Curcan-cum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Hai sa va spun cum am gatit eu curcanul cand am fost la nasi, de Lasata Secului: am pus curcanul intr-o tava plata, dar mai mare, am introdus mere in dumnealui, 3 la numar, spalate si nedecojite, apoi l-am impanat cu usturoi, am facut un sos din: suc de rosii, sare, piper, cimbru, condimente pt. friptura,putin ulei, o jumatate de pahar cu vin alb, le-am amestecat pe toate apoi le-am turnat peste curcan, avnd grij asa-l "ung" pe toate partile, chiar si in interior, peste mere.
L-am lasat o ora si ceva sa se patrunda apoi l-am bagat la cuptor la foc potrivit, din cand in cand il mai stropeam cu sosul din tava. Se lasa la cuptor cam o ora si jumatate (il incercati cu o scobitoare sa vedeti daca e facut...)
Pofta buna!

Mergi la inceput