buna fetelor,uite aici la noi es apropie ZIUA RECUNOSTINTEIsi as vrea sa gatesc si eu curcan dar cum?as vrea ceva delicios ca am si musafirii
,dati-mi va rog niste idei
multumesc mult
Buna,
Si pe mine ma intereseaza niste retete cu carne de curcan. Nu cu un curcan intreg..ci pulpe sau piept, daca stiti ceva retete mai deosebite..
Multumesc,
Madi
Aici gasesti mai multe retete:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550&whichpage=2
Catrinel si Daria Maria
http://community.webshots.com/user/daria_maria
retzete speciale nu stiu... ma limitez la supa, frpturica la tigaie fara ulei, mancarica (ca o tocanitza).
daca te intereseaza iti pot spune cum se face
Freia si Alexa
aici mai sunt retete:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545
aici subiect activ:
Cu ce umplem curcanul?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33330
Buna,
Am vazut aici pe undeva despre garnitura cu castane pentru curcan.Dar nu am gasit nici o reteta concreta.Cum le preparati?Am dat cautare dar tot ce am gasit a fost piure de castane...Mai exista si alte retete?
Multumesc
Katy
uite aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545&whichpage=2 postat de Mirunda
Freia si Alexa
Da Freia asa pare la prima vedere asa am crezut si eu prima dat cand am cautat pe site( eram numai ochi sa citesc ) dar ea nu da si reteta.DAca citesti tot vezi ca mesajul Mirundei e despre modul de coacere a curcanului.Asa ca poate cine vede mesajul ma lamureste si pe mine.
Katy... cea pofticioasa
Io l-am facut simplu...dar a iesit o BBBBBBBBUUUUUUUUUUNNNNNNAAAATTTTTAAAATTTTTEEEE!!!!
L-am pus cu cracii-n sus in tava si-am turnat peste el vin rosu, dulceata de afine si dulceata de cirese amare. Bagat la cuptor la focul cel mai mic. In sase ore a fost gata. Caramelizat pe dinafara si tandru pe dinauntreu...se topea in gura......Miummagnific!!!!!!!
http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram