Cine va fi presedinte din Noiembrie? (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Intr-adevar.

M-am lamurit.
Io va pup,
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Faptul ca Basescu ne-a lamurit in privinta dimensiunii unui anumit organ al sau conteaza?
Faptul ca a ajuns la concluzia total eronata (concluzie pe care a facut-o si publica) ca 20% dintre romani sunt homosexuali conteaza?
Faptul ca s-a imbogatit din vanzarea flotei conteaza?
Faptul ca in 1997 a renuntat la construirea autostrazii Bucuresti-Constanta considerand ca nu este foarte importanta conteaza?
Ar mai fii inca multe de adaugat dar nu mai am nici timpul si nici dispozitia necesara.
Toate acestea inseamna ca este mai bun decat Nastase?! Va spun eu ce-l deosebeste pe Nastase de Basescu: CREIERUL! Si cu asta cred ca am spus totul!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

in primul rand eu am nascut inainte de a intra in vigoare legea respectiva si nici nu am de gand sa mai fac un copil in viitorul apropiat, asa ca nu ma intereseaza acea lege.
in al doilea rand il votez pe Nastase pentru ca nu vreau sa iasa Basescu. Nu imi place de el ca om si basta. Nu cred ca poate face mare lucru pt romani.
si mai cred ca nu Nastase ne-a transformat in milogi. repet: nu numai el a fost la putere. saracia noastra s-a nascut cu mult inaintea lui. coruptia la fel.
unii analisti spuneau ca pt a redresa o tara nu e de ajuns doar 4 ani. din aceasta cauza ii mai dau o sansa lui Nastase. sper sa nu regret,si am incredere in votul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mela sa redresezi o tara in 4 ani de acord cu tine ca nu se poate,da in 10ani nu se putea?asa de 3lei macar?ce,ca a facut 1/2 de autostrada si a dat nus cate apartamente la tineri casatoriti???care apartmente frate?ca eu una nu am auzit pe nimeni care a luat apartament?
ce a facut PSD-ul atitia ani?a dat salarii compensatorii la mineri,siderurgisti,etc...a rererereesalonat datoriile marilor colosi industriali in loc sa fi pus piciorul in prag si sa spuna GATA!a dat ajutoare de caldura in loc sa puna RADETUL la treaba,sa nu mai platim pierderile lor de pe retea,ca nu e problema noastra sa inlocuim tevile degradate si cite altele....
eu nu spun ca Basescu este un sfint,a facut si el greseli,cine nu face,dar hai sa fim corecti si sa vedem si lucrurile bune,stiti cite proiecte propuse de Basescu se puteau realiza daca consilierii PSD nu votau impotriva 4 ani de zile?
eu una pe Basescu il vad bine acolo unde este,Primar General al Capitalei,dar daca e vb. sa aleg intre el si Nastase la presedintie,alegerea mea va fi clara.
Biby,sa inteleg ca in opinia ta Basescu nu are creier?
si sa stii ca pe mine m-ar avantaja CIC-ul propus de Nastase,da tot nu-l votez!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Faptul ca Basescu ne-a lamurit in privinta dimensiunii unui anumit organ al sau conteaza?
Faptul ca a ajuns la concluzia total eronata (concluzie pe care a facut-o si publica) ca 20% dintre romani sunt homosexuali conteaza?
Faptul ca s-a imbogatit din vanzarea flotei conteaza?
Faptul ca in 1997 a renuntat la construirea autostrazii Bucuresti-Constanta considerand ca nu este foarte importanta conteaza?
Ar mai fii inca multe de adaugat dar nu mai am nici timpul si nici dispozitia necesara.
Toate acestea inseamna ca este mai bun decat Nastase?! Va spun eu ce-l deosebeste pe Nastase de Basescu: CREIERUL! Si cu asta cred ca am spus totul!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

