Solutii - cainii comunitari incotro? (II)

Solutii - cainii comunitari incotro? (II) | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

Poftiti!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Solutia este unica....triplarea hingherilor apoi 7 zile pension apoi injectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dans spune:

Defapt solutia cea mai umana este: legislatie de protectie a animalelor + organizatie de protectie si ingrijire a animalelor care sa ridice animalele de pe strazi si sa le gaseasca stapini sau sa le puna in aziluri specializate. Si nu strica si o doza de civilizatie si compasiune din partea populatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Slakie, te admir pt curajul si întelepciunea de care dai dovada. Uite, macar asa esti sigura ca te vor întelege toti câinii si nu vor mai musca pe nimeni.

Am citit si m-am tot mirat de unele pareri.Câinii astia de pe strada nu sunt acolo din vina lor, ci din VINA NOASTRA !!! Asta sa fie clar! Asa ca nu va mai scuipati toate frustrarile pe niste biete animale. Mi se pare de-a dreptul penibil.

Solutii prea multe nu prea sunt, asa cum s-a mai scris mai sus. Tinut la un adapost special timp de 7-10 zile iar apoi INJECTIA LETALA. Din pacate e singura solutia. Singurul lucru de bun simt ce ar putea fi facut de catre iubitorii de animale ar fi o asociatie destul de puternica ce va putea evenual controla munca hingherilor...pt ca aceasta sa se faca cât mai CORECT posibil...sa nu mai fie abuzuri.

Fonduri au fost si vor mai fi pt aceste lucruri. Dar trebuie administrate cum trebuie.

"Sanziana hai sa-ti spun io ce as fii facut. In Olanda as fii facut plangere, daca prin absurd s-ar intampla, aici nu exista caini vagabonzi.
In Ro , data fiind situatia si mizeria si tzigania, unde din victima ajungi infractor, nu l-as fii otravit, l-as fii prins si spanzuratoare as fii facut in fatza blocului, i-as fii intins pielea pe batz sa vada toata haita cine-i stapanul.Asta de mi-ar fii desfigurat un patruped copilul pe viatza.

Spanzuratoare, intelegi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Merci Sibille.

stii tu vorba ceea: cine zice ala e.buhuhuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

pai Guestus, dupa ce-ai zis ca nu vrei ca taxele tale sa mearga in directzia asta, acum spui ca vrei o echipa tripla de hingheri (care sa nu ceara salariu probabil), sa stea cainii 7 zile la adapost (inclusin apa potabila este contorizata, de bani de mancare nu mai zic), iar injectzia letala costa si aia, plus salariul medicului veterinar (eu am platit 600 de mii pentru un asemenea "serviciu", la privat, ce-i drept, dar oricum aceste medicamente nu se produc gratuit)
Dans are dreptate, dar de unde bani?
Iar aberatziile alea cu macel in fatza blocului sub ochii nostri si ai copiilor (asemenea imagini marcheaza pe viatza un copil, daca suntetzi cumva constientzi, chiar si vederea unui animal mort traumatizeaza) distrug inclusiv sensibilitatea unui adult, ce sa mai zic de micutzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ancorandu-ne in realitate, apare o alta intrebare: de ce atatea persoane sunt animale?
Am vazut odata un film in care o tipa ii spune unuia:"Esti un animal!"
Si tipu zice:"Mai rau! Sunt om."
Oare de ce mi-am adus tocmai acum aminte de acea secventa?

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

pai Guestus, dupa ce-ai zis ca nu vrei ca taxele tale sa mearga in directzia asta, acum spui ca vrei o echipa tripla de hingheri (care sa nu ceara salariu probabil), sa stea cainii 7 zile la adapost (inclusin apa potabila este contorizata, de bani de mancare nu mai zic), iar injectzia letala costa si aia, plus salariul medicului veterinar (eu am platit 600 de mii pentru un asemenea "serviciu", la privat, ce-i drept, dar oricum aceste medicamente nu se produc gratuit)
Dans are dreptate, dar de unde bani?
Iar aberatziile alea cu macel in fatza blocului sub ochii nostri si ai copiilor (asemenea imagini marcheaza pe viatza un copil, daca suntetzi cumva constientzi, chiar si vederea unui animal mort traumatizeaza) distrug inclusiv sensibilitatea unui adult, ce sa mai zic de micutzi...

Bei nepotzico, dar cand ramane un pusti desfigurat pe viatza din cauza haitei de pe strada, asta nu marcheaza viatza copilului?
Pai tu nu ti-ai pierde mintile sa-ti vezi fetitza de 3, 4 anisori cu sangele siroaie si ochiul scos, toata muscata pe fatza de un dulau de asta?
Ce ai face? l-ai pupa sub coada...dragu de el.
Saracul caine...bei v-ati pierdut mintile am impresia.De unde anume atitudinea asta nu stiu, ghiet tzaranu roman avea o atitudine sanatoasa, cainele in curte, ii arunca o latura si o coaja de paine ,asta mai rar ca nici el n-avea saracu, ii era pretin, cainele pazea curtea, daca turba punea mana pe-o pusca si-l stergea urgent de pe fatza pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by slakje

Mai, voi va desteptati odata? Cand?
Dar de fapt...nu va desteptati fratilor, tineti-o tot asa.Stii ca este o vorba: Pana-i s... si caciula...na, pana-i s... si caciula, inca 500 de ani pana se civilizeaza romanu.

Tot inainte!

Alina, te-am mai rugat si alta data, fii mai atenta la exprimari. Nu suntem tampiti sa stii, chiar daca traim aici!

Dans, respectele mele. daca ar gandi mai multi asa, bine ar fi!

Bibyrox, pentru ca e mai usor sa fii rau, decat bun, din pacate!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Ancorandu-ne in realitate, apare o alta intrebare: de ce atatea persoane sunt animale?
Am vazut odata un film in care o tipa ii spune unuia:"Esti un animal!"
Si tipu zice:"Mai rau! Sunt om."
Oare de ce mi-am adus tocmai acum aminte de acea secventa?

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Pentru ca discutia s-a transformat deja intr-o harmalaie de "latraturi" intre doua "haite". Ma intreb de care parte sunt dulaii fiorosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ntz, mai Nepotzica, nu ai inteles. Guestus zice tocmai bine: ii tine 7 zile si p-orma numai la aia care nu au murit inca de foame si de sete le mai face si o injectie letala ceva. Iar hingherii sa fie iubitori de animale care sa se ofere voluntar sa adune cainii de pe strazi ca sa nu-l mai deranjeze pe guestus si pe ceilalti.
In alte tari mai civilizate, Slakje draga, ai infunda puscaria pentru spanzuratoarea ta. In pustiu ai putea sa dai lectii de buna purtare haitei, ai putea sa incerci sa devii tu "masculul alfa" dar in lumea civilizata nu prea...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput