Eurovision Junior,Norvegia

Eurovision Junior,Norvegia | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Azi la ora 21.15 incepe al doilea Eurovision Junior in Norvegia!
Nu stiu daca sinteti la curent,aici se face mare vilva cu concurentul Greciei,dar nu ma interesat pina acum 5 min cind am vazut la stiri toti concurentii si bineinteles si pe cel al Romaniei!
Din pacate nu am auzit bine numele,greci nu sint buni la pronuntie,dar era ceva ca Razvan si cica e foarte cunoscut in Romania.Putinul cit am vazut mi-a deschis curiozitatea si am sa urmaresc spectacolul junior!!!
Revin cu amanunte dupa!
Daca vreo fata din Norvegia citeste,poate ne spune mai multe!

Theo & Comp. "I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
Poze noi!!! KALA CHRISTUGHENA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Acum am vazut si eu pe TVR-I si am intrat imediat pe pagina Eurovision Junior gazduita de TVR.
Din ce au spus la Jurnal, pustiulica are mare lipici la gazde si ca deja se numara printre favoriti. Acum sa vedem daca are noroc si ne face sa uitam de Eurovisionul al batran din primavara!

Bafta, Noni!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am deschis si eu TV-ul,chiar acum prezenta concurentii.E grozav baietelul asta Noni,e foarte cunoscut in Romania de la reclama la branza topita Hochland.Canta foarte frumos!
Succes Noni!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Sa-i tinem pumnii ,dar cu melodia pe care o va prezenta nu stiu daca va ramane in Top.Melodia este depasita pentru acest festival,sper sa ma insel.
Cei mari nu s-au calificat pentru la anul,sper ca Noni sa se califice macar sa putem participa si la anul.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

Reprezentatii Norvegiei si mai ales ai Cyprului sunt "mortali".
Au sanse la trofeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Frumoasa voce are Razvanel. Sa ne spuneti si noua, fetele din Ro, cum merge.

Andra

Nunta noastra
Noi

Vin sarbatorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

s-a terminat concursul. a inceput votarea. sunati sau sms la 0 900 0 900 melodia 18.
Noni bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Cel mai mult mi-a placut spaniola, exceptionala!!!

Razvan are o voce frumoasa, foarte matura pentru virsta lui, dar melodia mi s-a parut cam batrinicioasa... Mi-a adus aminte de festivalurile de la Mamaia de acum 20 de ani, de pe vremea odiosului.

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Noni a cantat extraordinar de frumos..o melodie despre MAMA!!!
Fetelor din strainatate sunati si votati-l pe Noni...noi cele de acasa nu putem

Acum sunt punctati!!! Greci ne-a dat 8 puncte!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Acum am descoperit si eu concursul, n-am apucat sa votez! Dupa 4 tari, Romania are 20 puncte si e pe locul 5!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Malta ne-a dat 2 pct
Olanda - 0 pct
Elvetia - 8pct Deocamdata locul 5
Norvegia - 7 pct -locul 5 cu 27 pct
Franta - 10 pct - tot locul 5
Macedonia - 7 pct - loc5

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput