Sus in Scandinavia (20)
Raspunsuri - Pagina 12
narancea spune:
rayule ce muci sint aia ? doamne fereste, ce ai mincat aseara ?
tu ma sperii pe mine uneori !
Rayuela spune:
naranceo ai mushcat-o hahahahaaaaaaa
special am pus mucii aia,sa vaz daca observa cineva
Elena si pisicutza Amelie
narancea spune:
am muscat-o eu hahahaha dar daca umblii cu muci din aia pe la nas, bag eu zeama ca ai cam muscat-o si tu aseara, nu ? stam 1-1 ? hahahaha sintem niste muscatori de meserie, meserie te halesc !
cristina77 spune:
De un' sa stiu ca esti acelasi?
Ai alt accent aici unde esti singurul intre femei:D
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by narancea
am muscat-o eu hahahaha dar daca umblii cu muci din aia pe la nas, bag eu zeama ca ai cam muscat-o si tu aseara, nu ? stam 1-1 ? hahahaha sintem niste muscatori de meserie, meserie te halesc !
io nu mushca maaaaa ,sadicule
hahahah,ati vazut cum il cheama pe dinsul:???
GICA!!!Oare care este numele de familie?
AAAAAAAAA,ca am terminat Codu lu Da Vinci..finalul mi s-a parut de keke...si am ramas tot in ceatza!
AlbaIulia spune:
Bon jour la tot nordul sau norodul din nord (sa fim in ton cu Lilanda),
Spuneti frumosilor si mie, cum e cu Codul asta a' lu' Da Vinci, despre ce-i vorba, ca aici is pline librariile si bibliotecile sau cum le-o mai fi zicand de el, se merita citit?
Si mai lasati-o usurel cu mucii aia, ca vine iarna lunga si geroasa si atunci ce faceti?
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
louisea spune:
lil
at være - værende = fiind
at have - havende = avand
at synge - syngende = cantand
............
ei nu il considera gerunziu ci participiu lung
------------------------
poze cu Bandit
Rayuela spune:
Alba iulia,eu acum am terminat de citit Codu.Ce sa-ti zic...la prima vedere,pare o carte politista,dar nu e nici pe departe asta esentza.Cred ca a bagat special niscai revolvere,in eventualitatea unei ecranizari,sa nu se plictiseasca omu amator de pang pang
Carte vrea sa rastoarne niste clisee care sint de neclintit(zic io).Nu stiu daca sa le rastoarne,dar macar sa le zgaitzaie un pic...in mare as putea sa-ti povestesc in ce consta acest löucru,dar daca vrei sa citesti cartea,iti tai din suspans!
Naranceo mai ia de aiciObraznicatura obraznica Obraznicarsen!
Mai bine ne-ai recita o poezie cu zine si amor ,parol