1 Basescu ne-a lamurit in privinta dimensiunii iar Nastase in privinta numarului de oua. Ba mai mult: ne-a invitat sa i le numaram cu mainile noastre
2 Daca a ajuns la concluzia asta nu stiu ca nu am vazut nimic pe la televizor sau prin ziare, dar cred ca daca i-ar fi pus la zid pentru faptul ca sunt homosexuali ar fi vuit ziarele
3 daca s-a imbogatit din vazarea flotei de ce il scapa Justitia nepedepsit? Sau e tot vina lui faptul ca la noi Justitia e subordonata puterii?
4 Asta cu autostrada... nu am auzit sa fi facut basescu asta dar ce te mai doare acum, uite in luminatul mandat nastase s-au dat deja in folosinta 100 de km de autostrada. iti dai seama ce mare realizare?????
Pai numai pentru asta si mai merita inca 4 ani in care sa invarta afacerile proprii si sa afunde poporul asta (care-si merita soarta) si mai adanc in saracia lucie care rajeste de sub fiecare piatra din tara asta!
Cat priveste CREIERUL, chiar ai spus totul: Basescu are CREIER! Aici era marea diferenta.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Fetelor, hai sa nu ne mai certam. Nu castigam nimic din toata treaba astaVom vedea si vom discuta cine v-a iesi presedinte. Nu intram pe internet sa ne facem nervi ci sa ne relaxam Oricum, toti dorim sa ne fie bine si nu putem decat sa speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mela da nu ne certam deloc!asta e cearta?pai sa fi vazut subectul cu toples sau cele despre div. religii,acolo cearta nene,din pacate.Oricum,eu una am intrat in post,nu am de gand sa ma cert cu nimeni,discutam civilizat,fiecare isi spune parerea.
Uite chiar acum ma uit la fatza domnului Geoana si imi pare rau de el,ca ie baiet finut,bun acolo unde este acum la MAE,nu am inteles de ce a candidat la Primarie,doar s-a facut de ras.
parerea mea!

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Valentina, te pupa mama! Dati-ar Dumnezeu un CIC oricat de mare sau de mic ar fi el!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

E daca tot vazui subiectul zic sa-mi dau si eu cu parerea: de placut nu-mi place nimeni,, dar cred ca asta e si scopul!

Se merge pe principiul : daca nu ii poti convinge , macar zapacaste-i! E asa e si cu dumnelor! Si de o parte si de alta o campanie de zapaceala! Numai ca o parte e mai concreta si are deja exercitiul raspunsurilor la intrebari ,iar o alta parte e cam bulversata si stereotipa! Oricine ar iesi, lucrurile nu vor lua intorsaturi fantastice si nu trebuie sa ne punem sperante prea mari!

Placa cu: daca vin eu sa vedeti ce fac, imi pare cunoscuta de prin 96, cand era mare inghesuiala la specilisti!! Si se pare ca si din aia de erau atunci cam tot asa au ramas , dar putin mai mirati de ce se intampla in jur!
Vorba carcotasilor: Mnistrul Apararii : Leonard Doroftei, Ministrul alimentatiei :Piedone!
Asa ca trebuie sa alegem in asa fel incat sa incercam sa avem niste buze umflate moderat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Sint plecata de mult din tara si totusi nu ma lasa rece ce se intimpla acasa. Nu doresc decit sa fie bine in Romania, sa nu mai aud lucruri rele, coruptie, jaf, somaj...imi doresc sa aud si vorbe de lauda , sa aud ca oamenii o duc bine, ca exista schimbari in bine. Recunosc ca mi-am pus speranta odata in Constantinescu, petrecusem 30 de zile in Golaniada...si tare am fost dejamagita de ceea ce a urmat. De asta data sper sa fie bine, doresc si eu o schimbare la fel ca oricare dintre romani. Votez cu Basescu si sper sa nu regret. Poate va intrebati...pai tu stai afara ce stii despre politica? Citesc cit pot de mult tocmai pentru ca imi pasa. Sint cititoarea evz de cind eram in tara si deschid zilnic forumul.Asa ca m-am hotarit sa votez cu Basescu.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput