De ce ne iubim barbatii?
Va mai amintiti mesajul lui Cartarescu despre ce ne place la femei? Iata ca o femeie a indraznit sa-i "raspunda":
http://www.tc.umn.edu/~hanga001/reasons.htm
Textul e in limba engleza, iar cuvintele sunt cum nu se poate mai adevarate.
Si cred ca putem adauga si alte motive, pentru ca stiti voi cum se zice: "un sentiment exprimat se intareste"!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Raspunsuri
infofun spune:
Da in general, asa e, insa nu toti sunt la fel!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
madis spune:
Mi se pare ...departe, departe de spiritul motivatiei lui Mircea Cartarescu.
Si de altfel, ma indoiesc ca cineva de pe aici ar putea spune ca isi iubeste barbatul pentru motivele din acel articol....
claza spune:
"Because they go to great lengths to hide, unsuccessfully, that they are frail and human."
Pentru ca se chinuie din rasputeri si fara succes sa ascunda faptul ca sunt fragili si umani...
Da. De asta.
_
iaca si noi
Ramonika spune:
Hai mey ca am tradus articolul...
DE CE IUBIM BARBATII?
Pentru ca nu pot mima orgasmul, chiar daca ar vrea.
Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.
Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.
Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.
Pentru ca au brate groase cu muschi bine definiti – testosteron, care ne pot inlantui intotdeauna.
Pentru ca provin din baietei.
Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.
Pentru ca sunt amanti incredibili si nu se lasa pana ce nu ne vad fericite.
Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.
Pentru ca joaca jocuri cu pasiunea si cu abnegatia unui baietel de 4 ani si sunt „bagaciosi” cu la fel de multa pasiune.
Pentru ca venereaza sportul ca pe o religie.
Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.
Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.
Pentru ca nu este sentiment mai frumos decat atunci cand te tin in brate cand vrei sa iesi.
Pentru ca ne fac sa radem.
Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.
Pentru ca nu poarta si nu viseaza vreodata sa poarte tocuri.
Pentru ca sunt mereu gata pentru sex.
Pentru ca spun povesti foarte frumos.
Pentru ca sunt ca rodiile: multe parti incredibile, dar semintele suculente sunt incredibil de gustoase si de obicei ne depasesc asteptarile ( LOL... LOL... Oare tipa asta ce seminte a gustat?!)
Pentru ca le e frica sa cheleasca.
Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.
Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.
Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.
Pentru ca le plac masinile, uneltele si implementeaza cu aceeasi ferocitate faptul ca femeile adora bijuteriile.
Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.
Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.
Pentru ca intotdeauna isi termina mancarea din farfurie si sunt recunoscatori pentru asta.
Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.
Pentru ca sunt asa de obsedati de sani, incat ajung dragalasi... deh....
Pentru ca sunt intotdeauna „in limba” pentru ceva despre care nu vor sa recunoasca acest lucru-bomboane, Barry Manilow (cine-i asta?!?), ciocolata, baile fierbinti, masaje, pisici, sau carusel.
Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.
Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.
Pentru ca atunci cand sunt in tine, se simt arzand si imbatati.
Pentru ca o fetita desteapta de 4 ani poate sa le inchida gura, iar una de 25 de ani ii poate „da cu var”...
Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.
Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.
Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.
Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.
Pentru ca curata semineul si duc afara gunoiul sau iti cara bagajul fara a te intreba macar.
Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.
Pentru ca le plac lucrurile extreme si atunci cand ajung acolo, noi suntem gata sa-i prindem.
Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.
Pentru ca ii iubim, si doar un barbat ar gandi ca acest lucru necesita explicatie.
smillaraaq spune:
Ramonika, esti o comoara!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Ramonika spune:
Smilla - fenx...
Pe langa comoara, mai sunt si traducator de engleza...
Il tradusesem de ieri, da nu imi mai mergea netul...
laurajr spune:
Eu imi iubesc barbatul pt ca e ( in general ) bine crescut, nu vorbeste urat, nu ma loveste, aduce toti banii acasa ( de fapt cardul lui e la mine ca eu fac platile, el in concediu ma suna sa ma intrebe ce PIN are ca nu-l mai stie ).
MI-e drag ca isi iubeste nevasta si ca e topit dupa copilul nostru... nu este barbatul perfect dar nici eu nu sunt femeia perfecta !
Ma lasa sa-l cicalesc, nu se ducela o bere cu colegii decat de vreo 2 ori pe an , nu e gelos, ma ajuta in casa si cu fetita, se impaca bine cu parintii mei...si altele.
Poate in ochii altora nu sunt mari calitati, dar pt mine care am crescut de la 10 ani fara tata , ca el era prea ocupat cu altele, sunt mari calitati.
P.S. Ieri am implinit 10 ani de cand ne-am cunoscut iar in septembrie 5 ani de casatorie .
nshiro spune:
Era o replica intr-un film ca cica atunci cand iubesti nu poti spune care sunt motivele pentru care iubesti persoana respectiva. Motive sunt atunci cand iti place de cineva, "iti place ca arata bine, iti place ca e bine educat, iti place ca te trateaza ca pe o printzesa, etc...". Insa atunci cand il iubesti nu-ti potzi explica implinirea care o simtzi in suflet si fericirea care te umple atunci cand apare la orizont.
Nu stiu cat de adevarat e, eu una va pot spune, nu de ce imi iubesc sotzul ci cand imi dau seama cat de mult il iubesc.
Cand ma strange in bratze tare, tare dupa o zi de munca.
Cand ma saruta de noapte buna si de buna dimineatza
Cand mananca ce gatesc eu si-mi spune ca e bun, chiar daca il vad eu ca nu prea ii este pe plac
Cand conduce si se enerveaza la volan ca baba din fatza merge prea incet si tre sa opreasca la semafor.
Cand mestereste cate ceva si il trec toate sudorile.
Cand se pisiceste pe langa mine si vrea alintat chiar daca nu o cere in cuvinte.
Cand are el ultimul cuvant.
Cand se trezeste din somn si are parul valvoi.
Cand il laud si schimba vorba.
Acum pe masura ce scriu imi vin atat de multe in cap dar bunul simtz imi spune sa ma opresc aici.
rocsana
paula2003 spune:
Ii iubesc ca si ei ma iubesc si fara dragoste nu putem trai.
Va pupic dulce.
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/