Mamici din Arad...???(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
P.S: Nu votati???

Votam cand ajungem seara.Nu stii pana la ce ora sunt deschise sectiile de votare?
Pentru presedinte nu se poate vota oriunde in tara,adica noi nu am putea vota in Oradea de exemplu? Intreb si eu asa,parca asa era mai demult.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

quote:
P.S: Nu votati???

Votam cand ajungem seara.Nu stii pana la ce ora sunt deschise sectiile de votare?
Pentru presedinte nu se poate vota oriunde in tara,adica noi nu am putea vota in Oradea de exemplu? Intreb si eu asa,parca asa era mai demult.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

BA STIU DE LA CAT PANA LA CAT E DESCHIS LA VOT...DE LA 07.00-21.00... SCUZE MAJUSCULELE
Si DA, cred ca puteti vota oriunde in tara...eu asa tin minte ca a fost acum 4 ani...am uitat sa-l intreb pe Clau iar el acum Drum bun si daca e zapada sa ne aduceti si noua putina, macar de jumate de metru

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina Dragos nu mai are febra azi.Ieri a mai avut putina.Si cu mucii sta mai bine cred ca iimai dau si azi eferalgan.Am citit pe prospect ca nu se da mai mult de 4-5 zile.Si azinoapte a dormit ceva mai bine.In schimb acum maninca mai rau.In sensul ca nu maninca tot.Nici laptele nu-l vrea.Trebuie sa il pacalesc cu o jucarie sa steea sa bea.Cred ca nici asta nu i-l place.Cu cereale il maninca.Am sa incerc sa ii dau din canuta ca tare nn-are rabdare sa suga.Azi deabia a mincat para cu biscuit.Si zilele trecute avea o viteza la mincat!!!
Clau bine ca v-ati mai revenit.Sanatate lui Raul.Si amelie e tare dragalasa.Ieri ma pusem sa ii scriu Rayueleisi ma conturbat Dragos n-am mai apucat.
Si acum la fel.
Duminica placuta

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna dimineata fetelor,
Ati fost la votare?Eu ar fi trebuit sa merg 300 km pana la consulat in Viena pentru a vota;si pentru ca nu m-am dus o sa iasa cu un vot in minus .
Stefanel al meu si-a revenit complet dupa tratamentul dat de medic.Acum e foarte sprinten si vioi lucru care m aface foarte fericita.
De mine ce sa bva mai zic:inca sufer din cauza celor intamplate si nu imi pot reveni inca din depresia pe care o am.Sper sa reusesc sa o iau de la capat pe drumul meu ,alaturi de Stefan.
Ma bucur ca imi sunteti alturi de mine,lucru care ma ajuta enorm in unele din momentele de cadere psihica.
VA pupic si va urez o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Alinush! Sa traiesti fericita pana la adanci batraneti alturi de cei dragi!
sa mai faci o fetita!
fetelor azi am mai puz poze, daca vreti sa va uitati, sunt de aseara si de azi!
Vreau sa va intreb ceva despre sacii de dormit: sunt si din aia care se desfac la picioare, ca sa poata umbla copilu??? Ca eu am vazut la regalo cu fermoar in fata, iar la picioare era cusut.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata, fetelor.
Vladutz nu are febra, dar are mucisori si tuseste. Azi noapte s-a trezit atat de des ca nu mai stiam pe ce planeta sunt . Asta, e o sa treaca.
Alina, eu ii dau lui Vladutz Panadol (tot paracetamol ca si Eferalganul) si mucii sunt tot acolo . Nu cred ca de la Eferalgan i-au trecut mucii lui Dragos, ci probabil ca raceala lui e pe sfarsite. Vladutz nu mananca decat tzitzi de vreo 3 zile, papica sa nu vada.
Alina M, poti vota la orice sectie din Oradea.
Claudelu, da mergem sa votam tot familionul pe la 13. La ce sectie e Clau?

La multi ani Alina! Toate cele bune de la Diana si Vladutz!

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Claudelu, da mergem sa votam tot familionul pe la 13. La ce sectie e Clau?

La multi ani Alina! Toate cele bune de la Diana si Vladutz!

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Clau e la sectia 60, aici langa noi, dar nu la sectia la care votam noi Dita voteaza la sectia unde-i Clau, ca ea sta pe Al. Hateg...Dita, Clau e in costum negru cu camasa neagra
Multa sanatate lui Vladut!!! Incearca sa-i dai Sumetrolin, ca eu i-am dat la Raul si acum e bine, mai doar ffff putini muci

Gabi, ma uit mai tarziu la poze, acum ma duc sa-i dau la Raul sa pape, apoi mergem la votare!!!AA, sacul cel am eu pentru Raul au fermoar doar in fata, dar mai am doua care au fermoar si in fata si la picioare...eu imi amintesc ca pe mine mau culcat pana tarziu in sac si umblam bine mersi cu el si n-avea fermoar la picioare

Alina, eu la Raul cand nu vrea sa manance laptele, ca ii e lene sa traga ii pun tetina pentru mancare groasa si atunci mananca tot si nu se inneaca!

Duminica placuta la toata lumea!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

ALINUSH
Draga Alinush si noi iti dorim multa sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!!!
LA MULTI ANI!!!!

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,eu cred ca am ramas ultima care i-a urat la Alina "la multi ani" !
Voi ce mai faceti?Eu sunt mai bine,nu mai i-au antibiotice ca nu cred ca mai am sinusita.
Gabi,Vanessa si micuta cealalta de care am avut grija au umblat cu sac de dormit care nu era desfacut intre picioare.Si mi-am adus aminte ca si eu am avut sac de dormit cind am fost mica dar nu stiu daca umblam cu el!!
Tanja,inca un vot minus ca si noi ar fi trebuit sa mergem citiva sute de kilometri ca sa pot eu vota!Dar oricum nu as fi stiut cu cine,ca de mult nu am mai avut tangenta cu politica din Ro. ca sa am si eu o opinie.Stiu numai din auzite.
Cit despre depresie,incearca sa nu te mai gindesti asa de mult de dragul lui Stefanel,pt. ca el simte cind tie nu iti merge bine.
In rest va urez la toti si toate insanatosire grabnica.
Va pupicesc.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Gata, ne-am facut datoria!!Am votat!!!A zis Clau ca pana pe la 14 au fost aprox 40% din cei cu drept de vot...multi zic eu

Tanja, asa cum zice si Li, concentreaza-ti atentia asupra lui Stefanut!! Noi suntem alaturi de tine!!!

LI, lasa mama ca am votat noi si pentru voi!!!

Mergi la inceput