oferte vacante in strainatate

oferte vacante in strainatate | Autor: speranta

Link direct la acest mesaj

Ieri am auzit la TV de niste oferte de vacanta in strainatate f. ieftine.Ceva la 3 mil. in Franta 7 zile, in ianuarie si martie!? Daca stiti mai multe si nume de agentii, care au astfel de oferte ar fi minunat sa le facem cunoscute aici. Va pup si va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hmmm, la pretul asta ai depliantele, probabil, ca vacanta nu prea ai cum, la nici 100€.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

tot ce e posibil,mai ales ca e in afara sezonului si nu o fi cazarea la cel mai de lux hotel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Initial creeata de speranta

.Ceva la 3 mil. in Franta 7 zile, in ianuarie si martie!?

Da'...probabil ca la 3 milioane iti deseneaza Franta cu creta pe asfalt in jurul picioarelor...

http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

e foarte posibil. nu va ginditila 3-4 stele ci la probabil 1-2 gen han cu camere cu mai multe paturi. 10Eu/pers pe zi poate sa iti acoper ecazarea. REstul te priveste. Fiind extra ssezon poate fi la 50% din pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am gasit eu ceva pentru revelion,care mi se pare destul de interesant.Nu ca as pleca,dar fata de preturile din tara mi se pare superbine:
Durau 3 nopti 30 XII - 2.I.2005 - 220 euro persoana
Grecia,Atena 9 nopti 28 XII - 05.I.1005 - 284 euro persoana + 70 euro masa de revelion.Uite aici:
http://www.deepinside.ro/revelion.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

sa stiti ca am mai vorbit cu colegele care au fost pe faza la stirea respectiva si am aflat ca la ProTV a fost difuzata, la stirile de la ora 19 de duminica si cica cazarea era in apartamente, nu la hotel,bineinteles numai cazarea.Ele spun ca au anuntat si revelion la Viena, mult mai ieftin ca in Romania.

Mergi la inceput