De ocolit de catre persoanele "deranjate"!
Raspunsuri - Pagina 2
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by dede
Iar rostul acestui mesaj este ... ???
Dede daca n-ai inteles rostul ori nu ai citit cam ce s-a scris in ultima vreme ori nu intelegi pur si simplu. Cine a citit stie!
dede spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Dede, īntotdeauna am onoarea...?
Placerea e de partea mea...
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by dedequote:
Originally posted by cl
Dede, presupun ca Ella a vazut subiectul meu, mutat la ZZ. Am pus o intrebare acolo: "de ce a fost mutat ?", la care mi s-a raspuns ironic. Imi pare rau, dar nu mai am varsta la care sa accept raspunsuri de genul "ca asa vreau eu, ca sunt cel mai tare din parcare"...
Claudia
Nu, Claudia, Ella nu vorbeste de subiectul acela, mai mult ca sigur ...are ea niste polite proprii de platit.
Cum spuneam! Spre stiinta ta e vorba si de acel subiect!
dede spune:
quote:
Originally posted by ellaalbaquote:
Dede daca n-ai inteles rostul ori nu ai citit cam ce s-a scris in ultima vreme ori nu intelegi pur si simplu. Cine a citit stie!
Prefer varianta cu "nu-ntelegi pur si simplu" ... dar tot ma-ntreb ce vrei sa obtii cu acest subiect?
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by dedequote:
Originally posted by ellaalbaquote:
Prefer varianta cu "nu-ntelegi pur si simplu" ... dar tot ma-ntreb ce vrei sa obtii cu acest subiect?
Ei asta-i acum! Fac o schema logica! Deschide link-ul dat de mine poate-poate reusesti!
Chuny spune:
Ai grija ca prea multa placere strica...si duce la dependenta.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
dede spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Cum spuneam! Spre stiinta ta e vorba si de acel subiect!
Serios? Si de ce nu ai postat acolo?
Chuny spune:
Ca sa-l vada toata lumea, mey!
Sau ca sa vedem īn cāt timp va fi īnchis sau sters din greseala...(desi banuiesc ca a fost doar o īntāmplare faptul ca subiectul care a fost sters din greseala chiar merita asta)...
dede spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Ei asta-i acum! Fac o schema logica! Deschide link-ul dat de mine poate-poate reusesti!
Deschis, citit .... si tot ma mai intreb de ce mai postasi inca o data?
Sibylle, nu-ti fa griji pentru mine.
dede spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Ca sa-l vada toata lumea, mey!
Sau ca sa vedem īn cāt timp va fi īnchis sau sters din greseala...(desi banuiesc ca a fost doar o īntāmplare faptul ca subiectul care a fost sters din greseala chiar merita asta)...
Aaaa, gata, s-a prins si tartacuta mea umila ...
Postati, deci existati!
[ot] acu' ma car acasa, asa ca-mi pare rau ca o sa va privez de raspunsurile mele inteligente...
Enjoy!