Rugaciune pt mamicaluitheo

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Si eu am vazut tarziu subiectul... Ma bucur ca baietelul este bine si ii doresc refacere rapida! Mami, pentru tine mii de pupici si multa putere!

Georgiana si Elena-Teodora (un an si aproape 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am vorbit acum cu Andreea,Florinel e un pic mai bine,a reusit sa-l convinga sa se dea jos din pat,a facut citiva pasi.Dupa amiaza crede ca o sa-i externeze.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Florinel se simte mai bine -- a si mincat putin azi dimineata. Dupa spusele doctorului, il externeaza azi pe la 2. Cu putin noroc o avem pe mami diseara pe DC sa ne povesteasca mai multe.
Sanatate!

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Andreei si lui Florinel! Abia o asteptam pe "mami" la o barfa mica! Sper din tot sufletul sa-i externeze astazi si totul sa fie bine!
Pupici la amandoi

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Mamica Andreea si Florinel, hai ca in curand poate va intalnesc in parcul Moghioros .
Totul o sa fie bine.
Sanatate !
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mami si sa fiti bine

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Bine ati venit acasa Florinel si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

multa sanatate pentru puiutii tai Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Dragii mei , scumpii mei prieteni va multumesc din toata inima. stiam cum sunteti, dar nu credeam totusi ca suntem chiar asa de aproapte de sufletele voastre.
am citit de dabea vedeam printre lacrimi. se pare ca rugaciunile voasstre ne-au ajutat.

VA MULTUMESC CA EXISTATI SI CA NE IUBITI, VA MULTUMESC CA DE FIECARE DATA ATI FOST ALATURI DE NOI, VA MULTUMESC CA IMI SUNTETI PRIETENEI CHIAR DACA CU O MARE PARTE DE AICI NICI MACAR NU NE-AM VAZUT.

Cate ceva desapre operatie acum, l-au luat la 11:50 in sala, copilul a mers de buna voie, fara isterii sau plansete, deci f. intelegator.
l-au operat la et. 1 si anestezista ne-a zis sa-l asteptam la et. 2 la reanimare...eu deja numai eram om, iar saracul edy care tot voia sa ma linisteasca era sa si-o cam ea de la mine:))ba ma trimitea sa ma imbrac , ba sa stau cu mama ca imi da el beep cand iese, de parca mie imi ardea sa fac frumos la lume......a trecut jumatatea de ora care presupunea operatia si wei numai ieseau.a trecut cam o ora 15-20 de minute.
in sfarsit s-a oprit liftul la et. 2 si iese targa cu baiatul meu......avea tubul bagat in gura, masca de oxigen pe fata..mi-au zis sa astept pana il duc inauntru si il monitorizeaza, ca dupa aia pot sa stau cu el......mi s-a parut ca au trecut ore pana m-au chemat (nu trecusera decat 10 minute), cand am intrat era sa lesin cu toate alea pe el (aparate, firicele,masti,cauciucu din gat, etc)
deprimant tare rau sunetul aparatelor ........asistenta imi explica sa stau linistita ca ea de 30 si ceva de ani face treaba asta, ca este bine, ca este normal cum reactioneaza, ca are saturatia buna si ........etc.
scotea niste sunete prin tuburuile alea de ma apucase raul langa patutul lui.....asistenta mi-a zis sa ies daca imi e rau ca ii transmit toata starea mea.........ce sa ies nene ca eram in stare sa ma vand la ora aia numai sa-si revina copilul........ma rog.cert este ca am stat fro jumatate de ora acolo, a incercat sa-l trezeasca , i-a scos tuburile si oxigenul, si a inceput sa faca urat, sa traga, sa se arunce (impropriu spus) ., sa se rasuceasca cand pe fata cand pe spate si uite asa ca de-abia l-au pus pe targa sa-l duca in salon, deja incepuse sa urle de l-a auzit mama de la et. 3....
l-au pus in patut si de atunci sa te ti chinul naibii..........era sete si deocamdata nu avea voie nika, il durea , ii era rau.,,,,,,ca sa incepe sa vomite, si uite asa fro 2-3 ore pana a plecat edy cu mama de la mine si copilul a adormit cu mine langa el.......ca un facut imediat ce au plecat ei, florin s-a trezit ca face pipi, cu chiu cu vai l-am ridicat in picioare, (este taiat si la oute si la burtica destul de multicel)a facut un strop de pipi si cand l-am pus in fundulet, iarasi ca ii este rau.a vomitat intr-una si fara sa bea nika....anestezista a zis ca-i scadea si tensiunea cand se ridica si ca a facut si o staza biliara si de la anestezic si cica din cauza ca i-au umblat mai mult pe acolo.cand a vazut ca tot nu-si revine din starea aia de rau a vrut sa-l ia sa-l duca la reanimare ,moment in care m-am opus.am zis ca se mai sperie si cand o auzi aparatele alea cum fac si ca doar daca este musai si nu-i trece raul...........a urmat momentul cu metroclopramidul belit........mi l-a adus o infirmiera nu stiu de unde, cica a fost ea si la cumparat, fiola pt. care am dat 50 de mii (da nu mai conta) si imi zice ca vo las aici, nu?
si eu......poi ce sa fac eu cucoana cu ea.io bag eu prin vene? si aia zice "Poi eu stiu".....tembele....i-am zsi sa incerce sa o tina bine in mana si sa vb cu asistenta ca ma dezbrac imediat de caracter.......ala voma si zicea ca nu mai poate de rau..aia cu fiola la mine.........ma rog a venit asist, sintr-o juma de fiola cat trebuia sa-i faca i-a facut nicici un sfert ca s-a spart si ultima vena ramasa intacta. asistenta zice ii facem intramuscular.......da cine sa vrea sa se intoarca ca a inceput sa racneasca si sa depuna o rezistenta ca ziceai ca e un om mare.
intr-un final l-am luat in brate, i-a bagat aia acu in fund si eu MI-AM LUAT-O, da da cum ati citit, m-a tras de par, mi-a dat cateva scatoalce de am zis ca mi-au zburat creierii pe pereti.........ma rog s- a linistit fro 2 ore , a mai atipit fro ora.si cand s-a trezit iarasi cu vomitatul, in cond. in care el nu bause nika si nici nu mancase.....pe la un 10 si ceva am reusit sa-l potolesc si sa adoarma........la 4 juma s-a trezit ca vrea supa....nu i-am dat ca mi-era frica..cand s-a sculat pe la 8 a luat 3 lg din ea si a mancat un cubulet de branza topita........aia a fost toata masa lui pana acum ora la care va scriu...pe 3 si ceva am plecat din spital.i-a scos doar pansamentul de la burtica , sa-l badijonez cu betadina si sa-l las asa fara nika pe el.....pansamentul de la oute i l-a lasat acolo..........vinerea viitoare ii scoate firele de la burtica si peste 2 sapt. de la oute........
noroc ca am tinut cont de vaicarelile lui ca cine stie unde ajungeam..
a fost cumplit, dar sper usor usor sa se refaca si sa-si recapete puterile...are neste cearcane de zici ca a arat tractorul......offff, iar eu.....eu nu mai contez...........

pe scurt sau pe lung ca sincera sa fiu nu stiu daca am fost coerenta vreun pic.asta a fost peripetia noastra, peripetie pe care cu siguranta nu o vom uita prea repede.

MIHAI iti multumesc pt. tot, rely esto o dulce.de fapt. sunteti a doua mea familie...toti ......pentru voi dragii mei............multe pupicuri si inima mea care va apartine.

VA IUBESC CU TOT DRAGUL

ANDREEA SI FLORINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Draga mamica,
Am citit povestea operatiei micutului, cred ca ai trecut prin momente groznice, nu stiu ce poate fi mai rau decat sa iti vezi copilul suferind si sa nu il poti ajuta...Of! Dar tot raul spre bine acuma, a scapat de ce a fost greu, va doresc sa se faca bine repede si sa nu mai aveti probleme de nici un fel.
Pupici.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/photo/215339326/215339503dLvCcR babyfoot

Mergi la inceput