Melodia voastra
Raspunsuri - Pagina 8
Catalin spune:
Subiect initial: "Valsul mirilor"
postat de anamariame, 17/08/2005, 11:41:39
Am fost la nunta unor prieteni care au facut cursuri de dans, special pentru petrecere, si au aratat cam...caraghios dansand vals. Adica erau atat de preocupati sa faca pasii bine, incat nu reuseau sa simta deloc ritmul piesei.
E musai vals in deschidere? Recunosc ca nici eu nu le prea am cu valsul, lectii o sa luam si noi oricum, dar ce alta melodie ar fi potrivita?
Stiu ca sunt mult piese frumoase, si ma gandeam ca daca isi da fiecare cu parerea, se face o lista din care chiar poti alege.
Sper ca nu mai e un subiect asemanator, nu am dat cautare, am luat paginile la rand, sa storc forumul de toate informatiile pretioase , dar inca nu am ajuns la un asemenea subiect.
Ana-Maria
raspuns postat de Ioana-Cristina, 17/08/2005, 11:57:18
La noi Adi e cel care nu se pricepe la vals , as vrea sa renunt la ideea cu valsul dar socrii mei sunt crizati ca nu concep asa ceva...Ma si enerveaza ! Eu as vrea o melodie slow si cred ca "The miracle of love" de la Eurithmics e cea mai potrivita.
Ioana-Cristina
raspuns postat de dilaural, 17/08/2005, 11:58:34
Exista intr-adevar un subiect "Melodii care le vreti la nunta" unde se dezbate pe larg aceasta tema... Si mai ales care va fi melodia "de inceput"... Foarte putine fete mai doresc clasicul vals...
Cauta topicul... poate iti foloseste!
Dilaural
raspuns postat de Lorym, 17/08/2005, 12:02:20
Uite topicul unde s-a mai discutat:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52139
raspuns postat de Alinus25, 17/08/2005, 12:05:30
Draga anamariame noi am avut formatie la nunta, dar am discutat din timp despre primul dans al mirilor. Nici noi nu stim sa valsam, dar nici nu am luat lectii in acest sens. Noi am cerut ca melodia pentru primul dans sa fie un blues, pentru ca este cel mai usor, pe care oricine il poate dansa. Melodia a fost super, versurile reprezentau prima noastra intalnire.
La un moment dat, pe la mijlocul petrecerii a fost si vals, la care ne-am facut si noi curaj sa dansam. Cumva am scos-o la capat si a iesit bine, iar la finalul melodiei solistul a spus: "Pentru mirii care au invatat sa valseze"Iti dai seama ca ne-am amuzat teribil, noi care in viata noastra nu am dansat niciodata vals, dar a fost mai bine asa, am fost foarte naturali.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pupici
raspuns postat de anamariame, 17/08/2005, 12:07:39
Mie mi se pare extrem de romantic valsul, ce poate fi mai frumos decat sa aluneci pe ringul de dans, alaturi de cel iubit...Daca reusim sa il dansam natural, il vom avea si la nunta, daca nu...o alta piesa.
Multumesc pentru link, imediat il citesc.
Ana-Maria
raspuns postat de Ioana-Cristina, 17/08/2005, 12:12:14
Si mie imi pace valsul dar tre sa-i conving pe ai lui Adi ca el nu stie. Se impleticeste rau.Tre s-o fac de dragul lui !
Apropo de muzica...pe ce meodie vreti sa vi se aduca tortul? Eu vreau ceva de a Vanghelis dupa care o sa urmeze Can-Can !
Ioana-Cristina
raspuns postat de anamariame, 17/08/2005, 12:28:48
E super Can-Can
Tot rasfoind forumul, la recomandarea voastra, am descoperit o piesa superba: Mondial-Atat de frageda. Si iar mi-au dat lacrimile...Stiti versurile? Nu stiu o declaratie de dragoste mai frumoasa...
Si ma bate gandul sa ii propun iubitului meu piesa asta, dar are un aer de anii '70, asa...iar nunta noastra e intr-un stil mai modern. Ma mai gandesc, oricum, piesa este superba
Ana-Maria
raspuns postat de Alyna24, 17/08/2005, 15:25:22
Noi, desi am incercat sa invatam sa dansam vals, am renuntat pt ca puyu este f.impiedicat si teapan!
Asa ca am ales:ESTI MIREASA VIETII MELE care ni s-a parut cea mai potrivita pt a incepe!A cantat-o formatia!N-am pus originalul!A fost misto rau!
