Solutii - cainii comunitari incotro? (II)
Raspunsuri - Pagina 4
nepotzica spune:
quote:
Originally posted by cl
Lamuriti-ma si pe mine, voi cum vedeti rezolvarea, numai ucigand??? Asta este. Traiasca violenta!
Claudia

cl spune:
Maria, ti s-a intamplat asta?
Voi chiar nu intelegeti? Eu nu sunt pentru caini pe strada, dar nici pentru uciderea lor!!!! Daca se vrea, solutii exista!
Claudia
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by nepotzica
lui atat eu cat si tatal, nu am aruncat plodul in fatza blocului si am plecat singurei in Bora-Bora sa ma scarpin in euro...
Daca faci aluzi la parintii copilului muscat, sa stii ca nu sunt plecati in Bora-Bora sa se scarpine in euro. De fapt nu sunt prea instariti si s-au dus acolo sa munceasca, sa isi poata creste copilul in conditii mai bune. O data la 2-3 luni, vin pe rand cateva zile acasa sa isi vada copilul.
Sinzi
si David
The best of David, new
Androix spune:
Ca sa nu te las sa mori de curiozitate, Slakje: ma refeream la faptul ca in SUA, de ex., exista legi care pedepsesc si cu inchisoarea cruzimea fata de animale.
Cred-ma nu pun un caine mai presus de copilul meu, dar nici nu as vrea sa-mi invat copilul cum sa spanzure un maidanez.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
slakje spune:
quote:
Originally posted by cl
Lamuriti-ma si pe mine, voi cum vedeti rezolvarea, numai ucigand??? Nu se pot face tarcuri, pe langa blocuri, daca aveti cativa maidanezi pe acolo? Nu cred ca nu sunt solutii, totul este sa se vrea! Ii castrati si cei care doresc au grija de ei. E asa de greu?
Sincer, am obosit, ma lupt cu morile de vant! Daca nu se vrea a se rezolva problema intr-un mod cat mai uman...chiar nu mai am nimic de zis. Asta este. Traiasca violenta!
Claudia
Claudia draga mea , nu mai fii asa scarbita pt ca deocamdata in RO nu-i omoara nimeni ca-n America sau Anglia, unde asa cum spune Guestus sunt luati, daca in numar de...zile nu-i vrea nimeni sau cainele supus unui test , ataca, atunci sunt injectati.Deocamdata romanii nu sunt "violenti" sa te citez, dar nici nu-i intereseaza vad ca sa traiasca frumos si curat.
Asa ca nu mai fiti asa revoltati si scarbiti, solutii sunt si nu le-am inventat noi romanii ucigasi de animale.
Si mie imi plac cainii, toti trag la mine si dau din cozi in jurul meu cand ma vad, dar de la placut un caine si pana sa nu actionez cand imi ataca propriul copil e cale lunga.
Pe langa blocuri ar trebui facute spatii de joaca pt copii, nu ferme de caini.Cine vrea catzel il duce frumos acasa la el.
cl spune:
quote:
Originally posted by slakje
Claudia draga mea , nu mai fii asa scarbita pt ca deocamdata in RO nu-i omoara nimeni ca-n America sau Anglia, unde asa cum spune Guestus sunt luati, daca in numar de...zile nu-i vrea nimeni sau cainele supus unui test , ataca, atunci sunt injectati.Deocamdata romanii nu sunt "violenti" sa te citez, dar nici nu-i intereseaza vad ca sa traiasca frumos si curat.
...
Daca nu stii, de ce vorbesti? Ii omoara, dar nu cu injectia letala, nuuuuuuuuu, ca e prea scumpa! Cu bata-n cap!!!! Cat de "umani" suntem!!!
Claudia
slakje spune:
quote:
Originally posted by Androix
Ca sa nu te las sa mori de curiozitate, Slakje: ma refeream la faptul ca in SUA, de ex., exista legi care pedepsesc si cu inchisoarea cruzimea fata de animale.
Cred-ma nu pun un caine mai presus de copilul meu, dar nici nu as vrea sa-mi invat copilul cum sa spanzure un maidanez.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Draga mea, vorbim de America sau de Romania?Tot in America daca-ti lasi tu dulaul nesupravegheat si el ataca un copil, cainele e injectat din start fara discutii, si mergi tu la puscarie fiindca nu ti-ai supravegheat animalul.Tu esti responsabila pt el.
bibyrox spune:
Totusi... vaca , porcul, mielul au fost create de om pt consum.Cainele a
fost creat, in primul rand, pt. prietenie.Eu pot trece cu multa usurinta peste sacrificarea unui porc, miel, vitel, gaina. Dar... cand e vorba de un caine,mi-e greu sa accept moartea, indiferent de tehnica aplicata. Iar daca eu voi vedea vreodata vreun hingher incercand (in stilul lor!) sa ia un caine JUR ca nu raspund de mine!!!
In ceea ce priveste eutanasierea fara dureri... am vazut la Tv. Unii o
aplica cu bata. Cine este in stare sa-i dea unui caine o bata in cap, nu
poate fi numit om. Conform unor studii, s-a observat ca, cei care ucid cu usurinta si placere animalele de companie, mai tarziu, cu aceeasi usurinta isi vor ucide semenii.
Asa ca... dati-i inainte cu: "Desteapta-te romane! Da-i cu bata-n caine!" Singura solutie de "a salva Planeta-Mama!" Si mai aveti pretentii la guvernanti..etc..
Deja pe mine m-a apucat
!
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)