petrecere fetita 8 ani

petrecere fetita 8 ani | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Saptamana viitoare, Diana va implini 8 ani si la dorinta ei ii organizam o mica petrecere la noi acasa. Vor fi in total 10 copii, dar eu ma intreb...oare ce jocuri se organizeaza sau ce ocupatii pentru ca sa nu intervina plictiseala sau certurile???? Vor fi 4 baieti si 6 fetite, vreau sa aiba multe baloane, muzica si normal papa si de baut(sucuri, apa, sampanie pt copii).

Iar ca meniu, ce imi recomandati? Nu am spatiu sa-i pun la masa, vreau sa fie ceva de tip bufet, sandwich-uri, chiftele, snitele, pizza si tort. E suficient?

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
http://community.webshots.com/user/mihaelas_20
http://community.webshots.com/user/fetele_mele

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mihaela, la multi ani Dianei! Eu imi amintesc de petrecerutele pe care mi le faceau parintii mei de ziua mea cand eram in scoala primara, e drept ca au trecut mai bine de 16 ani de cand aveam eu 8 ani si s-au mai schimbat lucrurile, dar stiu ca tot asa cum spui tu facea si mama, tragea masa din sufragerie lipita de perete si aseza pe masa platouri si sandwich-uri micute, chiftele, sucuri, in partea a doua prajituri si tort. Era absolut suficient, oricum n-am fi avut noi rabdare sa stam la masa-masa. Nu-mi amintesc sa ne fi organizat parintii jocuri, eventual o ora la un moment dat ne puneau desene animate ceea ce era mare lucru pe vremea aceea si eram toti super-captivati, acum probabil nu mai e mare lucru, dar in rest ne jucam noi, aveam coifuri, baloane, ne fugaream prin casa, fetele mai dansam (baietii mai putin, ca erau mai rusinosi), rascoleam toate jucariile, dar niciodata nu ne-am plictisit, gaseam singuri de-a ce sa ne jucam (stiu ca aveam o canapea la mine in camera al carei spatar era alcatuit dintr-un fel de perne mai mari pe care le puteai scoate, si o data le-am scos si am alcatuit un fel de cazemata cu ele, oricum de imaginatie nu duceam lipsa.

Sigur o sa fie super, cred ca Diana de-abia asteapta! Distractie placuta!!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult Lai, maine avem petrecerea si am niscaiva emotii, sper sa iasa totul bine, sa fie frumos.

Pupicei!

poze1 ; poze2 ; poze3
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Cum a iesit petrecerea, Mihaela?

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Petrecerea a iesit bine, am avut emotii pentru ca erau invitati si 4 baieti, dintre care 2 cei mai neastamparati, dar am reusit sa-i stapanim. Au fost si momente haioase, cantatul din trompete, bataia cu baloane, apoi spartul lor cu picioarele si imprastiatul de confetti la fete in cap, dar s-au si jucat, unii la calculator, altii cu jucariile ce le avea Diana sau cu cele primite. Cand vedeam ca atmosfera era prea incinsa, ii mai chemam la un suc, le mai dadeam cate o pauza si ne-am descurcat. Mersi mult de sfaturi, mi-au fost de folos.
Am pus si poze, le puteti vedea in albumul 3.

poze1 ; poze2 ; poze3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mihaela, am vazut pozele de cum le-ai pus, dar nu am raspuns pana acum. Super pozele si fetitele tale sunt niste dulci amandoua! Ma bucur mult ca petrecerea Dianei a iesit bine (nici nu avea cum altfel ) se vede si din poze. mandrelor tale!

Lai

Mergi la inceput

Lai . Mersi mult de sfaturi si de aprecieri! Principalul e ca Dianei i-a placut si copiii s-au simtit bine.

poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia

Mergi la inceput