SEXUL dorit, imposibil?

SEXUL dorit, imposibil? | Autor: crissy

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Daca s-a mai aflat cineva intr-o situatie asemanatoare, i-am fi recunoscatori sa ne impartaseasca experienta - pe scurt, ne dorim enorm o fetita. Pe parcursul primei jumatati a sarcinii ni s-a ‘confirmat’ dorinta (cam devreme, veti spune) la ecograf. Saptamana trecuta am facut o echo morfo-fetala, foarte performanta – am intrat in incapere plini de speranta si am iesit tulburati – avem baiat, iar posibilitatea de eroare e nula! Stim ca e momentul sa nu ne mai hranim cu iluzii si, orice ar fi, sa ne obisnuim cu gindul ca un copil sanatos este tot ceea ce avem voie san e dorim. Si totusi, aparatura de azi chiar nu greseste? S-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie?
Multumim.

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Draga Crissy, stiu ca raspunsul meu nu este cel asteptat, dar poate totusi te va ajuta un pic. Eu si sotul meu am mers la ecografia morfo fetala cu asteptari. De cand am ramas insarcinata sotul meu mi-a spus ca presimte ca o sa avem baiat, iar eu imi doream baiat pentru ca in familia mea nu au fost decat fete. Doctorul ne-a spus clar ca vom avea o fetita. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat cateva luni bune si reconfirmari ca sa accept ideea. Toti in jurul meu imi spuneau "sanatos sa fie", dar eu tot eram dezamagita. Pana cand intr-o zi, parca o voce in mintea mea mi-a zis ca nimic in lumea asta nu este la intamplare. Daca Dumnezeu ne-a dat o fetita este pentru ca El considera ca o fetita va primi cea mai buna educatie din partea noastra si ca ne vom descurca cel mai bine cu ea. Am primit asa o pace dintr-o data si fara absolut nici un efort, nu numai am acceptat fetita dar i-am spus "bine ai venit, locul tau este intre noi, esti un dar pe care nu il meritam".
Se mai fac greseli si cu morfofetala (stiu de la prietene), dar nu asta conteaza, ci faptul ca veti avea exact ce v-a fost scris sa aveti. Nimic nu e la intamplare.

Gloria si Eva din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

crissy, este primul vostru copil si orice ar fi o sa-l iubiti mai mult decat orice pe lume, poate la a treia sarcina sa-ti mai pui astfel de probleme...sa-ti doresti baiat si sa fie fata...sau invers...dar nici macar atunci. nu-ti dai seama ce gandeste o fata de la aspirante care se chinuieste poate de ani de zile sa aibe un bbelus? sarcina este o minune si o surpriza, cu toata aparatura performanta din ziua de azi se mai pot face si greseli, dar o sa vezi ca atunci cand o sa-ti tii caopilasul in brate, nu o sa mai gandesti asa.sa te ajute Dumnezeu sa ai un bb sanatos fiindca asta este cel mai importnat.
sarcina si nastere usoara

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Da e adevarat ca fiecare din noi avem o preferinta insa nu trebuie sa o luam asa in tragic. Eu imi doream fetita si e baiat, imi pare un pic rau insa nu atat incat sa spun ca sunt dezamagita ma bucur ca voi fi mamica si ca Dumnezeu mi-a dat un astfel de dar, pe care nu cred ca il meritam, si poate ca asa cum spunea cineva aici, o sa ne descurcam mai bine cu un baiat, poate ca ne va fi mai bine!!!
Nu fi asa trista ca bb simte si nu e bine.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!! DPN 18 Martie
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Crissy sa stii ca si eu am mai auzit cazuri in care aparatura a gresit . Chiar unor prieteni li sa intimplat asa, desi nu stiu cum e posibil .Important e sa nu mai fii suparata ca simte asta . Eu am o fetita si acum probabil voi naste un baietel. La amindoua sarcinile ne-am dorit ca sa fie sanatos si sa am o nastere usoara. Nu am avut nici o preferinta nici eu si nici sotul. Eu am pierdut o sarcina in primavara , eram in luna 2 si stiu ca unele mamici se chinuie anii de zile pt. a avea un copilas. Aceasta experienta cu pierderea copilului mi-a afirmat ceea ce credeam si stiam demult, ca Dumnezeu stie ceea ce face si daca primim un copil sa-l luam ca un dar si sa avem grija de el asa cum e si indiferent de sex.Asa ca te rog nu mai fii suparata si poate data viitoare vei avea fetita mult dorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

