Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: paula2003

Link direct la acest mesaj

In sezonul rece am tot timpul mainile si piciorele bocna, nu stiu ce sa mai fac. M-ar interesa ceva naturist sau creme,...
Multumesc

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

paula asta inseamna ca ai circulatia proasta....nu stiu daca cremele ti-ar ajuta foarte multa.consulta un medic mai bine.
mamei mele de ex. i-ai dat bilobil, care este din plante dar tratamentul trebuie respectat.

sanatate andreea mami lui theo si florinakis:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Paula, daca afii ceva sa-mi zici si mie. Am postat si eu un topic identic cu ceva timp in urma. Am incercat una-alta dar pana acum nu s-a schimbat nimic. Doctorii mi-au zis sa sunt sanatos-tun, dar degeaba.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu am facut tot felu de tratamnte si nici un rezultat, am noroc de sotul ca este o soba.
Nu stiu ce sa fac, am facut analize, am stimulat circulatia sangelui si nici un rezultat. Acum mananc ardei iute zilnic sa vad ce rezultat am(mi-a spus cineva)

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Asa sint si eu. Mi-am facut si analizele, tiroida, tot, si nu am nimic. Fac si mult sport si tot degeaba. Cred ca de la tensiunea mica mi se trage. Eu nu am auzit de nici un tratament care ar ajuta, cred ca asa e organismul.

"iar la Polul Nord"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

bai suedeze pentru maini si picioare: le bagati in apa cat de rece suportati, stati un minut asa..apoi in apa calda, cat de calda suportati. De cateva ori, una dupa alta.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aveam o prietena care era farmacista si ea se dadea cu o crema cu extract de venin de viespe sau de albina...dar cred ca nu este bun pentru cei care au alergie la asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocanu Simona spune:

Cu reflexoterapie se poate vindeca circulatia periferica si nu numai dar sunt necesare mai multe sedinte(aprox.15-20).
Sunt rezultate bune.

Mergi la inceput