Iar in legatura cu melodia pt tort, fetelor , nu veti avea timp sa va mai ganditi si la asta.Eu m-am gandit dinainte la multe melodii pt anumite momente ale serii si degeaba.Atunci nu mai tii cont de ce ti-ai propus!Totul este atat de natural si firesc ca se uita(omit) unele lucruri dar asta nu inseamna ca nu va fi bine si frumos!
Parerea mea!
Pupici!
Spor la pregatiri!
Alyna Fobl
raspuns postat de nushulica, 17/08/2005, 15:33:19
noi sigur vom incepe cu vals nici nu concep altfel doar ca e o mica problema:nu stim sa dansam valsdar ne punem pe invatat ca mai avem o luna pana la nunta e foarte romantic valsul eu asa zic
pentru tort eu stiu ca era o melodie speciala
raspuns postat de tigrutz, 17/08/2005, 15:36:29
Eu vreau vals in deschiderea nuntii, mi se pare foarte romantic...asta nu inseamna ca si stim sa dansam, dar mai avem timp sa invatam
Nushulica, cred ca am scris in acelasi timp, chestia cu romantismul valsului...
raspuns postat de anamariame, 17/08/2005, 15:58:17
Ma bucur ca nu sunt singura care nu stie sa danseze vals (nu in sensul rautacios, ci pentru ca inseamna ca sunt sanse si este timp sa invat).
Ana-Maria
Ioana-Cristina spune:
Eu zic ca nu e obigatoriu valsul pt deschiderea nuntii. Daca nu stie lumea sa-l danseze ce sa-i faci ?
S-a dat cumva vreo lege?
Ioana-Cristina
BlueEyes spune:
Melodia noastra este Unchained Melody,cantata de Righteous Brothers... Pot spune ca-i melodia pe care ne-am indragostit... II melodia care ... cand incepe...indiferent unde am fi...sarim imediat unul in bratele celuilalt...sau cel putin ne cautam cu privirea. Cu toate astea, cred ca o sa avem vals ca prim dans... Cu toate ca nu stim foarte bine nici unul dintre noi... ne shi ia cu ametzeli daca ne invartim tare. Dar nu conteaza, o sa luam ceva lectzii... In plus, putem opta shi pentru vals lent...shi nu-i neaparat sa ne rupem in fguri...
Probabil melodia preferata (melodia noastra) va fi cel de-al doilea dans
Nunta noastra
Logo
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
m_monique spune:
si noi am inceput cu vals si a fost foarte frumos si romantic.
noi nu suntem mari dansatori, dar cu doua saptamani inainte de nunta am inceput sa dansam vals acasa, ca sa ne incercam incaltamintea.
parintii (ca ei sunt mai critici) au spus ca ne-am descurcat bine.
http://photos.yahoo.com/micumonica
FeliDJ spune:
Noi am deschis nunta cu o hora la care s-au alaturat aproapte toti invitatii ca de-abia mai aveam loc sa dansam. Valsul mirilor l-am pastrat pentru mai tirziu si de fapt a fost un duet (blues) cu Alicia Keys si Usher 'If I don't have you' - superb.
Darria spune:
quote:
Originally posted by FeliDJ
Noi am deschis nunta cu o hora la care s-au alaturat aproapte toti invitatii ca de-abia mai aveam loc sa dansam. Valsul mirilor l-am pastrat pentru mai tirziu si de fapt a fost un duet (blues) cu Alicia Keys si Usher 'If I don't have you' - superb.
interesant, e o idee buna sa incepi nunta cu ceva - sa danseze toti invitatii Mi-ai dat o idee sa vedem....
Uitasem: nici noi nu vom incepe cu vals ci cu Elvis Presley: "Always on my mind". In linia a II-a a preferintelor pt. inceput de nunta ar mai fi A.Boceli: "Vivo per lei" dar tot Elvis ramane - deh, tot mosnegi ramanem
idei nunta
Ioana-Cristina spune:
Elvis este si pentru tineret dar si pt cei mai in varsta. O sa dea super bine !
Ioana-Cristina
anamariame spune:
Fetelor, dar de Atat de frageda (Mondial) ce ziceti?E o piesa foarte frumoasa, pe versurile lui Eminescu. Merge in deschidere?Ultimele strofe sunt usor nepotrivite, dar noi avem un prieten drag la conservator, si vrem sa il rugam pe el sa ne cante piesa de deschidere (sper sa nu se supere orchestra), asa ca se mai poate modifica un vers pe ici pe colo.Astept pareri.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"