Cui ne adresam cand... ?

Cui ne adresam cand... ? | Autor: nic23

Link direct la acest mesaj

Salutare,
Eu sunt cam rupta de realitatea de zi cu zi din Romania, dar vreu sa fiu la curent, in linii mari, cu ceea ce se intampla in tara. De cate ori vin in vacanta mi se intampla cate ceva si ma intreb de fiecare data pe cine trebuie sa contactez pentru ca incidentul/ problema sa fie rezolvata.

De exemplu, daca personalul unui magazin nu e politicos( ca sa zic asa), sau daca platesti pentru un produs sau un serviciu si nu primesti calitatea pe care ai cerut-o, daca ti se incarca o factura pe nedrept, daca mama ta proaspat operata sta cu alte patru femei tot proaspat operate in doua paturi( da, 5 femei in 2 paturi) intr-un spital judetean si igiena lasa f. mult de dorit etc etc (exemple destule aici pe forum).
Eu am oroare de ridicat tonul in public si nici nu cred ca se rezolva prea multe in felul acesta. Iar daca te adresezi sefului magazinului, iti spune ca se va rezolva pe un tot de crede si el insusi, dar de fapt...
Nu stau cu reclamatia in bat dar daca ar fi nevoie, exista un fel de
hot line unde sa poti sa spui ce nu-ti convine( Protectia consumatorului sau asa ceva)? Sau e bine sa iei contact cu presa? Voi cum procedati? Povestiti in continuare vecinei la o cafea ce v-a deranjat sau faceti ceva concret?