Ajutati un om oropsit de acest vaccin care cica e buuuun
. Ieri am facut antigripalul si de azi dimineata ma simt de parca am fost lovita de locomotiva
. Nu am (s)forta pt nimic si am o stare generala fff blegoasa, cred ca am si febra dar ce ma scoate din minti este faptul ca nu ma simt deloooc bine
.
Cine a mai facut acest vaccin sa-mi dea si mie o urma de speranta... Cat dureaza reactiile adverse, la ce sa ma mai astept si ce pot face sa ma simt un pic mai bine?
Daca e si maine asa cred ca o iau razna
Eu m-am simtit rau doua zile dupa vaccin.Prima zi a fost tare rau, a doua ceva mai bine.Pe mine m-a ajutat ceaiul de salvie sa-mi revin.
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Ce stiti de reactia acestui vaccin la copiii?La ce sa ma astept vineri ,mai ales ca picea mea are doua vaccinuri de facut .
http://community.webshots.com/user/catya106
Noi l-am facut (Fluarix) toti trei si singura care a facut reactie a fost a mea nevasta. Cateva zile a fost ca barca pe valuri.
vlad
Noi am facut toti trei Fluarix si nu am avut mai nimic. Sa zic ca eu, a doua zi, m-am simtit un pic aeriana, dar cam atat.
Noi am facut toti 4 Fluarix si nu am avut nici o reactie adversa.
Mihaela,
Diana(22 nov 1996) si
Silvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003
Eu si sotul am facut vaccin antigripal si nu am avut nici o problema.De fapt,pe mine m-a durut mana putin pana a doua zi,dar in rest nimic.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Si eu am facut baietelului meu Fluarix dar nu a avut nici o reactie adversa. Medicul m-a avertizat ca s-ar putea sa aiba ceva febra+tuse o zi sau doua insa nu s-a intamplat deloc asa.
Cum te mai simti Alina?
lory