asa?

Te-a durut controlul? Pe mine foarte tare

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetele, eu tocmai m-am intors din Cora, unde am facut shopping pentru bagajul de spital. Am luat pampers, servetele si crema antiiritatii pentru popoul de bebe, prosopel de sini, sutien de alaptat, prosop cu gluga pentru bebe, sampon si sapun lichid Dalin (dar pe sapunul lichid nu scrie ca e pentru bebelusi, asa cum scrie pe sampon...o fi bun? sau sa iau altul?)

Am luat si detergent Teo Bebe. Am luat si un pachetoi de vata, dar am inteles ca nu ajunge.
Am mai luat betisoare de urechi pt. bebe, o caciulita groasa si pungi parfumate in care se pun pampersii cu caca .

Evident, oamenii care stateau la coada la casele prioritare numai gravizi sau cu dezabilitati nu erau - si m-am cam enervat.

O sa incep sa-mi fac si eu bagajelul, poate nasc si eu mai repede .
Ce sa-i dau bebelinei sa manince ca sa creasca mai repede?

Leta 32+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37076" target="_blank">Mamici de ianuarie - februarie 2005 (61)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput