Maramuresuuu'

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Primel spune:

Salutari pline de soare tuturor!
Va pup pe toate si multumiri aldaesme pentru ce mi-ai povestit de Bondrosi! Mi-a placut la nebunie cum ai redat vorbirea unuia din ei !
Camelia, multzam fain pentru urari! Noi nu sarbatorim Pastele dupa catolici, ci tot dupa ortodocsii, dar am beneficiat si noi de liberele care s-au dat pe aici si ne-am plimbat si odihnit mai mult... In afara de asta, peste tot atmosfera a fost de sarbatoare si n-am putut sa nu simtim oarecum si noi la fel!
pupicei tuturor

www.craiova.ro/argos

"A gresi e omenesc; a ierta este divin." Alexander Pope

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna tuturor,

noi am sarbatorit Pastele duminica, deoarece suntem Romano Catolici prin botez si cununie, asa ca, nu am avut de ales. A fost obositor dar extrem de frumos. Am avut prieteni invitati...acum problema noastra e ca ei la randul lor vor sarbatorii Pastile Ortodox, si fiecare ne-au invitat iar noi suntem doar doi si nu avem cum sa mergem in multe locuri , in plus ei ne-au adus o multime de oua si iepuri de ciocolata iar pe cand va veni Pastele Ortodox nici umbra lor nu va mai fi in ciocolaterii. Stiu ca o sa spuneti sa cumpar de acum...dar cele de la ciocolaterii au termen de garantie 2 saptamani pentru ca sunt umplute cu tot felul de creme delicioase si perisabile, si nu pot sa ma prezint cu oua Milka cand ei au venit cu Leonidas si Goudiva...ma rog, voi mai vedea...hihiih...facem la comanda

Camelia.t multumesc pentru urari, scuze de intarziere, dar iti dai seama ca de vineri pana azi nu am mai atins calculator nici chef nici timp nu am avut.

Ieri am fost sa vedem imensul ou de ciocolata....hihihi...era imens, dar cum in StNiklaas tocmai se spargea targul nu era multa miscare pe acolo. Puteam noi sa ajungem mai devreme dar am vrut sa vedem cum e pe ceata la mare , macar ne-am jucat sotron pe nisip si am vazut expozitie cu trenuri de jucarie .

Azi vreau sa dorm...pen'ca aseara a fost musai sa iesim in oras, pentru ca dadea de baut un prieten cu prilejul unei ocazii speciale si nu se cadea sa stam acasa.

Primel, atatea povesti mai sunt in tolba si apropo, uneori si eu vorbesc cum scriam in acel mesaj...ca sa nu uit

O seara placuta tuturor ,

Esme

Mergi la inceput

Salutari,
fetele, am lipsit o perioada de pe forum ca pe la noi prin casa a bantuit gripa ... Azi am revenit si pana mai citesc cate ceva sa ma pun la curent cu noutatile va trimit niste pozici pe care le-am cules tot de pe forumul nostru, insa de la alte sectiuni. M-am gandit ca poate nu le stiti si va fac o bucurie, mai ales celor care sunt plecate departe...
http://fp.tm.tue.nl/medewerk/a.b.dragut/RomanianLinks/Maramures/TradCostMaramures.html

http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Romania/West/Maramures/page1.htm

http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Romania/page2.htm

Un dulce tuturor si astept sa ne mai povestim
PS: acum doua saptamani am descoperit o pashune plina de brandushe (mai ales albe) si aglice ( pe cele din urma nu mai stiu bine daca se numesc asa... sunt galbene si destul de micute, iar tulpina e ushor pufoasa). A fost o mare bucurie pe capul meu sa culeg atatea flori de munte! Acum e vremea din nou cam rece (dupa ce vreo 3-4 saptamani au fost in jur de 18-20 grade, ieri si alaltaieri a nins!) si n-am mai facut plimbari...

http://site.neogen.ro/argosargos/

Mergi la inceput

Primel, pozele sunt exceptionale, ce de amintiri mai pot sa scoata la iveala . Multumesc tare mult!!!
In rest pe aici cam liniste, cum ziceau fetele mai demult, morosencele sunt ocupate nu au timp de pierdut pe forum...hihihihi. Nu e cazul meu, evident

O zi superba,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Ziua buna morosencelor,

Chiar ca suntem cam tacute! Se pare ca noi vorbim mai rar si cu īnteleptiune . Si-mi permit sa intreb daca in spatele numelui aldaesme se gaseste o Esmeralda sau nu? (curiozitate).

Numai bine si soare
Liliana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alona

No ziua buna morosencelor!
Chiar ca se misca greu subiectul asta, dar incet incet poate trecem si noi la capitolu' 2.
Esme, cred ca pe tine te "stiu" un pic de pe "culinare", daca nu ma insel.
Liliana , tu nu mai dai pe-aici deloc?
La vara mergem si noi acasa si stam 2 luni, abia astept, ca mi-e un doooor de numa.
Va pup si sa aveti o primavara frumoasa.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Multumesc de intrebare Alona. Din pacate in ultima vreme am avut capul tot in hātoage si cursuri. Aveam 16h de curs la institut plus examene de corectat. Asa ca acum sunt epuizata si trebuie sa fac curatenie de Pasti!

Esmeralada BINGO! Ne-am reperat reciproc!
Ce mai nou prin Belgia?

Va pup,
Liliana

Mergi la inceput

Buna tuturor,

si foarte special si cald salut pentru tine Liliana.

In Belgia totul e frumos si ok, hartoagele nu sunt prea multe .Nu stati voi asa "departe" poate veniti in vizita. Noi anul acesta nu cred ca mai ajungem in Franta (desi e la moda sa mergem in fiecare an cateva zile la vecinii de la sud) insa la anu'...exista riscul acesta. Felicitari din suflet pentru cariera, oricum stiam cu totii ca esti un "copil" exceptional. Imi pare extrem de bine ca te-am "regasit" poate povestim mai multe .

Pentru restul...TREZIREA! Hai noa fetelor, a venit primavara, soarele e pe cer mai multa vreme, aveti mai mult timp pentru facut diverse lucruri (asa zice prietena mea din Congo..."cat e soarele pe cer, este timp de facut orice" si "vara aici, facem mai multe, ca e mai mult soare" ) o concluzie "logica" zice deci ca si noi avem mai mult timp, asa ca......spor la scris!

O zi frumoasa tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Salut,

Cu trezirea stam mai greu si cu vremea buna cam prost. WE trecut si pāna acum avem parte de frig. A fost chiar lapovita si noaptea temperatura a coborāt la 0°. Nu s-ar zice ca-i chiar primavara afara dar va asigur ca in suflete este cald si bine .

Esme daca tragi o fuga in sudul Frantei fa-mi semn mi-ar parea bine sa ne vedem cghiar si dupa 11 ani!

Liliana

Mergi la inceput

Un si de la mine pentru azi si sa fiti inconjurate nmai de bucurii si ...

O zi frumoasa

http://site.neogen.ro/argosargos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Care din voi merg acasa (in Maramu) de Paste???
voi fetelor din strainataturi nu veniti acasa???
eu sunt destul de aproape, dar nu cred ca o sa ajung. oricum imi rezerv 2 sapt. prin iunie-iulie.
pupici fetelor

Antonela & Andrada

Mergi la inceput