Diferenta mare de varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

draga ralu,nu mi se pare deloc mare diferenta aceasta intre frati. intre mine si fratii mei sunt un an si respectiv 5 ani diferenta.cind eram mici ma suparam ca trebuia mereu sa il luam cu noi si pe prichindel.dar acum am crescut si ne intelegem super.diferenta nici nu mai exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Intre mine si fratele meu sunt 10 ani. Nu am avut puncte comune de aceea mi-am dorit copii de varsta apropiate, dar vorba Angelei cu socoteala. Sper sa nu ajung sa am si eu intre copii dif atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Intre mine si sora mea e o diferentza de 10 ani si avem o relatzie minunata. Eu sunt cea mare si inca de cand era micutza ma "coboram la mintea ei" si ma jucam cu ea tot timpul. Cand m-am casatorit si am plecat de acasa, ea avea 13 ani si a suferit foarte mult, desi m-am mutat in acelasi cartier. Si atunci veneam in fiecare weekend sa imi povesteasca amanutzit ce a facut in cursul saptamanii. Pe de alta parte, cunosc fratzi intre care diferentza este doar de un an sau doi si nu au deloc acelasi cerc de prieteni, nu se intzeleg, deci subscriu si eu la cele spuse de Veve, importante sunt caracterul fiecaruia si educatzia. Patru ani si jumatate nu e deloc prea mult. E bine ca se vor avea unul pe celalalt cand vor fi mari, chiar daca poate nu se vor juca impreuna prea mult in copilarie.

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Cu cat diferenta de varsta e mai mica cu atat mai bine. Vor avea aceleasi preocupari, acelasi cerc de prieteni, se vor juca impreuna. Cu cat diferenta de varsta e mai mare cu atat vor exista mai putine puncte comune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Marianar Posted - 27/01/2003 : 16:48:24
--------------------------------------------------------------------------------
Cu cat diferenta de varsta e mai mica cu atat mai bine. Vor avea aceleasi preocupari, acelasi cerc de prieteni, se vor juca impreuna. Cu cat diferenta de varsta e mai mare cu atat vor exista mai putine puncte comune .

Mariana & Vladutz

Subscriu. Intre mine si sora-mea e o diferenta de 11 ani. Oribil !!! Pe langa faptul ca am fost mereu dadaca ei in sensul direct al cuvantului, ii spalam si scutecele (ca nu erau pampersi prin '89-'90), o si primeam de fiecare data cand facea vreo boacana, trebuia s-o car cu mine ori de cate ori ieseam cu vreo prietena, de baieti nici vorba nu poate fi. Mai tarziu a trebuit s-o ajut cu temele, iar acum (are 13 ani) imi ia mai toate hainele.
Ideal (parerea mea) ar fi 3-4 ani. E mai usor si pt. mamica si pt. bebei.

Cu drag ,
Daaza, mami lui Danutz

Mergi la inceput