salutari tuturor celor pe care-i tzin nervii sa-mi explice cum as putea sa procedez cu un cd de mp3-uri pt a-l putea asculta la combina audio care desigur, nu citeste mp3!!?aud??????astept.....
M.
1. Copy frumos mp3-urile care te intereseaza pe HDD (calculator).
2. Introduci un cd blank in unitatea de scriere
3. Deschizi soft-ul de scriere cd-uri
4. Alegi ca cd-ul nou ce se scrie sa fie CD AUDIO
5. Drag&Drop fisierele mp3 ce te intereseaza pana cand durata lor insumeaza capacitatea cd-ului (70-80 min.)
6. Burn.
In general toate softurile de scris cd-uri stiu sa faca conversia de la mp3 la cda(audio).
La ce trebuie sa fi atenta:
a) la viteza de scriere a cd-ului, functie de vechimea combinei audio. Nu iti recomand o viteza mai mare de 24x
b) la durata cd-ului audio, la fel.. functie de vechimea combinei audio, s-ar putea sa nu iti citeasca ultima parte a cd-urilor mai mari (adica, minutele de la 70 la 80.. sau peste 80)
Bafta.
Dupa cum cunoshti, cd-urile audio comerciale sunt protejate de copyright. Aceste sfaturi le-ai primit pentru a realiza cd-uri audio cu inregistrari proprii ce nu contravin legii.
Cu respect,
Florin
Choose life
maaaaaaaaaaama, c tare eshti,dau un print sfaturilor tale si ma apuc,
da' pe bune, dk nu shtii vreodata sa faci o tocanitza,o musaca..anything, ma ofer sa te conseillez!
merci beaucoup, bonne journee!
M.
Doar ca o completare la raspunsul de mai sus (care bineinteles este bun) : NU recomand scrierea la 24x (nu este o putere a lui 2 (totul in informatica se bazeaza pe puterile lui 2)) ci recomand un 8 sau 16x , asta daca si combina este un pic mai veche.
Ca o completare..la completare. Io le scriu la 4x, ca-st mai batrana :)) si mai inceata. In plus, nici nu se bushesc cd-urile sau DVD-urile asa de des.
Mi se pare prea putin totusi 4x si prea mult de asteptat (20 de min parca) :)
Dar fiecare o face in felul lui.