Bile pentru acupunctura

Bile pentru acupunctura | Autor: otau

Link direct la acest mesaj

Am citit in ziar despre asa ceva. A incercat cineva?
Mai multe informatii pe www.mqm.ro/AcuBall.html.

Informatie preluata din ziarul Independent din 12 nov.2004.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Este o problema cu siteul. Nu poate fi accesat nici de pe google, asa ca... o sa stam pe o bila mare, mare, o sa ne miscam fesele pe ea si o sa ne simtim bine pana cand o sa avem alt articol in limba romana !!!

Ups ! Am gasit o bila „neterapeutica” la maimutoi: !!!
Ma rog, sunt mai multe, dar asta nu se pune !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, eu am intrat pe "independent" din 12.11, dar in afara de un articol despre ciocolata, nu am gasit nimic de acupunctura.

dar, daca tot ai deschis subectu', le intreb pe fete daca au facut vreodata acupunctura?
eu nu am mai facut pana vineri, cand, drita homeopata (care s-a specializat si in acupunctura) a venit la firma pentru consultul lunar. nu sufar de cine stie ce boli, dar saptamanile trecute m-am simtit nashpa de la o cadere de calciu. m-a luat ea la pipait pe maini, apoi a trecut la pipaitul urechilor, si mi-a pus doua ace: unul pe nervul plamanului si al doilea pe sistemul nervos.
mey, ce chestie, primul ac a cazut singur la aproape o ora. celalalt, neam sa iasa. abia dupa vreo trei ore a iesit foarte usor. cica acele astea, dupa ce-si termina efectul, ies usor sau cad. chestia e ca m-am simtit mai bine, imi simteam capul usor, parca mi s-a luat o ceata de pe ochi. oricum am de cand sa mai incerc acupunctura, pentru miopie.
astept pareri si fapte.

p.s. am gasit articolul lui otau. sper sa se deschida. http://www.mqm.ro/AcuBall.html

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput