Am si eu o rugaminte care poate parea stupida, dar please, ajutati-ma si pe mine cu niste info ca ma aflu in mijlocul unui razboi de principiu cu colegele mele de servici
Asadar, puteti sa imi dati si mie preturile pentru un kilogram si respectiv 1 litru
la alimentele de baza? respectiv, paine, lapte , oua, carne, pui, faina, legume proaspete, etc.
Sincer vorbind, informatiile acestea imi vor fi si mie de mare ajutor cand voi fi in state.
Cand ma apropii de data sosirii in US, am sa va rog sa imi si recomandati din multimea de produse pe care voi le-ati vazut prin supermarketuri pe cele mai bune calitate/pret
Va multumesc si va pupic
hai sa incerc eu : paine (italian bread de ex.)-1.89-2$(ai o mare varietate,eu una mi-o fac la masina de facut paine);lapte -1galon(3.78l)-3.60$; organic -1/2galon -<3$;oua(18) <1$(f.ieftine,cu cat mai multe cu atat mai ieftine-36 1.12$); faina (2.26 Kg-1.60$ );carne pui-1lb-1.50$;carne porc...un pic mai scumpa )
legume...rosii(acum ca au fost pb cu uraganelel astea care au afectat recolta sunt cam scumpe pretul obisnuit ar fi asta 1lb=2.29$(plus /minus) acum cam 3$),castraveti de gradina 1lb 1$...vinete 1lb=1.30$,marar etc 1 legatura=60centi...cam astea imi vin in minte.....
sper ca ti-au fost de folos...Preturile astea sunt de la Meijer/Kroger/WalMart
Du-te pe www.shoprite.com, apoi pe on-line shopping, alege una dintre locatiile magazinului, chiar prima, ca nu conteaza, apoi click in stanga pe "groceries" iar de acolo pe fiecare categorie in parte si poti vedea toate produsele care sutn de vanzare in magazin, cu pret cu tot, evident.
Laura