Maramuresuuu'
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blue_rain/blue_rain.jpg)
blue_rain spune:
Predau limba engleza, Liliana. M-am trezit dimineata la 5 si am terminat o parte din ele :) Have a nice day, girls!
![](images/user_woman.png)
codritu spune:
Camelia, in laborator cand ai lucrat ca si eu am trecut pe acolo vreo 2 ani si de acolo m-am ambitionat sa plec din tara. initial am lucrat la poli 2 unde mi-a placut, dar s-au gandit ca e mai bine sa desfinteze laboratorul de acolo si ne-au adus pe toti la spital. Daca ramaneam la poli 2 poate si acum mai eram acasa.
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by codritu
Camelia, in laborator cand ai lucrat ca si eu am trecut pe acolo vreo 2 ani si de acolo m-am ambitionat sa plec din tara. initial am lucrat la poli 2 unde mi-a placut, dar s-au gandit ca e mai bine sa desfinteze laboratorul de acolo si ne-au adus pe toti la spital. Daca ramaneam la poli 2 poate si acum mai eram acasa.
La laborator am lucrat din '95 pana in vara in 97 cand am plecat cu totul!!!! Si nu-mi pare rau!
Pana cand masurile de protectie a cadrelor medicale de aici sunt asa cum sunt, trebuie sa ai ceva curaj (sau sa nu ai altceva de ales)ca sa lucrezi in spital.Eu am avut sansa sa pot alege altceva , dar cati sunt care trebuie sa suporte conditiile, oricare ar fi ele, din lipsa de alte optiuni.Asta e.
Cum e vremea prin Canada.Am o prietena in Toronto si zicea ca a nins deja un pic.Si noi de-abia asteptam sa scoatem saniuta.
Pa si o zi super la toata lumea!!!
camelia si
![](copilas.gif)
camelia.t spune:
Fetelor, am inceput cu Baia Mare si Sighet acum vad ca adunam pe la "ardeleni" .Chiar asa putine morosence suntem!!!!
camelia si Fineas (n.28.10.2001)
april spune:
Ei, iata care suntem, 8 de toate, tare multe?!?........
alona
april
blue_rain
camelia.t
carina
codritu
liliprejbeanu
mariana tache
cam asta ar fi listuta
April & Andrada
april spune:
Ba 9
alona
april
blue_rain
camelia.t
carina
codritu
liliprejbeanu
mariana tache
thalia
cam asta ar fi listuta
April & Andrada
alona spune:
Carina nu e morosanca, e de la Cluj parca,dar o adoptam daca vrea.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
codritu spune:
La montreal nu a nins inca, ieri a fost o zi inchisa, dar nu a fost frig, azi a iesit soarele si este foarte frumos. Noi am iesit o tura afara in jurul pranzului si poate mai iesim mai pe seara. Eu nu astept sa ninga, daca ar fi asa macar pana in decembrie nu m-as supara ca stiu ca vine ianuarie si februarie cand e frig de zici ca esti la eschimosi.