Dezvoltare

Dezvoltare | Autor: lampard

Link direct la acest mesaj

avem o fundatzie pentru finantzarea unor proiecte de dezvoltare benefica a copilului.poate atzi putea sa ajutatzi cu idei,sau cu experientza voastra profesionala.ramanem indaoratzi.COOOPIL 2005-asta e numele fundatziei....shi avem numeroase proiecte...
nici noi cei din fundatzie nu am ieshit de pe bancile scolii dar incercam sa facem ceva pt colegii mai mici...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Foarte frumos,dar spune-ne cava mai mult despre voi.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Vrem mai multe detalii despre specific, prioritati, dorintele voastre, domenii specifice de activitate, etc.
La ce v-ati gandit ca o sa faceti cand ati infiintat fundatia ?

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lampard spune:

pentru a face un scurt rezumat...
dorim sa ne implicam in cat mai multe proiecte in mediul rural...unde cred ca e nevoie de cel mai mare sprijin......
proiectele noastre....se desfasoara insa foarte greu....foarte greu...pentru ca fondurile nu ne ajung nici makar pt deplasare.....
aproape ca cershim pe la firme.....shi singura care a hotarat sa ne ajute a dat 300 000.....deci e f putzin.....in rest doar persoane fizice cu suflet mare....
nu am vrut sa parem snobi cu aceasta fundatzie,dar chiar sunt unii copii care provin din medii total nepropice dezvoltarii....de aceea ne-am dori sa-i ajutam cat mai mult....

Mergi la inceput