spital Bucuresti

spital Bucuresti | Autor: mikky

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Sunt din Constanta si luni plec la Bucuresti cu copilul pentru niste investigatii.Trebuie sa ajung la spitalul Victor Gomoiu.Intrebarea mea este: este suficient sa merg cu trimitere de la medicul de familie,sau daca acest spital este particular si trebuie sa platesc.Daca cineva cunoaste ,rog sa-mi spuna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

trimiterea de la med de familie e suficienta. E soital de stat. Trebuie mentionat pe trimitere numele spitalului, CNP-ul copilului, numele si varsta. Precum si motivul trimiterii.. dar asta cred ca stie medicul tau deja. Ai grija sa fie oricum toate trecute. Parafa, stampila, data.

Sanatate,

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikky spune:

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Spitalul arata pur si simplu jalnic. O singura data am fost cu copilul acolo. O colega mi-a recomandat un dr. ORL-ist. Am fost pentru a vedea daca baietelul meu are sau nu polipi. Dr. a fost amabila, dar conditiile din spital mi s-au parut groaznice. Asta se intampla in 2002. Poate intre timp s-a mai facut ceva desi nu cred.
Nu ti-am scris asta pentru a te dezamagi dar sa nu te astepti la prea mult. Bineinteles ca cel mai important e medicul. Daca esti trimisa la V. Gomoiu pt. ca acolo lucreaza un anumit medic (bun) e OK.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Este suficienta trimiterea. Daca copilul are peste 3 ani si stai internata cu el, indiferent la ce spital platesti spitalizarea ca mama insotitoare.

sanatate multa

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Spitalul nu dispune de conditii foarte bune,insa unii medici au saloane un pic mai bune,depinde unde mergi,insa sa stii ca sunt medici foarte buni acolo.Si mie mi-a lasat la prima vedere o impresie proasta,dar daca medicul e bun si iti vindeca copilul,asta e mai important.Daca va spun in ce conditii am stat eu cu Bianca in spital la Victor Babes nu va vine sa credeti ca mai exista asa ceva in acest timp.Dormeam(daca se poate spune asa)cu lumina aprinsa pentru a nu-i intra gandacii in gura copilului,asta era in 2002,am auzit ca s-a renovat intre timp si acum ar fi bine,insa noi am trait un cosmar atunci.

Mergi la inceput