Melodia voastra
Raspunsuri - Pagina 14
Natasa spune:
Joe Cocker-You are so beautiful. Asta e melodia pe care am dansat la nunta si preferata noastra.
maimutza spune:
la nunta noastra nu am stabilit o melodie... cred ca suntem singurul cuplu din lume care nu avea o melodie a lui ... dar l-am rugat pe "guristul" din formatie sa nu ne cante vals, ca nu stim. si ne-a promis o surpriza. nici acum nu stiu exact cum se cheama melodia si nici cine o canta, dar mi-a placut mult, a fost un moment deosebit ... e o melodie veche... "si dac-ai sti cat te iubesc/ cu tine-adorm si ma trezesc/ cu tine-mpart tacerile unui cuvant/ si dac-ai sti cat te iubesc/ cat as dori sa-ti multumesc/ c-ai aparut si ca existi pe-acest pamant..."
majaginn spune:
Am uitat sa va zic de o melodie romaneasca superba ---Te iubesc , cantata de Dana Nalbaru. . Noi am facut un filmulet despre noi care l-am proiectat la nunta pe piesa asta, si toata lumea a avut lacrimi in ochi,...e superba piesa, va zic sincer!
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by mess0804
De melodia Tonight, I celebrate my love (Peabo Bryson & Roberta Flack) nu spune nimeni nimic?
Eu pe melodia asta visez sa dansez cu iubitul meu...
Daaa... este foarte frumoasa. Am auzit-o pentru prima oara la... o nunta!... sambata trecuta. Au dansat mirii pe ea (nu primul dans, ce-i drept, insa doar ei doi dansau) si a fost un moment deosebit, mi-au dat lacrimile.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
andreea81 spune:
Toate variantele aparute sunt frumoase...eu voi avea nunta in 2007, si mi-ar place sa dansam valsul vienez...asta daca il pot invata pe viitorul sot..ca se incurca in picioare ..si cand mai pui ca o sa avem niste emotii!!! Dar la fel de mult gasesc foarte potrivita melodia lui Joe Dassin: Et si tu n'existais pas...Andreea
Alynutza spune:
Noi am avut doua melodii de deschidere. Prima a fost un vals, "(my heart goes) Boom Bang and Bang", il canta o tipa, dar nu mai tin minte cum o cheama, oricum e vesel si textul f. potrivit, iar a doua melodie un blues, "I swear" de la BoysIIMen, din nou textul mi s-a parut foarte potrivit cu evenimentul. Am ales asa pt ca am vrut neaparat sa avem si vals, in plus, melodia noastra este "Senza geaca e cravata}... care nu se prea potrivea in deschidere, insa am dansat pe ea la "momentul" jartelutzei.
krelia spune:
Noi avuram Julio Iglesias & Dolly Parton (m-am tinut de cuvant, de anul trecut ), pe care s-a spart jumbo, si care am dansat-o singuri, iar apoi am avut valsul, alaturi de parinti, nasi si bunici!!!
MIMOZA PUDICA...