preturi case

preturi case | Autor: ottisimo

Link direct la acest mesaj

salut fetele! sper ca am postat unde trebuie dar as avea si io nevoie de o imformatie.Am vazut ca preturile la case respectiv ap la bloc au cam sarit cu 1000,2000 E de asta toamna si as vrea sa stiu daca ele se vor stabiliza sau spre primavara vor creste si mai mult....sper din suflet ca fetele care au anumite informatii despre asa ceva si lucreaza in domeniu sa -mi raspunda ...multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sincer..., nu cred ca stie cineva sa raspunda la aceasta intrebare, este o nebunie totala..., eu caut teren sa-mi fac casa si preturile sunt fffffff umflate si nu sunt reale, , plus ca am dolari iar dolarul se duce de rapa...e o nebunie totala, unii zic ca vor mai creste , altii zic ca or sa scada...pe cine sa crezi? au crescut mult din cauza creditelor ipotecare, eu sper sa se stabilizeze intr-un fel ca nu e normal ce se intampla...
deci nu stiu ce sa-ti zic ...astept si eu alte pareri poate stie cineva ceva...
numai bine

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nici eu nu am cunostinte in domeniu, dar am citit de curand intr-un ziar ca preturile ar mai creste cu 10-15 % in urmatoarea perioada si apoi s-ar putea stabiliza...insa nu se stie pt. cat timp...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

uite aici un link catre mai multe stiri despre imobiliare
http://forum.run.ro/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=Noutati_cat;action=messageindex;start=0

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottisimo spune:

io auzisem prin toamna ca vor creste preturile la case (case pe pamant) iar la ap de la bloc preturile vor ramane in urma...insa io acu vaz ca treaba e alta....nu stiu pe ce criterii se umfla preturile la bloc insa pe mine toata nebuneala imi scoate fire de par alb:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dans spune:

Eu am un apartament in zona Bucur Obor, intr-un bloc nou (terminat in 2003). Anul trecut pe vremea asta a fost evaluat la 75000 USD. acum valoarea de piata este de 90000 Euro.

Cred ca asta spune tot despre cum evolueaza piata imobiliara in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Nu stiu,merita sa dai 90.000 eur pe un apartament la bloc,cand cu acesti bani iti poti face o casa?Cred ca cei care cumpara cu asa un pret un apartament,nu il cumpara sa locuiasca in el,ci doar ca o investitie,eu asa cred.Sau poate mai sunt si exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dans spune:

Evident ca merita daca important pt persoana in cauza este sa fie in centrul orasului, cu acces facil peste tot - magazine, teatre, cinema, restaurantem, etc.

Pe de alta parte, daca important este sa ai casa pe pamint chiar daca stai la periferia orasului, atunci evident ca are mai mult sens sa dai banii astia pt o casa.

Totul depinde de nevoile si dorintele fiecaruia. De aceea nu-mi fac probleme ca ar exista cumparatori potentiali daca m-as decide sa vind.

Mergi la inceput