Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Joe Cocker-You are so beautiful. Asta e melodia pe care am dansat la nunta si preferata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutza spune:

la nunta noastra nu am stabilit o melodie... cred ca suntem singurul cuplu din lume care nu avea o melodie a lui ... dar l-am rugat pe "guristul" din formatie sa nu ne cante vals, ca nu stim. si ne-a promis o surpriza. nici acum nu stiu exact cum se cheama melodia si nici cine o canta, dar mi-a placut mult, a fost un moment deosebit ... e o melodie veche... "si dac-ai sti cat te iubesc/ cu tine-adorm si ma trezesc/ cu tine-mpart tacerile unui cuvant/ si dac-ai sti cat te iubesc/ cat as dori sa-ti multumesc/ c-ai aparut si ca existi pe-acest pamant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Am uitat sa va zic de o melodie romaneasca superba ---Te iubesc , cantata de Dana Nalbaru. . Noi am facut un filmulet despre noi care l-am proiectat la nunta pe piesa asta, si toata lumea a avut lacrimi in ochi,...e superba piesa, va zic sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by mess0804

De melodia Tonight, I celebrate my love (Peabo Bryson & Roberta Flack) nu spune nimeni nimic?
Eu pe melodia asta visez sa dansez cu iubitul meu...

Daaa... este foarte frumoasa. Am auzit-o pentru prima oara la... o nunta!... sambata trecuta. Au dansat mirii pe ea (nu primul dans, ce-i drept, insa doar ei doi dansau) si a fost un moment deosebit, mi-au dat lacrimile.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Toate variantele aparute sunt frumoase...eu voi avea nunta in 2007, si mi-ar place sa dansam valsul vienez...asta daca il pot invata pe viitorul sot..ca se incurca in picioare ..si cand mai pui ca o sa avem niste emotii!!! Dar la fel de mult gasesc foarte potrivita melodia lui Joe Dassin: Et si tu n'existais pas...Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Noi am avut"No me ames" cu JLo si marc anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noi am avut doua melodii de deschidere. Prima a fost un vals, "(my heart goes) Boom Bang and Bang", il canta o tipa, dar nu mai tin minte cum o cheama, oricum e vesel si textul f. potrivit, iar a doua melodie un blues, "I swear" de la BoysIIMen, din nou textul mi s-a parut foarte potrivit cu evenimentul. Am ales asa pt ca am vrut neaparat sa avem si vals, in plus, melodia noastra este "Senza geaca e cravata}... care nu se prea potrivea in deschidere, insa am dansat pe ea la "momentul" jartelutzei.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Noi avuram Julio Iglesias & Dolly Parton (m-am tinut de cuvant, de anul trecut ), pe care s-a spart jumbo, si care am dansat-o singuri, iar apoi am avut valsul, alaturi de parinti, nasi si bunici!!!

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput