Melodia voastra
Raspunsuri - Pagina 12
silda spune:
Buna seara tuturor!
Foarte interesant subiect...Eu m-am gandit la "Flora Secret" by Enya. Mie imi suna a vals modern...nu stiu daca m-am facut inteleasa. Imi place valsul, dar mi se pare mult prea clasic. Mai vedem pe parcurs.
Majagin: De mult timp vreau sa-ti spun cat de incantata sunt de pozele de la nunta ta. Mi se par superbe, nu in sensul artei fotografice, ci ca imagine a festivitatii la care ati participat, motivul nuntii-fluturii, fluturasii dati la mame dupa cununia religioasa... Nunta ta transmite de departe un aer de stil si eleganta pe care mi l-as dori si la a mea ceremonie. Felicitari pentru acest veniment atat de frumos si multe bucurii de acum inainte!
In rest...nimic!
Intrucat mi-am schimbat jobul, voi intra din ce in ce mai rar...Mi-as dori sa am timp macar sa va citesc. Om mai vedea.
Va pup pe toate!!!
ciciep spune:
Noi ne-am hotarat: o sa deschidem nunta pe Nightwish-Sleeping Sun. Mi-a placut melodia asta de cand am auzit-o prima oara pe acel filmulet, plus ca mie nu-mi placea ideea sa incepem ca toata lumea, pe un vals!! Plus ca, oricat am fi invatat noi pasii, ca niste dansatori profesionisti nu am fi dansat, mai mult ar fi ras lumea de noi...
Miresica de 1 al lui Cuptor
elara spune:
quote:
Originally posted by ciciep
mie nu-mi placea ideea sa incepem ca toata lumea, pe un vals!! Plus ca, oricat am fi invatat noi pasii, ca niste dansatori profesionisti nu am fi dansat, mai mult ar fi ras lumea de noi...
Miresica de 1 al lui Cuptor
Aici, as indrazni sa te contrazic. Sa nu te superi pe mine pt asta.
Eu am fost al o nunta unde mirii te asigur ca desi nu erau dansatori profesionisti, au dansat vals si au dansat chiar foarte frumos (chiar daca simplu si fara a fi la inaltimea unui dansator profesionist) si efectul fost extraordinar, toata lumea i-a admirat, aplaudat si s-a cerut si biss. Au dansat dupa "Once upon a December" din filmul Anastasia. Au fost absolut minunatzi.
Si mi-ar placea enorm sa folosesc aceeasi melodie numai ca o parte din invitatii ce vor veni la nunta noastra au fost si la nunta lor si parca nu prea indraznesc sa dansam pe aceeasi melodie.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
majaginn spune:
Majagin: De mult timp vreau sa-ti spun cat de incantata sunt de pozele de la nunta ta. Mi se par superbe, nu in sensul artei fotografice, ci ca imagine a festivitatii la care ati participat, motivul nuntii-fluturii, fluturasii dati la mame dupa cununia religioasa... Nunta ta transmite de departe un aer de stil si eleganta pe care mi l-as dori si la a mea ceremonie. Felicitari pentru acest veniment atat de frumos si multe bucurii de acum inainte!
Elara iti multumesc foarte mult ptr. cuvintele frumoase!
Intr-adevar sa stii ca am gandit fiecare detaliu, si am vrut ca fiecare moment al nuntii sa fie marcat cumva!
Din pacate trebuie sa spun ca am fost foarte dezamagiti ptr. ca organizarea in Romania lasa de dorit, indiferent cu cine ai de-a face. Noi ne-am ales oameni profesionalisti cu care sa colaboram dar tot degeaba. Noi am spus una, eu au facut cum au crezut ei ca e mai bine. Asta ne-a stricat putin ziua si ne-a facut sa regretam ca am facut nunta IN romania, iti spun sincer. Cateva exemple, ca sa ma intelegi:
1. preotii. desi am discutat cu ei si sunt cunostinte de familie, tot nu au tinut cont de dolentele noastre. Noi am vrut neaparat sa se treca peste faza "Si femeia sa se supuna barbatului,....." dar tot s-a spus asta in timpul slujbei. Mi-au dat lacrimile si era cat pe ce sa ma intorc sa ma dau jos de la altar(sunt cam impulsiva de felul meu) dar noroc cu sotiorul meu dulce care m-a linistit doar cu o privire.
2. marsul miresei.
melodia binecunoscuta (here comes the bride,...)trebuia sa inceapa in monmentul cand intra mireasa. Bineintles ca cei cu muzica nu au tinut cont si au pus marsul cand au intrat d-soarele de onoare. Pe cand am aparaut eu se terminase melodia! super super super sec!
3. Chelnerii de la rest au schimbat din prosite nr de mese(erau numerotate) si toata organizarea cu ducerea invitatiilor la mese s-a dat peste cap! A fost un haos total si noi inainte sa intram a trebuit sa asteptam pe hol 15 minute ca lumea inca nu era asezata! Iara lacrimi inghitite...
4. Florile! catastrofa! Am colaborat cu (cica) cea mai buna florarie din Timisoara! Cand m-am dus sa iau florile(eu m-am dus, ca am vrut sa fiu acolo can dface buchetul meu, ptr. ca stiam ca nu o sa-l faca ok)si am vazut cum a facut lumanarile am vrut sa o iau de cap! I-am dus poze, i-am explicat, desenat, si tot cum nu am vrut noi a facut! Noi nu am vrut sa avem decat iedera verde si trandafiri, nimic altceva! nu voalul miresei, nu tot felul de benditze etc. Asa ca am pus-o sa desfaca toate 4 lumanariel si sa faca altle. am stat la flori toata dimineata! A fost groaznic!
Pana la urma mi-am facut buchetul singura, si am fost multumita!
la fel si celelalte buchetele- d-soare si mamici!
Ohhhhhh crede-ma lista ar putea continua!
deci,..chiar daca in poze pare o nunta lipsita de griji, crede-ma.....sa faci o nunta in Romania asa cum tu vrei e aproape imposibil!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
elara spune:
sorry voiam sa postaez la alt subiect si am postat aici din greseala.
Majagin, Silda a scris acel mesaj, nu eu.
Insa oricum si eu sunt in asentimentul ei. Imediat ce i-am citit mesajul am dat fuga sa-ti vad pozele si sunt intradevar superbe.
Ati a vut o nunta minunata.
Edit: abia acum am citit tot ce ai scris si vreau sa iti spun ca imi pare extrem de rau pentru toate problemele pe care le-ati intampinat.
Adevarul este ca si pe mine ma enerveaza oamenii care merg pe principiul acesta "zi ca el si fa ca tine" . Mi se pare de o nesimtzire crasa! Offff
Oricum, dincolo de toate aceste momente ati avut parte totusi de ziua in care v-ati gasit implinirea sufleteasca. Si pentru asta sunt sigura ca ramane pentru voi una din cele mai fericite zile din viatza (alaturi de venirea pe lume a copiilor vostri banuiesc...daca ii aveti deja sau cand ii vetzi avea).
majaginn spune:
sorry fetelor ca v-am incurcat! multumesc silda si multumesc elara.
Cred ca am sa deschid un topic nou cu CE nu ti-a placut la nunta ta. Cred ca ar fii de folos ptr. voi viitoarele mirese! Ca eu Tare multe mai am de povestit!
Om fi noi mai fitosi, nu stiu, dar multe lucruri au fost care am vrea sa le schimbam, !
Dar , trecand de toate, am observat ca cu cat trece timpul mai mult cu atat iti amintesti doar partile frumoase din nunta!
Cand ne uitam la DVD, la poze, la tablouri,...nu ne amintim decat un singur lucru: ca am fost ccei mai fericiti miri din lume!
va doresc la toate nunti de vis!
Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb
Latido spune:
Maja si eu vreau sa te felicit, am vazut pozele tale de anu' trecut, dar nu ne-am intersectat pe nicaieri pana acum.
Felicitari inca o data, sunt superbe pozele si arata cat de fericiti si indragostiti ati fost in ziua nuntii. Si te rog, deschide topicul ala, sunt sigura ca multe fete au ce sa invete de acolo.
dara spune:
Noi am dansat pe "No ordinary love" Sade...
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
mess0804 spune:
De melodia Tonight, I celebrate my love (Peabo Bryson & Roberta Flack) nu spune nimeni nimic?
Eu pe melodia asta visez sa dansez cu iubitul meu...
Tonight I celebrate my love for you
It seems the natural thing to do
Tonight no one's gonna find us
We'll leave the world behind us
When I make love to you
And hope that deep inside you'll feel it too
Tonight our spirits will be climbing
To a sky filled up with diamonds
When I make love to you, tonight
And that midnight sun is gonna come shining through
Tonight there'll be no distance between us
What I want most to do, is to get close to you
Tonight
And soon this old world will seem brand new
Tonight we will both discover how friends turn into lovers
When I make love to you
Tonight I celebrate my love to you
And tha midnight sun is gonna come shining through
Tonight there'll be no distance between us
What I want most to do, is to get close to you
Tonight
karisma spune:
Buna fetelor! Nunta mea va fi in 2007 si mi-ar placea sa deschid dansul cu "I finally found someone-Barbara Streisand & Bryan Adams". Imi puteti spune si mie unde pot vedea videoclipurile de la nunti? M-ati facut curioasa... vo sunteti asa de incantate si eu nici macar nu stiu despre ce vorbiti.... pleaseeee
pupici
karisma