Cum se imbraca barbatii vostrii pe timp figuros?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Doamne Dumnezeule, fetelor, ce va apuca??? Lasait oamenii sa se imbrace cum se simt ei bine ca doar sunt majori si cu buletin!!!

Si se simte bine!!!

Din partea mea ar fi ok sa se imbrace cum se simte bine, nimeni nu a zis sa-si puna cojoacele pe el dar sa nu mai raceasca ca simt ca am obosit. Iti dai seama ca din iulie si pana acum numai asa a fost:racit.
La inceput am zis ca e alergie dar nu a fost. Pe el il doare si gatul, stranuta des si ii curge si nasul.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Raducu, si eu am problema sotului tau: stranut, ma doare gatul ,mai tot timpul si imi curge nasul. Medicii mi-au spus ca e rinita alergica, mucoasa nazala e foarte sensibila.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda24 spune:

Dragelor, si la noi situatia se prezinta cam la fel. Sotul meu merge iarna pe strada mai mult dezbracat si nu raceste deloc, in schimb eu care ma infofolesc de nu se poate racesc mereu si toata iarma am nasul infundat. Eu cred ca depinde foarte mult de organism. De ex: sotului meu nu ii ingheata mainile iarna nici chiar daca ne batem cu bulgari de zapada. In schimb mie cu trei pereche de manusi am mainile bocna. Asa ca cum ne-a fost norocul.

Va pup dulce,
Anda 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuella spune:

sotul meu este un friguros. Cat este vara de nu se plange niciodata de cald, dar cu se raceste putin incepe cu vaicareala. Fereasca sfantu' sa deschid iarna geamul si el sa fie in camera ca ingheata. De imbracat se imbraca normal: maieu, camasa, bluza si geaca (destul de groasa ca abia o pun in masina de spalat.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Izmene, pijama...nu au fost inca inventate pt el...transpira si in pielea goala
rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Sa recunoastem fetelor - avem barbati fierbinti ! Si al meu umbla mai mult dezbracat decat imbracat - numai cand il privesc ma trec fiori , dar el se simte bine.Nici vorba de raceala !
raducu , nu cumva sotul tau are probleme cu sistemul imunitar ?

Mergi la inceput