Mincare de spanac sau stevie

Mincare de spanac sau stevie | Autor: aura 1974

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Va rog frumos spuneti-mi si mie ce mincaruri stiti sa faceti din spanac sau stevie.Eu stiu insa prea putine. As vrea sa variez putin.

cuerpo sano , mente sana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Tocmai ma gandeam ca ai cam disparut,da` acum stiu ca esti ocupata la bucatarie,asa ca hai sa-ti dau de lucru,uite este o mancare arabeasca care se numeste mluhie(stevie se spune la noi) si care se face asa:
Ingrediente:
Mluhie-se gaseste in magazinele cu specific arabesc uscata,carne de pui,maggi,lamaie,ceapa,usturoi,7 condimente.
Preparare:Se spala mluhia ff bine si se pune la fiert.
Ceapa se caleste cu putin ulei ,impreuna cu sturoiul pisat,iarcarnea de pui se taie cubulete sau fasii,cum iti place si dupa ce s-a fiert putin se caleste cu condimentele,maggi pana capata o culoare frumoasa.
Dupa ce s-a fiert mluhia se scurge bine si intr-o tigaie mare se lasa la foc potrivit min. impreuna cu carnea,ceapa,usturoiul.La sfarsit se adauga zeama de la 1/2 de lamaie.
Sper sa-ti placa dc nu cumva o stii deja...si nu uita sa mai vii la palavre dincolo!Te pup.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

aici mai sunt cateva retete:
spanac
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11161

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Maryam,
iti multumesc foarte mult pentru reteta ta , insa ai un lucru pe care nu-l inteleg.

Care sint cele 7 condimente?Scuza-ma insa nu am nici o idee.
Cit despre dincolo , nu te preocupa nu am sa lipsesc.
Un pupic.
Marianar,
multumesc mult , ma duc sa vad ce gasesc.
Un pupic.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

7 condimente se numeste pentru ca in pliculet sunt chiar 7 condimente,daca te duci la mag. chiar asa sa ceri si stiu ei ce sa-ti dea.Aici se gasesc in plicuri ,asa ca nu stiu exact care sunt alea 7,da` pot sa-ti spun ca sunt extrem de folosite in buc. araba si imposibil acolo sa nu existe mag. cu specific.

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput