Eurovision Junior,Norvegia
Raspunsuri - Pagina 3
liviujuristul spune:
Clasament Final:
-Spania-1
-Marea Britanie-2
-Croatia-3
-ROMANIA-4
Chiar ca ne-am facut-o cu mana noastra.
Oricum baiatul a avut o prestatie mult mai buna decat Bubu,care mai mult a fost propulsat de mama lui cu banuti.
Bravo noni!record pentru participare,vocea lui a cantarit mult.
Otilia spune:
Bravo, micuta spaniola (are numai 9 ani!), felicitari, o victorie bine meritata!!! 
Felicitari si pentru Razvan, locul 4 e un loc foarte bun la Eurovision. ![]()
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank"> 
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei
madalina horsa spune:
Oare de ce a castigat Spania? Nu cumva pentru ca a prezentat o melodie mai vesela, mai antrenanta? Nino a cantat super, si sincer cred ca melodia lui a fost mult mai lucrata, dar Spania a venit cu un "slagar", apropo de cine zicea ca si-a amintit de festivalul Mamaia ( cred ca de asta era vorba) de altadata.
Madalina
lampard spune:
din pacate pacatuim din nou la acelashi capitol ......nu intzelegem ca luema s-a schimbat.. unui baiat de 12 ani..nu i se potrivea melodia aia gen marcel pavel.....oricum...e bine ca a fost totushi ceva....
ps:comentatorii au fost execrabili.....au bagatelizat totul...nishte idiotzi...
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by lampard
din pacate pacatuim din nou la acelashi capitol ......nu intzelegem ca luema s-a schimbat.. unui baiat de 12 ani..nu i se potrivea melodia aia gen marcel pavel.....oricum...e bine ca a fost totushi ceva....
ps:comentatorii au fost execrabili.....au bagatelizat totul...nishte idiotzi...
....let's make this a blue day....
Perfect de acord! Pentru un copil trebuia o altfel de piesa, mai alegra!
Dar oricum el a cantat exceptioal si asa si a facut o figura frumoasa!!!
FELICITARI!!!
Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
polux spune:
"din pacate pacatuim din nou la acelashi capitol ......nu intzelegem ca lumea s-a schimbat.. unui baiat de 12 ani..nu i se potrivea melodia aia gen marcel pavel.....oricum...e bine ca a fost totushi ceva...."
Poate ai dreptate dar sa sti ca nu stiu cine de fapt a ales melodia, caci o conditie de participare era ca melodia sa fie creatie proprie. Asa ca poate s-a schimbat lumea de dincolo, si pe aici nu, dar totusi un copil care poate sa compuna si sa cante asa la 12 ani, merita numai si numai laude.
Bravo Nino, bravo Romania ca ai asemenea copii.
Liliana
irina.c. spune:
"din pacate pacatuim din nou la acelashi capitol ......nu intzelegem ca lumea s-a schimbat.. unui baiat de 12 ani..nu i se potrivea melodia aia gen marcel pavel.....oricum...e bine ca a fost totushi ceva...."Exact.Si melodia era cam "batranicioasa",cum zicea cineva pe aici,iar costumatia...personal,mi s-a parut penibila de-a dreptul.Am observat ca in RO copiii uita sa mai fie copii,pe la emisiunile de profil vezi copii care incearca cu disperare sa para adulti.Nici fete copilaresti nu mai au,nu au seninatate,par maturizati prematur.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
lampard spune:
nino a demonstrat ca nu e doar cel cu "daca ma saruta data viitoare"....
cineva spunea ca el a compus melodia....asta e doar teoretic......de unde potzi sti cine a coompus o melodie......mie tare-mi suyna a horia moculescu......(parere personala):)