La mine s-a gresit dar era acu mai bine de 14 ani... Si acum stiu si de ce. Dr. la care am fost pentru echo, abia primise scula de nu stiu pe unde din strainatate si era in primele lui zile de practica. In rest, nu prea am auzit sa se greseasca. In cel mai rau caz, se poate gresi dar in celalalt sens - adica sa spuna ca e fata si la nastere sa aiba cuc.
Sanatos sa fie!!! Si voi sa va bucurati de el. Si mai incercati o data si va iesi si fata...
Numai bine si sarcina usoara in continuare.
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Greieras, de acord cu tine, frumos raspuns.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy spune:

Dragele mele, in primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati fost altauri de mine in acea perioada; atunci nu puteam accesa site-ul, asa ca enya mi-a trimis raspunsurile voastre - multumesc, enya!

In al doilea rand, va raspund cu intarziere pentru ca am vrut sa o fac de-abia in momentul in care m-am impacat cu gandul ca ne-am inselat, ba, mai mult decat atat, suntem fericiti ca junior va avea un tovaras de joaca de acelasi sex...(ceea ce am uitat sa spun in primul mesaj este ca avem un baietel de 2 ani si trei luni, deci nu suntem la primul bebe!)

Pe de alta parte, asa, ca o idee pentru cine va mai fi sa treaca prin aceeasi situatie, poate ar fi mai bine ca surpriza sa se pastreze pana in ultimul moment...nu stiu, ce parere aveti? Cat despre incurajarile si suportul pentru o papusica, din pacate nu cred ca va mai fi posibil, ne gandim ca 2 prichindei sunt de ajuns!

foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Crissy, prietena mea a facut eco de citeva ori cind era insarcinata, iar doctora i-a spus de fiecare data "uite cuculetzul...":) Asa ca a inceput sa cumpere lucrusoare de baiat. Chiar noi i-am cumparat un costumas albastru inainte sa nasca. Si surpiza... e fetita:) Dar tu esti mamica si puii tau sint cei mai frumosi si mai cuminti dintre toti. Sentimentele tale sint firesti, fiecare mamica are o preferinta, dar cind o sa simti puiul in brate o sa il iubesti ca pe cea mai mare comoara.
Sarcina si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

crissi, speranta moare ultima..... stii ucm e.... acum nu cred ca conteaza sexul, doi baietei intotdeauna se vor intelege mai bine ca doua fete!
suntem si noi in aceeasi situatie, atat ca nu putem sti inca ce e. si nici nu suntem siguri ca vrem sa stim. hainute oricum luam unisex, pe galben....

Cristina
http://www.andreirazvan.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Al meu 8 luni a fost baiat.....acum e fata!!!!!Si-a pierdut "bogatiile" pe drum cum imi place mie sa glumesc!!! Ba chiar doctorii mei se impacientau ca nu-i coborasera testicolele!!! pai daca n-avea sarmana asa ceva! hahahaha! greu a fost sa accepte ideea dupa 8 luni sotul. Dar acum e incantat si nu-si doreste decat sa fie sanatos!!

Ahahaha, va scria Viktoria aici mai sus ca o sa aiba baietel!!!! Se pare ca si la ea s-au inselat doctorii si e tot fetita!!! Si ea e in Austria!!!! Deci aparate mult mai performante!!!!
Important e sa fie sanatos copilul indiferent ce este! despre hainute si eu am adoptat strategia cu culori impartiale: galben, verde, etc.

Sarbatori fericite si copii sanatosi!!!!

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput