Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce mai faceti?Am activat pozele noastre. Dar sunt vechi, inca n-am reusit sa pun pe cele mai recente, chiar azi am sa le scanez si am sa le pun.
Noi suntem ok, asta micu doarme, asa ca eu butonez cat mai pot!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestici,

Alina, ai o frumusete de baietel, sa-ti traiasca!

fulguletz ce bine de tine ca o sa ai pe mami tau cu tine.
Care va sa zica deja ti-ai aranjat casa pentru sarbatori...noi mai asteptam putin.
Am vazut niste podoabe de pom tare frumoase la IKEA poate aveti si voi pe acolo...tare mi-au placut globurile si peteala si aveau si stea de pus in virf.Abia astept sa le cumpar.Ti-am zis ca m-am hotarit la rosu cu auriu, asa-i??am vazut citiva braduti impodobiti asa si erau tare frumosi.Sunt tare nerabdatoare....

Care iti era DPN-ul primul, dupa UM ?

Felis tu harnicuta ca de obisei la scris...

Noi suntem bine, Ilinca a dormit mai bine azi noapte, mi-am propus sa o dezvat de papatul noaptea, sper sa-mi iasa...
In rest sta singura in picioruse si in curind o sa paseasca....cum trece timpul de repede...

V-am pupat, sa aveti o zi frumoasa in continuare!

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ieri am fost lenesa .... nici azi nu sunt mai breaza ...

felis - ce sa-i faci asa sunt parintii ... daca si ai tai seamana cu a mea mama ... eu am o mama mai ticnita ... ultima chestie pe care mi-a spus-o a fost "de rea ce esti pierzi sarcinile" ... no comment ... dar eu m-am obisnuit cu mama mea ... asa e ea ... alta nu-i ... si la ea rea inseamna ca nu fac ce spune ea ...

fulguletz, felis ... rabdare ca mai e putin ... sper din tot sufletul sa aveti niste copii sanatosi si cuminti .... eu am o prietena, de fapt doua ... care au avut niste copii cuminti ... dormeau noaptea normal, dimineata se trezesc la 9 ... boierie ...

eu fac bradul cu multe culori si multe beculete ... il impodobesc frumos frumos ... si in limita bunului simt ... sa nu arate ca o sorcova ...

abia astept sa vina sarbatorile ... in primul rand o sa am liber ... si o sa fiu alturi de cei dragi ...

Felis - eu nu merg anul asta la dr ... sa vedem dupa sarbatori ... sti sunt asa de bombardata cu atatea propuneri .... deocamdata nu ma grabesc absolut nicaieri ... ca oricum mi-a trecut cheful de ramas gravida ...

o zi buna tuturor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea...

Tot somnoroasa sunt... Ieri am facut treaba toata ziua si nu prea am simtzit, da de dormit am dormit de la ora 23 la 10.30 .

LOREDANA... ce e cu tine?... Parca aveai mai mult elan acum cateva zile...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Emily, pai DPN -ul meu e acelasi de cand ma stiu...nu mi-a fost schimbat niciodata...adica 7 dec.

si noi avem Ikea si cred ca stiu stelutzele alea de care zici tu..chiar am fost acu 2 sapt. acolo si m-am invartit cam juma de ora intre podoabele de Craciun...

Felis, la tine o fi hormonul somnului...stii ca se zice ca exista un hormon al fericirii la sf. sarcinii si esti fericita si numai tu cu bebe..bl bla..iar la tine o fi hormonul somnului...
iaca ca eu abia pot dormi..

eu am o obsesie nou noutza: daca mi se rupe apa cand fac dus si eu nu imi dau seama (ca imi curge lichidul amniotic)?

ce e cu Nally?

Alina, acu am vazut si eu pozele..sa-ti traiasaca baietelul frumusel..

Marutza, ce iti aduce Mos Niculae?

inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Buna pestisori frumosi,

Maruta ce bine ca o sa ai liber de sarbatori...ce dor imi e de sarbatorile petrecute in sanul familiei...mama ei de treaba!
Si eu ma simt cu lenea pe mine dar nu prea am cui sa spun, vreau nu vreau merg inainte.Uneori asa am un chef de a sta fara sa aud nimic...

fulguletz apa daca se rupe la dus nu curge 3 minute si gata, curge citeva munute, ore (in cazul meu) si apoi vine si ceva sange deci nu ai cum sa nu te prinzi si sa nu te panichezi sa fugi la spital cu viteza luminii,ai tot timpul, la prima nastere se spune ca e normal ca travaliu sa dureze intre 12-16 ore, sper ca cifrele sunt corecte, pe aproape sunt sigur.La mine a durat 14 ore.Eu am ajuns cam dupa 2 ore de la ruperea apei, contractiile erau si nu prea.
Cica la a doua nastere cum ti se rupe apa sa si fugi ca nasti tare repede.Asa spun mamicile.

Felis dormi cit mai poti si eu bagam cite 12 ore de somn, si ce bine era...

Mergi la inceput

Buna pestisorilor!!!
Au inceput sa dea semn si la noi maselutele, e cam agitat. Alta, s-a iritat rau la fund si sufera saracutul de el.
Ehe, fetelor se apropie DNPurile, cine-i prima????
La mine apa a curs cam 5-6 ore pana m-au bagat in operatie, asa ca n-ai cum sa scapi evenimentul. Dar e tare haios atunci cand ti se rup membranele. Se aude din burta, dar si se simte, parca se sparge balonul. La mine s-au auzit de doua ori poc poc!!
Am pus poze noi, va invit sa le vedeti!!!

Mergi la inceput

Alina frumoase poze!Alex seamana leit cu mami.
Cum stai cu kg dupa 1 an de la nastere?
Mi-au placut mult pozele in mijlocul naturii mai ales cele de linga lac...din ce oras esti?ca e tare frumos la voi.

Pestisori, am gasit de curind o revista cu case si mi-am ales casa visurilor mele, asa cum am zis e doar in vise ca nu poate sa devina realitate...din pacate.
O voi pune in albumul Ilincai.

pupici si o zi frumoasa!

Mirela cum esti???bb e bine?

Mergi la inceput

Am pus casa, sa-mi spuneti daca se vede si daca va place

Mergi la inceput

Merci Emilly, esti o scumpa!!!
Eu sunt din Bucuresti si e parcul Moghiros.
Super casa, dar poate nu o sa fie doar un vis????
Si eu imi doresc o casa pe pamant, sa speram ca va devine reala curand.
Cu kg stau bine, am acum 53, la fel ca si anul trecut. In sarcina am luat 20 kg, primele 10 le-am dat jos dupa ce am venit din spital si inca 2 acasa. De restul am scapat in 4 luni.
L-am culcat deja pe al meu pui, asa ca am timp sa butonez.

Mergi la inceput