Capsunica de Freia va fi operata maine
Raspunsuri - Pagina 7
cl spune:
WOW! Nu-mi vine sa cred! In ce lume traim!!!!
Initial am crezut ca s-a terminat operatia si ai venit cu vesti bune!
Freia, toate cele bune va dorim! Multa sanatate Capsunicei tale si sa dea Domnul sa se rezolve cu bine, cat mai repede!
Claudia
roxanaz spune:
Freia, suntem in continuare alaturi de tine! mult curaj si sanatate micutzei Capsunica! 
Roxi si Patrick
papadie spune:
quote:
Originally posted by Freia
Multimim pt gandurie bune.
Am avut probleme in spital, nu intruu in detalii aici, o poveste urata, s-a lasat cu plangere la Politia Militara, audienta la comandantul siptalului si se merge azi la Ministerul Sanatatii si Justitiei.
Pe scurt: patu alocat copilului meu era un colt din patul pe care il imparteau 3 femei batrane, toate operate. Mi -sa spus ca acolo o a stau si eu si sa fac bine sa imi gasesc si eu loc acolo undeva pe paturile alea sa-mi schimb copilul pt operatie.
A avut loc o discutie mai aprinsa cu asistenta care se ocupa de gasirea locului... si uite asa am chemat Politia Militara si am facut plangere pt ca m-a impins, a injurat-o pe mama si ca ea nu e obligata sa faca nimic.
Am plecat in consecintza de acolo, am sunat la Oftapro si ne-am programat acolo pt consult in 14 Decembrie si operatia o sa aiba loc la anul In Februarie.
Inca odata va multumesc pt urari
Freia siAlexa

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
ruxi spune:
Pfui, ce mizerabili.... bleah, prin ce a trebuit as treci draga Freia.
Eu va doresc mult mai multa bafta data viitoare, fara peripetii neplacute si multa sanatate Capsunicii.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12172 ( Povestea nasterii )
gandacelu spune:
Doamne, nu-mi vine sa cred, ce mizerie...
Freia, poate tot raul e spre bine... poate ca acolo unde vei merge vei fi tratata mai bine, si va fi mai bine pentru toti
incredibil ce situatie e in spitalele astea

dana_ene spune:
Doamne, Freia !!!!!!!!!
Asteptam alt gen de vesti, dar dupa ce-am citit ce-ai patimit cred ca ai facut cea mai buna miscare.
Mi-as dori sa plateasca cei de-acolo pentru modul in care se poarta cu cei in suferinta.
Sigur Alexa va fi tratata mai bine la Oftapro!
Va pup pe amandoua 
!
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
Freia spune:
Dede, Claudia, Papa... pt mine a fost o lectie binevenita. Si am sa o aplic de acum inainte fara sa ma mai uit la altceva.
La Ofta au fost Liliana, Laura si multi altii cu copii sau pt ei. Acolo te trateaza ca un om de cand pui picioru in prag si intalnesti zambetu receptionistei.
Nu fac reclama numai comentez nimci.
Cum spuneam, poate Dumnezeu a hotarat ca e mai bine sa nu o facem acolo, poate ca evenimentele care le-au precedat pe cele de azi erau semne si eu ma incapatzanam sa nu le vad.
Multumesc si sa auzim de bine,
Freia si
Alexa
ulisernic spune:
Freia, nu am cuvinte, mi se strange inima numai cand ma gandesc ce rau tebuie sa te fi simtit si ce suparata trebuie sa fi fost.
Multa bafta la Oftapro si multa sanatate Capsunicii.
Pupici,
Mihaela
papadie spune:
Mi se face rau. Acum am citit ca "te-a impins"...cum si-a permis sa te atinga??????????????????????????????
s-a speriat capsunika?
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)