Orchestra-magazin pt copii?

Orchestra-magazin pt copii? | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

am auzit azi de la tipa de acest magazin pe care nu il stiam.cica ar avea hainute frumoase,mai de ocazii,fite,etc...am tot dat search-uri...mi s-a pus pata?este in carrefour orchideea,zice tot respectiva.cum de am trecut de el mereu?chiar exista un site?stie cineva?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Este intr-adevar in Carrefour Orhideea, si e maricel asa ca n-ai cum sa-l ratezi. Pe latura lunga mi se pare, chiar in fata caselor de la Carrefour. Au lucruri SUPERBE dar este destul de scump! (cam la nivel de Mothercare). Oricum, pentru tine care esti shopper convins merita sa te duci . Eu nu stiu de site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu am fost acolo si intr-adevar hainutele sunt tare frumoase dar INGROZITOR de scumpe, cel putin pentru posibilitatile mele ... de exemplu, tricou mai grosut cu maneca lunga, in jur de un milion ...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Au haine de calitate foarte buna, sunt foarte frumoase, preturi marisoare, cam ca la Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

preturile sunt aberante si cum copilasii cresc asa de repede chiar nu se merita,poate sa n-ai ce face cu banii.

SA AUZIM NUMAI DE BINE

RAMONA SI PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Au hainute si incaltaminte extraordinar de frumoase, gasesti tot ce vrei si de calitate f. buna. Cred ca preturile sunt mai mari decat la Z ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

daca ar fi preturi ca la Z,e ok....dar Mothercare sunt usor exagerati...iar hainutele sunt cam la fel...

merci fetelor.se pare ca-s ratutita rau de n-am vazut eu magazinul asta niciodata!pacat ca nu au site...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ba mie mi se par mai mici ca la Z, au haine faine, de calitate...si au si oferte din cand in cand la preturi rezonabile.
Plus incaltaminte faina, speciala de cupii cu talonete, mai inalte nu neaparat fitze de gasesti peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Marina fa si tu un pustiu si mai zi cand vezi oferte.. ca io nu le vaz niciodata desi ma opresc de cate ori ajung in Carrefour.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

LA orchestra chiar ca n-am vazut oferte in schimb la Z AU MAI FOST CEVA CEVA REDUCERI . SI PRETURILE NU SUNT MAI MARI DECAT LA ORCHESTRA.

SA AUZIM NUMAI DE BINE

RAMONA SI PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Marcile Z si Orchestra sut frantuzesti. Si aici am magazinele astea. La Z sunt mai ieftine si la Orchestra mai scumpe si mai trainice.
Uzinele Z se aflau undeva intre Lyon si St Etienne.

Mik.

Mergi la inceput